Ενα δίδυμο με μεγάλο ενδιαφέρον πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε μία νέα ταινία. Ο Robert De Niro θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Shia LaBeouf για την ταινία After Exile με σκηνοθέτη τον Joshua Michael Stern και σεναριογράφους τους Anthony Thorne και Michael Tovo.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πρόκειται για την ιστορία του Mike Delaney (LaBeouf) ο οποίος βγαίνει από τη φυλακή στην οποία κατέληξε επειδή σκότωσε έναν άντρα σε ληστεία. Τώρα καλείται να επιστρέψει στη ζωή του, η οποία περιλαμβάνει τον πατέρα του (De Niro), ο οποίος έχει εγκληματικό παρελθόν αλλά τώρα δίνει αγώνα για να σώσει τον άλλο του γιο από τα ναρκωτικά. Η ταινία πραγματεύεται τη δύσκολη μετάβαση προς τη συγχώρεση. Ο De Niro στον ρόλο του Ted Delaney ενσαρκώνει έναν άντρα που υποφέρει από αλκοολισμό και πολλές ενοχές. Το μόνο που του έχει απομείνει έιναι να σώσει τους δύο γιους του από το σκοτάδι και τα καταστροφικά μονοπάτια στα οποία βαδίζουν.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Οκτώβριο στη Φιλαδέλφεια.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Δείτε Ακόμα