ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NETFLIX

Netflix Απριλίου: Η λίστα με τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα αυτόν τον μήνα

Εσείς τι θα δείτε;

Δημοσιεύτηκε

στις

Πρωταπριλιά σήμερα και το Netflix άρχισε να προσθέτει νέο υλικό στην πλατφόρμα. Στη δική μας λίστα έχουμε βάλει από τώρα τη σειρά «Ripley», ενώ περιμένουμε με αγωνία και το φιλμ «Scoop» που παρουσιάζει την περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου. Το ντοκιμαντέρ εγκλήματος «Crime Scene Berlin: Nightlife Killer» έχει κερδίσει επίσης την προσοχή μας.




Ακολουθεί η αναλυτική λίστα από το Δελτίο Τύπου της ελληνικής πλατφόρμας.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
04/04/2024
Ripley
Ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας απατεώνας από τη Νέα Υόρκη στις αρχές του ’60, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να πάει στην Ιταλία και να φέρει πίσω τον γιο του.

05/04/2024
Parasyte: Οι Γκρίζοι / Parasyte: The Grey
Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.

10/04/2024
Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601 / The Hijacking of Flight 601
Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

11/04/2024
Τα Φτερά της Φιλοδοξίας: Σεζόν 3 / As the Crow Flies: Season 3
Καθώς ένα γνώριμο πρόσωπο βγαίνει στην κάμερα, παλιές συμμαχίες διαλύονται, νέες σχέσεις γεννιούνται και το ειδησεογραφικό παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς.

11/04/2024
Μικρό Ταρανδάκι / Baby Reindeer
Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

11/04/2024
Heartbreak High: Σεζόν 2 / Heartbreak High: Season 2
Όταν η Άμερι αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει ήρεμη τη νέα χρονιά, νέα προβλήματα κι ένας περίεργος στόκερ αρχίζουν να αναστατώνουν τη ζωή της.

11/04/2024
Μια Νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου / Midsummer Night
Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.

12/04/2024
Good Times
Σε αυτήν την έντονη, τολμηρή νέα εκδοχή της κλασικής σειράς, μια νέα γενιά της οικογένειας Έβανς τα βγάζουν πέρα σε μια εργατική κατοικία στο Σικάγο.

17/04/2024
The Circle: ΗΠΑ: Σεζόν 6 / The Circle: Season 6
Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα και διαγωνισμό, διαδικτυακοί παίκτες φλερτάρουν, γίνονται φίλοι και φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ για το έπαθλο του κορυφαίου ινφλουένσερ.


18/04/2024
The Upshaws: Μέρος 5 / The Upshaws: Part 5
Μια νέα εποχή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στη ζωή των Άπσοου φέρνει ευλογία αλλά και άγχος. Ό,τι όμως κι αν συμβεί, η οικογένεια παραμένει πάνω απ’ όλα.

25/04/2024
Dead Boy Detectives
Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως να πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.

30/04/2024
Φιάσκο / Fiasco
Όταν ξεσπά η καταστροφή στο σετ της πρώτης ταινίας ενός σκηνοθέτη, το συνεργείο του απαθανατίζει τις αναποδιές, τους εκβιασμούς και το σαμποτάζ που ακολουθούν.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
05/04/2024
Το Λαβράκι της Δεκαετίας / Scoop
Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.

12/04/2024
Κλοπή / Stolen
Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

19/04/2024
Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver
Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται. Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ.

25/04/2024
City Hunter
Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
03/04/2024
Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Γερμανία – Ο Νυχτερινός Δολοφόνος / Crime Scene Berlin: Nightlife Killer
Το 2012, μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες προκάλεσαν σοκ στα πάρτι του Βερολίνου. Ο δολοφόνος παρέμενε ασύλληπτος μέχρι που ένας από τους στόχους του επέζησε.

03/04/2024
Ανεξήγητα / Files of the Unexplained
Αυτή η ανατριχιαστική ερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά απόκοσμες συναντήσεις, παράξενες εξαφανίσεις, γεγονότα που στοιχειώνουν και άλλα αινιγματικά φαινόμενα.


05/04/2024
Το Αντικοινωνικό Δίκτυο: Από τα Μιμίδια στο Χάος / The Antisocial Network: Memes to Mayhem
Από το rick-τρολάρισμα στις viral θεωρίες συνωμοσίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς μια ανώνυμη ιστοσελίδα έγινε ένας κόμβος που προκαλεί πραγματικό χάος στον κόσμο.

26/04/2024
Hack Your Health: Τα Μυστικά του Εντέρου σας / Hack Your Health: The Secrets of Your Gut
Εξερευνήστε το πεπτικό σύστημα μέσα από αυτό το ανάλαφρο και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ που εξηγεί τον ρόλο που παίζει η υγεία του εντέρου στη συνολική μας ευεξία.

NETFLIX K&F
08/04/2024
Οι Τρεις Πνευματοφύλακες: Σεζόν 3 / Spirit Rangers: Season 3
Οι Πνευματοφύλακες επιστρέφουν για να βοηθήσουν περισσότερους φίλους στο Εθνικό Πάρκο Χους, μαθαίνοντας περισσότερα για την κουλτούρα τους και τον κόσμο κάθε μέρα.

12/04/2024
Ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος Πάει Κατασκήνωση / Woody Woodpecker Goes to Camp
Αφού τον διώξουν από το δάσος, ο Γούντι θεωρεί ότι βρήκε ένα παντοτινό σπίτι στο Καμπ Γιούχου – μέχρι που ένας επιθεωρητής απειλεί να κλείσει το καμπ.

22/04/2024
Οδός CoComelon: Σεζόν 2 / CoComelon Lane: Season 2
Καλώς ήρθατε στην οδό CoComelon, όπου ο Τζέι Τζέι, η Μπέλα, η Σίσι, ο Κόντι και η Νίνα χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, δοκιμάζουν νέα πράγματα και μαθαίνουν κάθε μέρα!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
01/04/2024
Η Λίστα του Σίντλερ / Schindler’s List
Μία Ημέρα / One Day
Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία / Maze Runner: Death Cure
Συγγνώμη που σ’ Ενοχλώ / Sorry to Bother You
Από Μηχανής / Ex Machina

10/04/2024
Rocketman

15/04/2024
Ο Νονός The Godfather

16/04/2024
Το αγόρι της διπλανής πόρτας The Boy Next Door
Lady Bird

22/04/2024
Φόρεστ Γκαμπ Forrest Gump



NETFLIX

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

H συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και προέρχεται επίσης από τη Νότια Κορέα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η νοτιοκορεάτικη σειρά «Squid Game» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix, σημειώνοντας ρεκόρ προβολών.

Στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της σειράς, 456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Μέχρι η σειρά να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της, τις προάλλες μπήκε στην πλατφόρμα μία ακόμα νοτιοκορεατική σειρά, η υπόθεση της οποίας θυμίζει πολύ το διάσημο Squid Game.



Πρόκειται για την «Εκπομπή των 8» (The 8 Show), όπου οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο, συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα, όσο κυλά ο χρόνος.

Συνδρομητές του Netflix σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καινούρια σειρά τους θύμισε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη εκπομπή, αρκετοί θεώρησαν ωστόσο, πως δεν θα αγγίξει την ίδια επιτυχία. Αν και η υπόθεση κυλάει αργά στα πρώτα επεισόδια όμως, έχει αποκτήσει ήδη πολλούς θαυμαστές κι έχει λάβει θετικές κριτικές.

Δείτε το trailer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «3 Body Problem» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix  ανανέωσε τη sci-fi σειρά «3 Body Problem» (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) για δεύτερο κύκλο. Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Μαρτίου του 2024.

H υπόθεση μας μεταφέρει στην Κίνα τη δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δείτε το trailer

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Jonathan Pryce (The Crown), Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness), Marlo Kelly (Dare Me), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο) και Saamer Usmani (Succession).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

That ’90s Show: Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser του νέου κύκλου

Η σειρά θα επιστρέψει στις 27 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix κυκλοφόρησε τις προάλλες το teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «That ’90s Show».

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:
Είμαστε στο 1995 και η Λέια Φόρμαν θέλει απεγνωσμένα λίγη περιπέτεια στη ζωή της ή τουλάχιστον έναν κολλητό που να μην είναι ο μπαμπάς της. Φτάνοντας στο Πόιντ Πλέις για να επισκεφτεί τον παππού της, Ρεντ, και τη γιαγιά της, Κίτι, η Λέια βρίσκει αυτό που ψάχνει όταν γνωρίζει τη δυναμική και ατίθαση Γκουέν που μένει στο διπλανό σπίτι.

Με τη βοήθεια των φίλων της Γκουέν, όπως του αξιαγάπητου αδελφού της, Νέιτ, της έξυπνης και προσηλωμένης κοπέλας του, Νίκι, του σαρκαστικού και εύστροφου Όζι και του γοητευτικού Τζέι, η Λέια συνειδητοποιεί ότι εκεί μπορεί να ζήσει την περιπέτεια, ακριβώς όπως την έζησαν οι γονείς της πριν από όλα αυτά τα χρόνια. Ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεί τον εαυτό της, η Λέια πείθει τους γονείς της να την αφήσουν να περάσει εκεί το καλοκαίρι. Με ένα υπόγειο γεμάτο εφήβους, η Κίτι είναι χαρούμενη που το σπίτι των Φόρμαν φιλοξενεί πλέον μια νέα γενιά, ενώ ο Ρεντ… παραμένει ο Ρεντ.

Δείτε το teaser

Στο «That ‘90s Show» πρωταγωνιστούν οι Κέρτγουντ Σμιθ, Ντέμπρα Τζο Ραπ , Κάλι Χαβέρντα, Άσλεϊ Αουφντερχάιντ, Μέις Κόρονελ, Μάξγουελ Εϊσί Ντόνοβαν, Ρέιν Ντόι και Σαμ Μορέλος. Στο Πόιντ Πλέις, επιστρέφουν επίσης οι δημιουργοί Μπόνι και Τέρι Τέρνερ, αυτήν τη φορά με την κόρη τους, Λίντσεϊ Τέρνερ, ο showrunner/διευθυντής παραγωγής Γκρεγκ Μέτλερ και οι διευθυντές παραγωγής Μάρσι Κάρσι και Τομ Γουέρνερ. Η σειρά υποδέχεται τους διευθυντές παραγωγής Τζέσικα Γκόλντσταϊν και Κρίσι Πίτρος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

To «When Calls the Heart» ανανεώθηκε για 12η σεζόν

Η σειρά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Hallmark Channel ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη σειρά «When Calls the Heart» ανανεώθηκε για 12ο κύκλο. 

Στην υπόθεση της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 2014, εγκαταλείποντας τις πλούσιες αστικές ρίζες της, μια γυναίκα ταξιδεύει δυτικά στις αρχές του 20ου αιώνα για να γίνει δασκάλα σε μια μικρή καναδική κοινότητα ανθρακωρύχων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Martin Cummins, Jack Wagner, Pascale Hutton και Kavan Smith.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ