Ανακοινώθηκε η νέα δουλειά της Meghan Markle


Toν Ιανουάριο σας είχαμε ενημερώσει ότι η Meghan Markle έκλεισε την πρώτη της δουλειά με τη Disney, αλλά εκπρόσωπος της Δούκισσας του Σάσσεξ δεν ήθελε τότε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες στα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύζυγος του πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney, χωρίς ωστόσο να πληρώνεται. Αντίθετα συμφώνησε να το κάνει με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.

Η Disney τελικά ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι η Markle θα είναι η αφηγήτρια της ταινίας με τίτλο “Elephant” που θα διατεθεί στη streaming υπηρεσία Disney+ στις 3 Απριλίου, κι όπως φαίνεται έπεται και συνέχεια στη συνεργασία με νέες παραγωγές.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ