Άσχημη τροπή παίρνει το διαζύγιο Channing Tatum – Jenna Dewan


Μπορεί αρχικά να φαινόταν ότι όλα κυλούν ήρεμα όσον αφορά το διαζύγιο Channing Tatum – Jenna Dewan, τα νέα δεδομένα όμως δείχνουν ότι δεν θα είναι βελούδινο.


Η αντιπαράθεση παίρνει άσχημη τροπή καθώς το πρώην ζεύγος καλείται να λύσει τα ζητήματα επιμέλειας του παιδιού τους και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Jenna αναστατώθηκε όταν ενημερώθηκε ότι ο Channing κατέθεσε έγγραφα με τα οποία ζητάει να υπάρξει πρόγραμμα με ποιον θα περνάει τις διακοπές της η 6χρονη κόρη τους Έβερλι. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι οι δυο τους είχαν συμφωνήσει ολόκληρο το πρόγραμμα της μικρής και δεν μπορεί να κατανοήσει για ποιον λόγο ο ηθοποιός κατέθεσε αυτά τα έγγραφα. Πηγές από την πλευρά του Tatum δήλωσαν ότι δεν υπήρχε συμφωνία και ότι εκείνος δεν είχε συμφωνήσει για ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα.

To ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2009 έως το 2018.

Και αυτό δεν είναι το μόνο ζήτημα μεταξύ τους, καθώς πρόβλημα έχει προκύψει και με τη διατροφή. Η πλευρά της Dewan λέει ότι ο ηθοποιός δεν συμβάλλει στα έξοδα της μικρής, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένας κοινός λογαριασμός για τα έξοδα της Έβερλι.

Το τρίτο θέμα που προέκυψε είναι αυτό της επικοινωνίας. Οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν συμφωνήσει ότι όταν το παιδί είναι με τον έναν γονέα θα επικοινωνεί με τον άλλο μέσω FaceTime. Τώρα η πλευρά της Dewan ισχυρίζεται ότι όταν το παιδί είναι με τον πατέρα, εκείνος δεν της επιτρέπει να επικοινωνεί με τη μητέρα της.

Όπως όλα δείχνουν μία νέα διαμάχη μόλις ξεκίνησε…


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ