Μία εκ βαθέων εξομολόγηση στους New York Times έκανε ο Brad Pitt. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε με το αλκοόλ και δήλωσε αποφασισμένος να μην ξαναπιεί στη ζωή του.

Μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού του με την Angelina Jolie υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ. Παράλληλα υπήρξαν φήμες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μίας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο στην οποία είχε υπάρξει ένταση με την οικογένειά του.

Στη συνέντευξη του The New York Times, ο Pitt μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής του και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει.

«Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είπε και αποκάλυψε ότι είχε παρακολουθήσει συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο.

Ο Pitt εξέφρασε το θαυμασμό του για τους άνδρες με τους οποίους παρακολουθούσε τις συνεδρίες και την προθυμία τους να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους.
«Όλοι αυτοί οι άντρες κάθονταν σε έναν κύκλο και ήταν ανοιχτοί και ειλικρινείς με έναν τρόπο που δεν έχω ξανασυναντήσει», είπε.

Πρόσθεσε ότι το βρήκε «απελευθερωτικό» το να αποκαλύψει τις «άσχημες πλευρές» του σε μια ομάδα ξένων, και που μπορούσε να τους εμπιστευτεί όλους, ότι δεν θα μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα