Αυτά είναι τα 5 καλύτερα γουέστερν του Netflix!


Τα γουέστερν είναι ταινίες που χρονολογούνται κυρίως στο διάστημα από τα μέσα έως τα τέλη του 19ου αιώνα στις περιοχές των δυτικών ΗΠΑ γνωστές ως Άγρια Δύση. Οι ιστορίες έχουν σημείο αναφοράς τις συμπλοκές που δημιουργούνταν μεταξύ ινδιάνων, καουμπόηδων, συμμοριών και τις συχνές διενέξεις τους με σερίφηδες για την τήρηση των νόμων.

Στο ελληνικό Netflix δεν συναντάμε ακόμα πολλά γουέστερν συγκριτικά με το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο σε άλλες χώρες, αλλά οι Netflix-Greeks ξεχώρισαν τα καλύτερα και μας τα προτείνουν:

The Daughter of Dawn (1920)
Η κόρη της Αυγής
Επική βωβή ταινία για τη ζωή μεταξύ Κιόβα και Κομάντσι, με ένα καστ από αυτόχθονες Αμερικανούς, σε μια περιπέτεια έρωτα, μάχης, κυνηγιού και χορών της φυλής!

Υoungs Guns 2 (1990)
Νέα Πιστόλια 2
Επικηρυγμένος πλέον, ο Μπίλι δε Κιντ κι οι δικοί του το σκάνε στο Μεξικό, όπου τους κυνηγά ο Πατ Γκάρετ, ένας πρώην συνεργάτης του Μπιλ.

Geronimo (1993)
Τζερόνιμο
Επικό γουέστερν που αφηγείται την ήττα του Τζερόνιμο, του διάσημου Απάτσι, από τον αμερικανικό στρατό στα τέλη του 1800. Στο βασικό ρόλο ο Γουές Στάντι.

Forsaken (2015)
Πολιορκημένοι
Ένας περιβόητος βετεράνος του Εμφυλίου επιστρέφει σπίτι στον αποξενωμένο πατέρα του. Όμως, τα σχέδιά του για μια ήσυχη ζωή ανατρέπονται από μια αδίστακτη συμμορία..

Ο Matador/The Killer (2017)
Ο δολοφόνος
Μεγαλωμένος στην άγρια φύση, ο μοναχικός Καμπελέιρα ξεκινάει ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τη μοίρα του ληστή πατέρα του και εξελίσσεται κι ο ίδιος σε φρικτό δολοφόνο.

Έχετε δει κάποια ταινία από αυτές; Αναμένουμε τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ