Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις για τη συνδρομητική υπηρεσία Netflix το τελευταίο διάστημα, κι έτσι μετά τις ανακοινώσεις ότι περιορίζονται οι συσκευές παρακολούθησης και το ενδεχόμενο να καταργηθούν τα προφίλ, σειρά έχει το… Britbox!

Το Britbox είναι η streaming υπηρεσία των δικτύων BBC και ΙTV, η οποία από σήμερα είναι διαθέσιμη στην Αγγλία, ενώ είχε ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία της τον Καναδά και την Αμερική. Στόχος του Brtibox είναι να συγκεντρώσει στην πλατφόρμα όλες τις βρετανικές σειρές. Αυτή τη στιγμή διαθέτει περιεχόμενο από τα κανάλια  BBC, ITV, Channel 5 και Channel 4, αλλά και από το Comedy Central UK.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Who killed little Grégory? - Το Netflix θα διαθέσει στις 20 Νοεμβρίου τη νέα συγκλονιστική σειρά εγκλήματος

Ο διευθυντής επικοινωνίας του ITV, Paul Moore, δήλωσε σήμερα στον Independent ότι “η πλειοψηφία των βρετανικών σειρών που φιλοξενούνται στο Netflix, θα αποσυρθούν την επόμενη χρονιά από την πλατφόρμα”. Ο Moore εξήγησε ότι όλες οι σειρές του BBC και του ITV έχουν συμβόλαιο ενός έτους και με το που λήξουν τα δικαιώματα θα ενσωματωθούν στο Britbox. Αυτό βέβαια θα αφορά και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διαθέτει σειρές των παραπάνω δικτύων, άρα “κινδυνεύει” και το Amazon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Sex Education: Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της νέας σεζόν

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα