ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Riverdale: H τελευταία σεζόν της σειράς θα μας ταξιδέψει στο 1950

Δείτε το trailer.

Δημοσιεύτηκε

στις

Η επιτυχημένη δραματική σειρά Riverdale πρόκειται να επιστρέψει για την έβδομη και τελευταία σεζόν της και οι θαυμαστές της θα απολαύσουν κάτι διαφορετικό. Το CW κυκλοφόρησε ένα teaser trailer που αποκαλύπτει ότι η επερχόμενη σεζόν θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1950.

Η σειρά, που βασίζεται στα κόμικς Archie, διαθέτει ένα all-star καστ, όπως οι KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Madchen Amick, Casey Cott, Charles Melton, Drew Ray Tanner, Vanessa Morgan και Erinn Westbrook. Στην επερχόμενη σεζόν, ο Jughead Jones (Cole Sprouse) βρίσκεται παγιδευμένος στη δεκαετία του 1950 και δεν έχει ιδέα πώς να επιστρέψει στο παρόν.

Η επερχόμενη σεζόν υπόσχεται να είναι συναρπαστική, καθώς οι χαρακτήρες περιηγούνται στο άγνωστο έδαφος της δεκαετίας του 1950, ενώ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στο παρόν. Η μόνη ελπίδα του Jughead έρχεται με τη μορφή της Tabitha Tate (Erinn Westbrook), του φύλακα αγγέλου του Riverdale, η οποία τον βοηθά να καταλάβει την κοσμική αλήθεια για τη δύσκολη θέση τους.

Το CW έχει υποσχεθεί ότι η έβδομη σεζόν του Riverdale θα πάει εκεί που δεν έχει πάει καμία σεζόν πριν, και οι φανς μπορούν να περιμένουν το απροσδόκητο. Η σειρά σημείωσε επιτυχία από το ντεμπούτο της το 2017 και έχει συγκεντρώσει φανατικούς θαυμαστές. Με τη μοναδική της εκδοχή στα κλασικά κόμικς του Archie, η σειρά έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών παγκοσμίως.

Τα νέα επεισόδια έρχονται στις 29 Μαρτίου.

NEWS

To «Women in Blue» είναι το νέο αστυνομικό δράμα του Apple TV+ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Ισπανική σειρά γεμάτη μυστήριο!

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Tο Apple TV+ αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας στο «Women in Blue» (Las Azules), το επερχόμενο αστυνομικό δράμα δέκα επεισοδίων ισπανικής γλώσσας με ένα εξ ολοκλήρου ισπανόφωνο καστ, με επικεφαλής την υποψήφια για βραβείο Ariel, Bárbara Mori.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο Fernando Rovzar και τον Pablo Aramendi. Το Women in Blue θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του με τα δύο πρώτα επεισόδια την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 στο Apple TV+, ακολουθούμενο από ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Τοποθετημένο το 1970 και εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Women in Blue αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που αψηφούν τους υπερσυντηρητικούς κανόνες της εποχής και εντάσσονται στην πρώτη γυναικεία αστυνομική δύναμη του Μεξικού, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η ομάδα τους είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από έναν κατά συρροή δολοφόνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

H 40χρονη τραγουδίστρια όπως φαίνεται έχει πειράξει αρκετά το πρόσωπό της

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Loreen έχει καταφέρει ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα της, καθώς μετά τον Τζόνι Λόγκαν, είναι η μόνη τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η εμφάνιση της 40χρονης τραγουδίστριας από τη Σουηδία πριν μερικά χρόνια, δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Η Loreen ήθελε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τη μουσική και στα 21 της χρόνια, αποφάσισε να διαγωνιστεί σε γνωστό ριάλιτι μουσικής. Με σγουρά μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα, η διάσημη πλέον τραγουδίστρια είχε δώσει τότε τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας το If I Ain’t Got You της Αλίσια Κιζ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν όμως, οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό της, την έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστη.

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Φωτογραφία άρθρου: Corinne Cumming – EBU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

COSMOTE TV

Το «Special Ops: Lioness» ανανεώθηκε και αλλάζει τίτλο

H σειρά του Taylor Sheridan βασίζεται σε ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το «Special Ops: Lioness» του μετρ των γουέστερν δραμάτων και θρίλερ, Taylor Sheridan, έλαβε το πράσινο φως για νέα σεζόν. Εφεξής, η σειρά θα έχει τον τίτλο «Lioness».

Το κατασκοπικό θρίλερ που στην Ελλάδα το βλέπουμε αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA και ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA.

Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

 

Στο καστ συναντάμε κορυφαίους ηθοποιούς. Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Martin Donovan είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ανυπομονούμε, να είναι και η αγαπημένη μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

A Quiet Place: Day One – Δείτε το επίσημο trailer της prequel ταινίας

Απολαύστε το.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το «A Quiet Place: Day One», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024.

Στην ταινία που αποτελεί το prequel του 2018, οι θεατές θα ζήσουν την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος σιώπησε. Το prequel βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bryan Woods και Scott Beck.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Michael Sarnoski, στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff και Djimon Hounsou.

Δείτε το trailer

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Allyson Seeger και η Vicki Dee Rock. Παραγωγοί είναι οι Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller και John Krasinski.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ