Αυτή είναι η πρώτη ελληνική σειρά του Netflix!


To Νetflix φιλοξενεί στην πλατφόρμα του παραγωγές από ολόκληρο τον κόσμο και οι Έλληνες συνδρομητές απορούν αλλά και επιθυμούν εδώ και καιρό, το δίκτυο να ετοιμάσει και μια ελληνική σειρά.

Τα καλά νέα επιτέλους έφτασαν και η εταιρεία ανακοίνωσε την πρώτη σειρά ελληνικής παραγωγής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η σειρά θα έχει τίτλο “H πεθερά μου” και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Ελένη Τζιτζιφιόγκου και τον Δημήτρη Φλωρούμπα. Στην υπόθεση, η Παναγιώτα ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Θανάση που οδηγεί στον γάμο. Η μητέρα του Θανάση, μη μπορώντας να δεχτεί ότι ο μοναχογιός της ανήκει πλέον σε μια άλλη γυναίκα, θα προσπαθήσει να δηλητηριάσει την Παναγιώτα. H νεαρή γυναίκα όμως αποδεικνύεται πιο έξυπνη από την κακιά πεθέρα της και προετοιμάζει τη δική της θανάσιμη εκδίκηση. Ποια γυναίκα θα μείνει όρθια τελικά και ποια θα επιλέξει να σώσει ο Θανασάκης; Αρκεί ο μεγάλος έρωτας ή η αγάπη στη μανούλα τα νικάει όλα;

 

Οk, το στόρυ δεν ήταν τόσο καλό, το παραδεχόμαστε, αλλά ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Μήνα σε όλους!

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ