Με τον λάθος άνθρωπο και για τους λάθος λόγους τα έβαλαν κάποιοι χρήστες των social media, με αποτέλεσμα να συναντήσουν την οργή των φαν του!
Ο λόγος για τον Jason Momoa και τα σχόλια που εισέπραξε όταν το US Weekly ανέβασε μία φωτογραφία του με μαγιώ στο Instagram.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Momoa είναι σχεδόν αψεγάδιαστος, τα τρολ του Διαδικτύου σκέφτηκαν να αρχίσουν τα σχόλια μιλώντας αρνητικά για την κοιλιά του. «Πού πήγαν οι κοιλιακοί σου;», «Σώμα μπαμπά!», «Πάει το κορμί που είχε στο Aquaman» ήταν μερικά από τα σχόλια που ανέβηκαν στην ανάρτηση.
Προς υπεράσπιση του ηθοποιού και του δικαιώματός του να κυκλοφορεί όπως θέλει, έσπευσαν οι θαυμαστές του.
«Όσοι τον μισούν θα ήθελαν πολύ να έχουν αυτό το σώμα» έγραψαν πολλοί, σχολιάζοντας επίσης ότι είναι εντελώς λάθος να κατηγορείς κάποιον για το σώμα του, όπως και να είναι!

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα