Ένα ακόμα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία


Ο Stephen King είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αλλά και παραγωγικούς συγγραφείς τρόμου όλων των εποχών και τα βιβλία του έχουν ζωντανέψει στην οθόνη δεκάδες φορές. Αυτή τη φορά τον δρόμο του προς τον κινηματογράφο παίρνει ένα παλαιότερο μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Πρόκειται για το βιβλίο The Girl Who Loved Tom Gordon που κυκλοφόρησε το 1999. Στην υπόθεση ακολουθούμε την εννιάχρονη Trisha η οποία ακολουθεί λάθος μονοπάτι σε ένα τρομακτικό δάσος και χάνεται. Σύντομα η πείνα και ο φόβος αρχίζουν να την κυριεύουν κι εκείνη βάζει στο walkman να ακούσει τους αγώνες μπέιζμπολ της αγαπημένης της ομάδας Μπόστον Ρεντ Σοξ. Μόνη παρηγοριά της μικρής Trisha είναι η σκέψη ότι ο παίχτης Tom Gordon έρχεται να τη σώσει. Καθώς όμως αρχίζει να πέφτει το σκοτάδι, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη στο δάσος.

Tη δημιουργία της νέας σειράς θα αναλάβει η Christy Hall (I Am Not Okay with This) και την παραγωγή οι Chris Romero, Roy Lee, Jon Berg και Ryan Silbert.

Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερο.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ