Αγγελική: Δυνατή πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha


Χθες προβλήθηκε στον Alpha η νέα σειρά Αγγελική, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και των χρηστών του Twitter, που την ανέβασαν στην κορυφή των trends.

Η «Αγγελική» βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα «Amanda», ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν τροποποιήσεις στην ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

Στην υπόθεση, η Αγγελική Γρηγορίου είναι μια νοσοκόμα, που ξεκινάει να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάρρωση της μητέρας Αθηνάς Αργυρού. Αληθινός σκοπός όμως της Αγγελικής είναι να εκδικηθεί τους τέσσερις γιους της οικογένειας, που όταν ήταν μικρή της έκαναν κάτι φρικτό.

Αν και οι προθέσεις της πρωταγωνίστριας αποκαλύπτονται από το πρώτο επεισόδιο, η σειρά όπως μαθαίνουμε θα έχει αρκετές ανατροπές στη συνέχεια.

Στο Watch & Chill παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αξιόλογη δουλειά των δημιουργών. Στην «Αγγελική» αυτό που επίσης ξεχωρίζει, είναι το εξαιρετικό καστ σπουδαίων Ελλήνων ηθοποιών, που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του προγράμματος (διαβάστε εδώ περισσότερα για τους χαρακτήρες που υποδύονται).

Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαίρη Μηνά, Φιλαρέτη Κομνηνού, Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα, Γιώργος Χρυσοστόμου, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας και Μελέτης Γεωργιάδης.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης και στο internet.

Όλα δείχνουν ότι θα δούμε μια ποιοτική σειρά. Γιατί όταν η ελληνική τηλεόραση το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει αξιόλογο υλικό.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ