ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

GOSSIP

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τσανκ από την ταινία «Goonies» 

Ο Τζεφ Κόεν είναι πλέον 48 ετών και έχει δική του δικηγορική εταιρεία

Δημοσιεύτηκε

στις

Το φιλμ «The Goonies» κυκλοφόρησε το 1985 και γνώρισε μεγάλη κριτική και εμπορική επιτυχία. Η κλασική ταινία που έχει αντέξει στον χρόνο διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους, συγκέντρωσε πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια στο box office, καθιστώντας την μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες της χρονιάς. Έλαβε επίσης θετικές κριτικές από τους κριτικούς, οι οποίοι επαίνεσαν την αίσθηση της περιπέτειας, τους χαρακτήρες και το χιούμορ της.

Ένας από τους χαρακτήρες των Goonies που άφησε την καλύτερη εντύπωση ήταν ο Τσανκ, που τον υποδύθηκε ο Τζεφ Κόεν. Ο Τσανκ ήταν ένα αξιαγάπητο αγόρι που έκλεβε την παράσταση με τα καμώματά του, όπως το να σηκώνει το πουκάμισό του και να κουνιέται. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ο Τζεφ Κοέν έγινε διάσημος. Ωστόσο, εξαφανίστηκε από την υποκριτική σκηνή μετά από μερικούς ακόμη ρόλους.

Η ιστορία του Τζεφ Κόεν ήταν θλιβερή στην αρχή, αλλά είχε αίσιο τέλος. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, έχασε βάρος και προσπάθησε να αποφύγει την «ταμπέλα» ενός ακόμη αξιαγάπητου υπέρβαρου χαρακτήρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει καλούς ρόλους. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν εγκατέλειψε εκείνος την υποκριτική, αλλά η υποκριτική παράτησε εκείνον.

Ωστόσο, ο Κόεν δεν τα παράτησε. Γύρισε μια νέα σελίδα και έγινε βοηθός παραγωγής του Ρίτσαρντ Ντόνερ, του σκηνοθέτη των Goonies. Αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα δικηγόρου και γράφτηκε σε ένα πανεπιστήμιο. Τελικά πήρε το πτυχίο του στις επιχειρήσεις από το UC Berkeley και το διδακτορικό του από τη Νομική Σχολή του UCLA.

Σήμερα, ο 48χρονος Τζεφ Κόεν είναι ο ιδρυτής της Cohen Gardner LLP, μιας επιτυχημένης δικηγορικής εταιρείας με έδρα το Μπέβερλι Χιλς που ειδικεύεται σε θέματα επιχειρηματικού δικαίου. Διευθύνει την εταιρεία του για πάνω από 20 χρόνια και έχει γίνει μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα στη νομική κοινότητα. Είναι επίσης συγγραφέας και έχει γράψει ένα βιβλίο για επιχειρήσεις.

Παρά την αποχώρησή του από την υποκριτική, ο Τζεφ έχει διατηρήσει στενή επαφή με πολλούς από τους συμπρωταγωνιστές του από τα Goonies, όπως ο βραβευμένος πλέον με Όσκαρ Τζόναθαν Κι Κουάν, ο οποίος έπαιζε τον Ντέιτα. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ο Κόεν βοήθησε τον Κουάν ακόμη και σε διάφορες νομικές υποθέσεις. 

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τζεφ Κόεν

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η συμπλήρωση του email σας, δεν είναι υποχρεωτική. Required fields are marked *

NEWS

Η Σάρα Πόλσον αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει με την 81χρονη σύντροφό της, Χόλαντ Τέιλορ

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από το 2015.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Σάρα Πόλσον είναι ζευγάρι με τη Χόλαντ Τέιλορ από το 2015. Η 49χρονη ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την 81χρονη συνάδελφό της το 2005, αλλά και οι δύο διατηρούσαν άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο.

Η Πόλσον έχει δηλώσει στο παρεθόν ότι έχει λάβει μερικά «τρομακτικά μηνύματα» σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με την επίσης διάσημη σύντροφό της. Όπως είχε αναφέρει τότε, της είχε κάνει εντύπωση μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπαθαν τόση εμμονή με τη σχέση τους. Η Σάρα Πόλσον είχε δηλώσει στους New York Times, ότι όταν είχε δει για πρώτη φορά την Τέιλορ, «ήταν η ομορφότερη γυναίκα που είχε συναντήσει ποτέ» και σε κάθε ευκαιρία, υποστηρίζει δημόσια την επιλογή της.

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast SmartLess μαζί με τους Τζέισον Μπέιτμα, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις, η Σάρα Πόλσον έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση που έχει με την Τέιλορ, αποκαλύπτοντας και ποιο  είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει μαζί της.




Οι δύο γυναίκες δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, κι όταν συζητήθηκε η ιδέα να μετακομίσουν τελικά μαζί αλλά να έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, η Πόλσον απέρριψε αυτή την πρόταση. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μείνει σε χωριστό δωμάτιο από τη σύντροφό της, καθώς: «Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να κοιμόμαστε πιασμένες χέρι χέρι, οπότε δεν συμφώνησα να μείνουμε μαζί και να κοιμόμαστε χώρια».

Στη συνέχεια, η 49χρονη τόνισε ότι σέβεται το γεγονός ότι η 81χρονη κοπέλα της δεν είχε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις πριν από εκείνη, συνεπώς δεν θα ήθελε να την κάνει να νιώσει ότι εισβάλλει στον χώρο της. Όσο δύσκολο κι αν της είναι να μην κοιμάται μαζί της κάθε βράδυ, για την Πόλσον έχει σημασία η Τέιλορ να μη χαλάσει τη ρουτίνα της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αδιάφορος πατέρας – Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει επαφή

Τον ηθοποιό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο ρόλος του πατέρα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Μπορεί στον κινηματογράφο να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του πατέρα δεν τα πάει καθόλου καλά



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).

Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Πιρς Μπρόσναν: Κανείς δεν αναγνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Giant», για τον θρύλο της πυγμαχίας, Νασίμ Χάμεντ, έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του φιλμ βρίσκεται και ο Πιρς Μπρόσναν, που υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, δηλαδή τον Ιρλανδό προπονητή που βοήθησε τον Χάμεντ να κατακτήσει την κορυφή. O Μπρένταν Ίνγκλ πέθανε το 2018, σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρόσναν έχουν κυκλοφορήσει ήδη και η μεταμόρφωσή του είναι τόσο εντυπωσιακή, που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Οι πραγματικοί Μπρένταν Ίνγκλ και Νασίμ Χάμεντ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

H 40χρονη τραγουδίστρια όπως φαίνεται έχει πειράξει αρκετά το πρόσωπό της

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Loreen έχει καταφέρει ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα της, καθώς μετά τον Τζόνι Λόγκαν, είναι η μόνη τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η εμφάνιση της 40χρονης τραγουδίστριας από τη Σουηδία πριν μερικά χρόνια, δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Η Loreen ήθελε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τη μουσική και στα 21 της χρόνια, αποφάσισε να διαγωνιστεί σε γνωστό ριάλιτι μουσικής. Με σγουρά μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα, η διάσημη πλέον τραγουδίστρια είχε δώσει τότε τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας το If I Ain’t Got You της Αλίσια Κιζ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν όμως, οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό της, την έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστη.

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Φωτογραφία άρθρου: Corinne Cumming – EBU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ από τη Eurovision

Ο τραγουδιστής είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2009 με το τραγούδι Fairytale.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ αναδείχθηκε νικητής στη Eurovision το 2009, με το τραγούδι «Fairytale». Την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά εκπροσωπούσε ο Σάκης Ρουβάς με το «This is our night», ο Ρίμπακ όμως είχε κλέψει από νωρίς την παράσταση με το βιολί του.

15 χρόνια αργότερα, ο 37χρονος πλέον Ρίμπακ δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική. Ο Λευκορώσος-Νορβηγός είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο Instagram διαθέτει πάνω από 1 εκατ. followers.

Ο ίδιος δηλώνει μουσικοσύνθετης και συνεχίζει να μαγεύει τους φαν του με τη μουσική και το βιολί του.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ



Διαβάστε επίσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Dana International – Η Ισραηλινή που κατάφερε να αλλάξει για πάντα τον θεσμό της Eurovision αντιμετώπισε διάφορες προκλήσεις με την ψυχική της υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ