Αυτό είναι το reality του Netflix με το οποίο γίνεται χαμός


Πριν λίγη ώρα δημοσιεύσαμε στο Watch & Chill τα κορυφαία προγράμματα του Netflix τα οποία παρακολουθεί αυτήν την περίοδο ο κόσμος στην Αμερική.

Στην κορυφή βρίσκεται το reality “Love is Blind” και αν κρίνουμε από τα σχόλια των συνδρομητών στα social media, επικρατεί χαμός και στις υπόλοιπες χώρες που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα.

Τι ακριβώς συμβαίνει όμως σε αυτό το reality και γιατί έχει εθιστεί ο κόσμος;

Στο Love is Blind παρακολουθούμε ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να παντρευτούν. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα επιλέξουν το άλλο τους μισό από την εμφάνιση αλλά… από τη φωνή.

Οι υποψήφιοι μπαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία ονομάζονται «κάψουλες» και αρχίζουν να συνομιλούν μεταξύ τους. Αυτοί που έχουν καλύτερη επικοινωνία συνεχίζουν να κλείνουν περισσότερα τυφλά ραντεβού και κάποιοι τελικά παίρνουν τη μεγάλη απόφαση! Οι άντρες σκύβουν μπροστά στον τοίχο και κάνουν πρόταση γάμου σε γυναίκες που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους.

Η συνέχεια του προγράμματος είναι ακόμα πιο εθιστική αφού τα ζευγάρια μετά την πρόταση γάμου συναντιούνται, πάνε διακοπές μαζί, γνωρίζει ο ένας τα πεθερικά του άλλου, το σπίτι που θα μένουν και αυτήν την Τετάρτη θα προβληθεί και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς όπου θα μάθουμε και ποιοι τελικά θα πούνε το ναι και ποιοι τελευταία στιγμή θα την “κάνουν”, αφού όπως φαίνεται κάποιοι έχουν μετανιώσει ήδη.

Όπως σε κάθε σχέση άλλωστε, το reality περιέχει ρομαντισμό, τσακωμούς, ίντριγκες, ζήλιες και πολλά ακόμα στοιχεία που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την οθόνη.

Όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για ένα αντικειμενικά ανόητο πρόγραμμα χωρίς καμία ουσία αλλά όσοι το ξεκινούν απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να το βλέπουν!

Δείτε το trailer:


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ