ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NETFLIX

Netflix: Αυτές είναι οι 10 ταινίες που ο κόσμος προτίμησε περισσότερο τον τελευταίο μήνα

Σε περίπτωση που ψάχνετε ταινία, ιδού οι απαντήσεις.

Δημοσιεύτηκε

στις

Δεν είναι ντροπή να αναφέρουμε πως οι περισσότεροι από εμάς, ξοδεύουμε άπειρο χρόνο στην αναζήτηση μιας ταινίας στο Netflix. Αρκετοί δε, τα παρατάμε ψάχνοντας και απλώς κλείνουμε την τηλεόραση.

Το αγαπημένο μας Flixpatrol όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα, συγκεντρώνει την τηλεθέαση και τα πιο δημοφιλή προγράμματα απ΄ όλες τις streaming υπηρεσίες. Αφού λοιπόν έρχεται Σαββατοκύριακο, φροντίσαμε να ψάξουμε για εσάς ποιες είναι οι 10 ταινίες που οι χώρες που είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα, προτίμησαν περισσότερο.

Για να σας κάνουμε ακόμα πιο εύκολη την επιλογή, σας έχουμε την υπόθεση και το trailer σε κάθε μία από αυτές.

Καλή απόλαυση!

1. A Beautiful Life
Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα – και τον έρωτα.

 

2. Shooter
Ένας εξαιρετικός πρώην σκοπευτής επιστρέφει στη δράση για να αποτρέψει τη δολοφονία του πρόεδρου των ΗΠΑ, αλλά σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος για φόνο.

 

3. The Mother
Μια επαγγελματίας εκτελέστρια βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.

 

4. You Do You
Η Μέρβε επέλεξε να ζει ως μποέμ. Η ζωή όμως επιφυλάσσει άλλα σχέδια. Αντιμέτωπη με έξωση, ξεκινά μια νέα δουλειά και πέφτει σε μια πονηρή παγίδα του αφεντικού της.

 

5. Blood & Gold
Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό.

 

6. Tin & Tina
Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.

 

7. Extraction 2
Έχοντας ξεφύγει από το χείλος του θανάτου, ο κομάντο Τάιλερ Ρέικ αναλαμβάνει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τη φυλακισμένη οικογένεια ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

8. Extraction
Όταν τον στέλνουν στο Μπανγκλαντές για να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός ναρκοβαρόνου, η αποστολή ενός πληρωμένου δολοφόνου θα γίνει αγώνας περισυλλογής και επιβίωσης.

 

9. Black Clover: Sword of the Wizard King
Ένα γενναίο αγόρι που δεν μπορεί να κάνει μαγικά θέλει τον τίτλο του Βασιλιά Μάγου και τέσσερις πρώην Βασιλιάδες Μάγοι επιστρέφουν για να συντρίψουν το Βασίλειο Κλόβερ.

 

10. Gumraah
Προσοχή: Η ταινία είναι διαθέσιμη με αγγλικούς υπότιτλους, συνεπώς αν θέλετε να τη δείτε θα πρέπει να έχετε γυρισμένο το μενού σας στα αγγλικά.
Μια έρευνα για φόνο περιπλέκεται όταν οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν ένα ζευγάρι υπόπτων που μοιάζουν μεταξύ τους.

NEWS

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Harry Hole στη νέα σειρά του Netflix από τα βιβλία του Jo Nesbø

Το καστ έφτασε στη συνέντευξη Τύπου με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν στη σειρά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix αποκάλυψε το βασικό καστ και τον τίτλο της επερχόμενης αστυνομικής σειράς για τον ντετέκτιβ Harry Hole, τον διάσημο δηλαδή ήρωα των βιβλίων του Jo Nesbø.

Η ανακοίνωση έγινε στο εμβληματικό εστιατόριο Schrøder στο Όσλο της Νορβηγίας, το οποίο λειτουργεί και ως το «δεύτερο σπίτι» του Harry Hole στα μυθιστορήματα.

O τίτλος της σειράς θα είναι «Jo Nesbø’s Harry Hole» και ο Tobias Santelmann θα ηγηθεί του καστ ως ο θρυλικός ντετέκτιβ Harry Hole, μαζί με τον Joel Kinnaman ως Tom Waaler και την Pia Tjelta ως Rakel Fauke.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε στο να παίξω τον Χάρι Χόλε. Γνωρίζω πολύ καλά την τεράστια παγκόσμια βάση θαυμαστών και τα εκατομμύρια των αναγνωστών που αγαπούν τον χαρακτήρα», είπε ο Tobias Santelmann.

Ο ηθοποιός Tobias Santelmann



Ο συγγραφέας και δημιουργός της σειράς Jo Nesbø πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι όλοι οι αναγνώστες της σειράς βιβλίων έχουν το δικό τους όραμα για το πώς θα έμοιαζε ο Χάρι Χόλε και θα πρέπει να τους επιτραπεί να το διατηρήσουν. Θα δημιουργήσουμε έναν Χάρι που θα βασίζεται όχι μόνο στα βιβλία, αλλά σε κάποιον που βασίζεται στον ηθοποιό Tobias Santelmann και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το έργο – τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα».

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν, ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με τον μακροχρόνιο αντίπαλό του και διεφθαρμένο ντετέκτιβ, Τομ Βάαλερ. Ο Χάρι είναι ένας λαμπρός αλλά βασανισμένος ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που παλεύει με τους δαίμονές του. Καθώς οι δυο τους περιηγούνται στις ασαφείς ηθικές γραμμές του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, ο Χάρι πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο και να φέρει τον Βάαλερ στη δικαιοσύνη πριν να είναι πολύ αργά.

Το καστ έφτασε στη συνέντευξη Τύπου με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν στη σειρά, συμπεριλαμβανομένου ενός Ford Escort του 1988, ενός Skoda Enyaq και μιας ολοκαίνουργιας Lotus Emira.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθεί ακόμα, θα σας ενημερώνουμε όμως για κάθε εξέλιξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

H συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και προέρχεται επίσης από τη Νότια Κορέα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η νοτιοκορεάτικη σειρά «Squid Game» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix, σημειώνοντας ρεκόρ προβολών.

Στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της σειράς, 456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Μέχρι η σειρά να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της, τις προάλλες μπήκε στην πλατφόρμα μία ακόμα νοτιοκορεατική σειρά, η υπόθεση της οποίας θυμίζει πολύ το διάσημο Squid Game.



Πρόκειται για την «Εκπομπή των 8» (The 8 Show), όπου οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο, συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα, όσο κυλά ο χρόνος.

Συνδρομητές του Netflix σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καινούρια σειρά τους θύμισε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη εκπομπή, αρκετοί θεώρησαν ωστόσο, πως δεν θα αγγίξει την ίδια επιτυχία. Αν και η υπόθεση κυλάει αργά στα πρώτα επεισόδια όμως, έχει αποκτήσει ήδη πολλούς θαυμαστές κι έχει λάβει θετικές κριτικές.

Δείτε το trailer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «3 Body Problem» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix  ανανέωσε τη sci-fi σειρά «3 Body Problem» (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) για δεύτερο κύκλο. Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Μαρτίου του 2024.

H υπόθεση μας μεταφέρει στην Κίνα τη δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δείτε το trailer

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Jonathan Pryce (The Crown), Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness), Marlo Kelly (Dare Me), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο) και Saamer Usmani (Succession).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

That ’90s Show: Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser του νέου κύκλου

Η σειρά θα επιστρέψει στις 27 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix κυκλοφόρησε τις προάλλες το teaser για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «That ’90s Show».

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει:
Είμαστε στο 1995 και η Λέια Φόρμαν θέλει απεγνωσμένα λίγη περιπέτεια στη ζωή της ή τουλάχιστον έναν κολλητό που να μην είναι ο μπαμπάς της. Φτάνοντας στο Πόιντ Πλέις για να επισκεφτεί τον παππού της, Ρεντ, και τη γιαγιά της, Κίτι, η Λέια βρίσκει αυτό που ψάχνει όταν γνωρίζει τη δυναμική και ατίθαση Γκουέν που μένει στο διπλανό σπίτι.

Με τη βοήθεια των φίλων της Γκουέν, όπως του αξιαγάπητου αδελφού της, Νέιτ, της έξυπνης και προσηλωμένης κοπέλας του, Νίκι, του σαρκαστικού και εύστροφου Όζι και του γοητευτικού Τζέι, η Λέια συνειδητοποιεί ότι εκεί μπορεί να ζήσει την περιπέτεια, ακριβώς όπως την έζησαν οι γονείς της πριν από όλα αυτά τα χρόνια. Ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεί τον εαυτό της, η Λέια πείθει τους γονείς της να την αφήσουν να περάσει εκεί το καλοκαίρι. Με ένα υπόγειο γεμάτο εφήβους, η Κίτι είναι χαρούμενη που το σπίτι των Φόρμαν φιλοξενεί πλέον μια νέα γενιά, ενώ ο Ρεντ… παραμένει ο Ρεντ.

Δείτε το teaser

Στο «That ‘90s Show» πρωταγωνιστούν οι Κέρτγουντ Σμιθ, Ντέμπρα Τζο Ραπ , Κάλι Χαβέρντα, Άσλεϊ Αουφντερχάιντ, Μέις Κόρονελ, Μάξγουελ Εϊσί Ντόνοβαν, Ρέιν Ντόι και Σαμ Μορέλος. Στο Πόιντ Πλέις, επιστρέφουν επίσης οι δημιουργοί Μπόνι και Τέρι Τέρνερ, αυτήν τη φορά με την κόρη τους, Λίντσεϊ Τέρνερ, ο showrunner/διευθυντής παραγωγής Γκρεγκ Μέτλερ και οι διευθυντές παραγωγής Μάρσι Κάρσι και Τομ Γουέρνερ. Η σειρά υποδέχεται τους διευθυντές παραγωγής Τζέσικα Γκόλντσταϊν και Κρίσι Πίτρος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ