Όσοι αγαπήσαμε τη σειρά Beverly Hills, 90210 των 90s, περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία το reboot της φέτος το καλοκαίρι από το FOX.

Στο BH90210 συναντήσαμε όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling, αλλά απουσίαζε ο αδικοχαμένος Luke Perry. Η παραγωγή ωστόσο τίμησε τον “Dylan” στο νέο Beverly Hills με αρκετές αναφορές.

Οι αρχικές αντιδράσεις του κόσμου ήταν αρκετά καλές αφού υπήρχε η σχετική νοσταλγία αν και υπήρχαν αρκετοί που απογοητεύτηκαν διότι εκτιμούν ότι απλώς παρακολούθησαν τις αυτοβιογραφίες των πρωταγωνιστών.

Τα νούμερα όμως είναι ο μεγαλύτερος κριτής μιας σειράς και το BH90210 είναι επισήμως η σειρά με τη μικρότερη τηλεθέαση απ’ όλες όσες προβλήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, παρουσιάζοντας πτώση που αγγίζει το 60% συγκριτικά με την πρεμιέρα.

Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε χθες, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να “μαζέψει” την κακή πορεία και μένει να δούμε αν το δίκτυο θα δώσει μια νέα ευκαιρία με δεύτερη σεζόν. Μήπως όμως τελικά κάποιες σειρές πρέπει να μένουν ως έχουν και τα reboots χαλάνε την αρχική εικόνα; Περιμένουμε στα σχόλια και τη δική σας άποψη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα