Αυτή είναι η σειρά που θα κοστίσει στο Netflix 2,4 εκατομμύρια… το κάθε επεισόδιο!


Το Netflix έχει αποδείξει ότι όταν βάλει κάτι στο μάτι, το διεκδικεί όσο μεγάλο κι αν είναι το κόστος από τη στιγμή που θεωρεί ότι θα έχει επιτυχία. Έτσι, τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει αμέτρητα εκατομμύρια για την παραγωγή αλλά και την αγορά δικαιωμάτων των προγραμμάτων που διαθέτει στην πλατφόρμα του.

Αυτή τη φορά όμως, το δίκτυο αποφάσισε να επενδύσει ακόμα περισσότερα για τη νέα κορεάτικη σειρά που βασίζεται στο δημοφιλές webtoon Sweet Home. Σύμφωνα με το Koreaboo, το Netflix θα ξοδέψει 2,4 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο τoυ k-drama, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μάχη για την απόκτηση της συγκεκριμένης σειράς μεταξύ δικτύων, ήταν «άγρια».

Δημιουργοί του ψηφιακού κόμικ είναι οι Youngchan Hwang και Carnby Kim. Ο βασικός χαρακτήρας της σειράς είναι ο Hyun Cha, ένα νεαρό αγόρι που μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι, σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων που ονομάζεται Green Home στη Νότια Κορέα.

H ήσυχη ζωή του όμως δεν θα κρατήσει πολύ, αφού ένας νέος ιός απειλεί να εξαλείψει την ανθρωπότητα. Πλέον ο Hyun Cha πρέπει να πολεμήσει μαζί με μια ομάδα απρόθυμων για να προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο πριν να είναι πολύ αργά.

Το Sweet Home θα είναι πλέον η ακριβότερη κορεάτικη παραγωγή στο Netflix. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κάθε επεισόδιο της σειράς Kingdom κοστίζει 1,6 εκατομμύρια δολάρια και του Mr. Sunshine 1,2 εκατομμύρια.

Το Sweet Home θα διατεθεί στην πλατφόρμα προς το τέλος του έτους και σύντομα θα σας ενημερώσουμε με νέες σχετικές ειδήσεις.

 

 

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ