Ρόλο προξενήτρας για τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston έχει αναλάβει ένας πολύ διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ. Ο George Clooney, φίλος και των δύο από παλιά, έχει βαλθεί να τους φέρει ξανά κοντά.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ξένα media όπως η βρετανική Mirror μεταδίδουν ότι ο Clooney το έχει βάλει σκοπό να τους τα ξαναβρει.
Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικανικό περιοδικό Life & Style, ο διάσημος ηθοποιός έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πριν λίγες ημέρες είχε οργανώσει με τη σύζυγό του Amal ένα ωραίο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη και είχε καλέσει και τον Brad και τη Jennifer. Και οι δύο ανταποκρίθηκαν και έτσι οι τέσσερις πέρασαν ωραίες στιγμές στην ιταλική πρωτεύουσα.

Πηγή δήλωσε στο περιοδικό: «Ο George θέλει να δει τον κολλητό του Brad Pitt ξανά ευτυχισμένο. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Jennifer Aniston!».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Brad και η Jen έμειναν σε ιδιωτική βίλα στη Ρώμη. Ο Clooney είχε οργανώσει τα πάντα και είχε πει ότι κλείνει τη βίλα για τους γονείς του, ώστε να μην εγείρει υποψίες στο προσωπικό.

Η πηγή που μιλάει στο περιοδικό ανέφερε πως το μέρος που έμειναν οι δύο ηθοποιοί ήταν πολύ ρομαντικό και διακριτικό.
Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Ο αρθρογράφος του αμερικανικού περιοδικού σημειώνει ότι ο Brad θέλει πολύ να τα βρει με την Aniston και προσπαθεί εδώ και καιρό να την πείσει ότι αξίζει να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Ο γάμος τους τελείωσε το 2004 όταν ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα