ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NETFLIX

Ragnarok: To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα λεπτά της τελευταίας σεζόν

Η ιστορία φτάνει στην κορύφωσή της στις 24 Αυγούστου.

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Netflix κυκλοφόρησε τα πρώτα πέντε λεπτά από την 3η σεζόν του Ragnarok που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου 2023.

Η ιστορία έχει φτάσει στην κορύφωσή της, με μια μνημειώδη αναμέτρηση μεταξύ θεών και γιγάντων στον ορίζοντα. Ο Magne, ο πρωταγωνιστής, θα αντιμετωπίσει την απόλυτη δοκιμασία δύναμης και αποφασιστικότητας.

Δείτε το βίντεο

Φανταστείτε να είστε ένας 18χρονος τελειόφοιτος λυκείου σε μια μικρή νορβηγική πόλη, μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι είστε ο εκλεκτός που προορίζεται να αντιμετωπίσει έναν αρχαίο και εξαιρετικά ισχυρό αντίπαλο που έχει ολόκληρη την πόλη, ακόμα και τη χώρα, υπό τον καταπιεστικό έλεγχό του. Σε αυτή τη δύσκολη θέση βρίσκεται ο Magne.

Ο Magne πρέπει να αντιμετωπίσει αυτόν τον τρομερό εχθρό, αλλά πώς καταφέρνει να παραμείνει ψύχραιμος και να πάρει τις σωστές αποφάσεις, όταν είναι επίσης ένας έφηβος που παλεύει με την αγάπη, οπλισμένος ξαφνικά με το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο και προσπαθεί ακόμα να καταλάβει την ταυτότητά του;

Το ταξίδι του Magne από την εφηβεία στην ενηλικίωση απαιτεί προσεκτική σκέψη σε κάθε βήμα. Στην πορεία, πρέπει να περιηγηθεί στον πολύπλοκο ιστό των σχέσεων που έχει χτίσει στη μικρή πόλη. Αλλά στο τέλος, ποιον μπορεί να εμπιστευτεί πραγματικά; Ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός;

 


Στο καστ της 3ης σεζόν του Ragnarok περιλαμβάνονται οι David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Danu Sunth, Henriette Steenstrup, Synnøve Macody Lund και Odd-Magnus Williamsson. Εμφανίζονται επίσης οι Bjørn Sundqvist, Vebjørn Enger, Billie Barker, Benjamin Helstad, Ruben Rosbach, Ida Nilsen, Jesper Malm, Fridtjov Såheim και Espen Sigurdsen.

Το Ragnarok  είναι μια νορβηγική σειρά παραγωγής της SAM Productions, μιας δανέζικης εταιρείας παραγωγής που είναι γνωστή για τους ταλαντούχους σεναριογράφους της. Οι δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Adam Price και Emilie Lebech Kaae. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Meta Louise Foldager Sørensen (γνωστή για τις ταινίες Antichrist και Melancholia) και ο Adam Price. Ο Stine Meldgaard Madsen (γνωστός για τα Pros and Cons και Something’s Rockin’) είναι ο παραγωγός, η Nina Quist η βοηθός παραγωγός και ο Mogens Hagedorn ο σκηνοθέτης.

NEWS

That ’90s Show: Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser του νέου κύκλου

Η σειρά θα επιστρέψει στις 27 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix κυκλοφόρησε τις προάλλες το teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «That ’90s Show».

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:
Είμαστε στο 1995 και η Λέια Φόρμαν θέλει απεγνωσμένα λίγη περιπέτεια στη ζωή της ή τουλάχιστον έναν κολλητό που να μην είναι ο μπαμπάς της. Φτάνοντας στο Πόιντ Πλέις για να επισκεφτεί τον παππού της, Ρεντ, και τη γιαγιά της, Κίτι, η Λέια βρίσκει αυτό που ψάχνει όταν γνωρίζει τη δυναμική και ατίθαση Γκουέν που μένει στο διπλανό σπίτι.

Με τη βοήθεια των φίλων της Γκουέν, όπως του αξιαγάπητου αδελφού της, Νέιτ, της έξυπνης και προσηλωμένης κοπέλας του, Νίκι, του σαρκαστικού και εύστροφου Όζι και του γοητευτικού Τζέι, η Λέια συνειδητοποιεί ότι εκεί μπορεί να ζήσει την περιπέτεια, ακριβώς όπως την έζησαν οι γονείς της πριν από όλα αυτά τα χρόνια. Ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεί τον εαυτό της, η Λέια πείθει τους γονείς της να την αφήσουν να περάσει εκεί το καλοκαίρι. Με ένα υπόγειο γεμάτο εφήβους, η Κίτι είναι χαρούμενη που το σπίτι των Φόρμαν φιλοξενεί πλέον μια νέα γενιά, ενώ ο Ρεντ… παραμένει ο Ρεντ.

Δείτε το teaser

Στο «That ‘90s Show» πρωταγωνιστούν οι Κέρτγουντ Σμιθ, Ντέμπρα Τζο Ραπ , Κάλι Χαβέρντα, Άσλεϊ Αουφντερχάιντ, Μέις Κόρονελ, Μάξγουελ Εϊσί Ντόνοβαν, Ρέιν Ντόι και Σαμ Μορέλος. Στο Πόιντ Πλέις, επιστρέφουν επίσης οι δημιουργοί Μπόνι και Τέρι Τέρνερ, αυτήν τη φορά με την κόρη τους, Λίντσεϊ Τέρνερ, ο showrunner/διευθυντής παραγωγής Γκρεγκ Μέτλερ και οι διευθυντές παραγωγής Μάρσι Κάρσι και Τομ Γουέρνερ. Η σειρά υποδέχεται τους διευθυντές παραγωγής Τζέσικα Γκόλντσταϊν και Κρίσι Πίτρος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

To «When Calls the Heart» ανανεώθηκε για 12η σεζόν

Η σειρά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Hallmark Channel ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη σειρά «When Calls the Heart» ανανεώθηκε για 12ο κύκλο. 

Στην υπόθεση της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 2014, εγκαταλείποντας τις πλούσιες αστικές ρίζες της, μια γυναίκα ταξιδεύει δυτικά στις αρχές του 20ου αιώνα για να γίνει δασκάλα σε μια μικρή καναδική κοινότητα ανθρακωρύχων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Martin Cummins, Jack Wagner, Pascale Hutton και Kavan Smith.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Μικρό Ταρανδάκι: Η αληθινή «Μάρθα» έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τη δική της αλήθεια

Η Φιόνα Χάρβευ είπε ότι ο Ρίτσαρντ Γκαντ, είναι ο «πραγματικός ψυχοπαθής» και βγάζει χρήματα από ψέματα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Αυτή τη στιγμή στο Netflix, η δημοφιλέστερη σειρά της streaming υπηρεσίας είναι το Baby Reindeer κι όχι τυχαία, καθώς βασίζεται στην ανατριχιαστική πραγματική ιστορία του πρωταγωνιστή Ρίτσαρντ Γκαντ, που είναι και ο δημιουργός.

Υποδυόμενος τον εαυτό του ως Nτόνι Νταν, ο Γκαντ εμβαθύνει στην πολυετή παρενόχληση από μια γυναίκα ονόματι Μάρθα, απεικονίζοντας τα δικά του ελαττώματα και τη δική του συνενοχή στην κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν σε μία παμπ του Λονδίνου όπου δούλευε, εμφανίστηκε μία λυπημένη γυναίκα. Χωρίς να έχει χρήματα πάνω της, ο Γκαντ προσφέρθηκε να την κεράσει ένα τσάι. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ένας εφιάλτης που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια.

Η αληθινή όμως Μάρθα, που oνομάζεται Φιόνα Χάρβευ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν. Η γυναίκα αποκάλυψε τη δική της αλήθεια και δίχασε ακόμα περισσότερο το κοινό με όσα ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο δεν έστειλε τόσα μηνύματα στον Γκαντ, αλλά εκείνος είναι ο πραγματικός ψυχοπαθής και προσπαθεί να βγάλει χρήματα εις βάρος της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Φιόνα Χάρβευ

Η Φιόνα περιέγραψε στη συνέντευξη τον Γκαντ «έναν ψυχοπαθή» που «τα κατάφερε πολύ καλά επειδή με δυσφήμησε», καθώς της είπαν ότι πιθανότατα έχει κερδίσει εκατομμύρια από τη σειρά, ενώ τον αποκάλεσε και μισογύνη.

«Απλώς γενικά πιστεύω ότι έχει ακραία ψυχιατρικά προβλήματα» τόνισε για τον Γκαντ και πρόσθεσε: ««Είναι ένα έργο μυθοπλασίας, είναι ένα έργο υπερβολής, όπως έλεγα πάντα. Και υπάρχουν δύο αληθινά γεγονότα σε αυτό. Το όνομά του είναι Ρίτσαρντ Γκαντ, και εργάστηκε ως μπάρμαν».

Ωστόσο η 58χρονη δήλωσε πως έχει συναντηθεί μαζί του δύο ή τρεις φορές.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αρνήθηκε ότι επικοινώνησε με τους γονείς του ή έστειλε χιλιάδες μηνύματα, ενώ όπως ξεκαθάρισε, η αρχή της γνωριμίας τους δεν έγινε από ένα τσάι, αλλά αυτός την διέκοψε την ώρα που γευμάτιζε και μιλούσε με ένα πλούσιο στο μπαρ, καθώς του άρεσε να είναι πάντα στο επίκεντρο.

Η Φιόνα Χάρβευ ανέφερε επίσης πως από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σειρά και οι θαυμαστές την ανακάλυψαν, έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

Ερωτηθείσα αν είχε παρακολουθήσει «Μικρό Ταρανδάκι», απάντησε: «Καθόλου. Έχω ακούσει για τη σκηνή του δικαστηρίου , για τις ποινές φυλάκισης και όλα αυτά τα πράγματα… Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από αυτά».

Και μπορεί ο Γκαντ να αναφέρει στην αρχή κάθε επεισοδίου πως η σειρά είναι μία αληθινή ιστορία και δεν είναι απλά εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, η Χάρβευ όμως δήλωσε πως ούτε φυλακίστηκε ποτέ, ούτε έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ξανά για stalking.

Όπως έχει αναφέρει ο Γκαντ, η Μάρθα του έστειλε 41.071 email, φωνητικά μηνύματα 350 ωρών, 744 tweets, 46 μηνύματα στο Facebook, 106 σελίδες επιστολών και αρκετά περίεργα δώρα. Κάθε email μάλιστα που εμφανίζεται στη σειρά του Netflix, είναι ένα πραγματικό μήνυμα που έλαβε ο Ρίτσαρντ Γκαντ. Η Μάρθα παρενόχλησε επίσης αρκετούς ανθρώπους που ήταν κοντά του, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του και μιας τρανς γυναίκας, με την οποία είχε αρχίσει να βγαίνει λίγο πριν ξεκινήσει η εμμονή της Μάρθα μαζί του.

Η ηθοποιός Τζέσικα Γκάνινγκ, που έπαιξε τον περίπλοκο χαρακτήρα, είχε αποκαλύψει ότι μοιράζεται το ίδιο συναίσθημα για τη Μάρθα, με τους φαν της τηλεοπτικής σειράς. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της, σκοπός στην ερμηνεία της ήταν να δείξει τον χαρακτήρα της stalker με όση περισσότερη λεπτομέρεια μπορούσε και να μην κλίνει πολύ στην κακή πλευρά της Μάρθα, καθώς κατάλαβε ότι η πραγματική stalker είναι πολυεπίπεδη.

Η Γκάνινγκ είπε ακόμη, ότι η πραγματική ζωή της Μάρθα «ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της», χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα ως «λίγο χαριτωμένη, λίγο περίεργη και λίγο συμπονετική». Συζητώντας την προσέγγισή της στον χαρακτήρα, η Gunning είπε στο Dazed: «Νομίζω ότι θα ήταν λάθος, αν την έπαιζα ως κακιά ή ως κακοποιό».



 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε τρία μέρη, με 15 επεισόδια συνολικά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Cobra Kai φτάνει στο τέλος του με την έκτη και τελευταία σεζόν του και πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία.

Στα καλά νέα, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 15 επεισόδια. Στα κακά νέα, δεν θα τα δούμε όλα μαζί, αφού θα χωριστεί σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο μέρος κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τίποτα περισσότερο δεν ξέρουμε ακόμη, ωστόσο όσο και να λατρέψαμε τη σειρά, θα έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε, χωρίς να το τραβήξουν από τα μαλλιά στο Netflix. Μεταξύ μας, δεν το λες και λίγο…

Το Cobra Kai αποτελεί το sequel της ταινίας Karate Kid και εισέπραξε θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην υπόθεση, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ