ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Billy the Kid: H σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Σύντομα θα γνωρίζουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας.

Δημοσιεύτηκε

στις

Το δίκτυο MGM+ (παλιά ονομασία: EPIX) ανανέωσε τη σειρά “Billy the Kid” του Michael Hirst (Vikings, The Tudors) και για δεύτερη σεζόν.

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συναντάμε τους Tom Blyth (The Gilded Age, Benediction ) και Daniel Webber (The Dirt, Escape From Pretoria).

Η σειρά είναι μια επική ρομαντική περιπέτεια που βασίζεται στη ζωή του διάσημου Αμερικανού παράνομου Billy the Kid (Blyth), γνωστού και ως William H. Bonney. H υπόθεση ξεκινάει με την ιρλανδική καταγωγή του,  μέχρι τις πρώτες μέρες του ως καουμπόι και πιστολέρο στα αμερικανικά σύνορα.

Ο Webber υποδύεται τον Jesse Evans, έναν άλλο διάσημο παράνομο και αρχηγό της συμμορίας Seven Rivers. Όταν συναντιούνται, ο Jesse έχει ήδη “αγκαλιάσει” μια εγκληματική ζωή και ο Billy έλκεται από τον άγριο και απερίσκεπτο χαρακτήρα του, που τον προσκαλεί για πάντα στη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

NEWS

Το «Bel-Air» θα επιστρέψει τον Αύγουστο

Με την τρίτη σεζόν.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η τηλεοπτική σειρά «Bel-Air» επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Peacock στις 15 Αυγούστου.

O Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της δεκαετίας του 90′ επέστρεψε με τη συγκεκριμένη σειρά, μόνο που αυτή τη φορά είναι δραματική. Στην αρχική σειρά που προβλήθηκε από το 1990 έως το 1996, ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ (Γουίλ Σμίθ) είναι ένας έφηβος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Φιλαδέλφεια. Καθώς ο Γουίλ παίζει μπάσκετ στον δρόμο, η μπάλα χτυπάει μια ομάδα ανθρώπων και δημιουργείται σύρραξη, η οποία τρομάζει τη μητέρα του. Εκείνη, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αποφασίζει να τον στείλει τους πλούσιους θείους του στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες. Η καταγωγή του Γουίλ σύντομα συγκρούεται με την ανώτερη τάξη των θείων του μέσα από διάφορους χιουμοριστικούς τρόπους.

Στο νέο «Bel-Air», τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και ο στόχος των δημιουργών δεν είναι το γέλιο. Η υπόθεση επικεντρώνεται στη δύσκολη ζωή που έζησε ο Γουίλ πριν φτάσει να ζει με τους θείους τους. Στη φτώχεια που πέρασε αλλά και στον ρατσισμό που βίωσε ως μαύρος άνδρας στην Αμερική.

Πρωταγωνιστές του «Bel-Air» είναι οι Jabari Banks, Cassandra Freeman, Jimmy Akingbola, Olly Sholotan, Coco Jones, Akira Akbar, Simone Joy Jones, Jordan L. Jones και ο Adrian Holmes πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

H συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και προέρχεται επίσης από τη Νότια Κορέα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η νοτιοκορεάτικη σειρά «Squid Game» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix, σημειώνοντας ρεκόρ προβολών.

Στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της σειράς, 456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Μέχρι η σειρά να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της, τις προάλλες μπήκε στην πλατφόρμα μία ακόμα νοτιοκορεατική σειρά, η υπόθεση της οποίας θυμίζει πολύ το διάσημο Squid Game.



Πρόκειται για την «Εκπομπή των 8» (The 8 Show), όπου οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο, συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα, όσο κυλά ο χρόνος.

Συνδρομητές του Netflix σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καινούρια σειρά τους θύμισε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη εκπομπή, αρκετοί θεώρησαν ωστόσο, πως δεν θα αγγίξει την ίδια επιτυχία. Αν και η υπόθεση κυλάει αργά στα πρώτα επεισόδια όμως, έχει αποκτήσει ήδη πολλούς θαυμαστές κι έχει λάβει θετικές κριτικές.

Δείτε το trailer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «3 Body Problem» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix  ανανέωσε τη sci-fi σειρά «3 Body Problem» (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) για δεύτερο κύκλο. Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Μαρτίου του 2024.

H υπόθεση μας μεταφέρει στην Κίνα τη δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δείτε το trailer

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Jonathan Pryce (The Crown), Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness), Marlo Kelly (Dare Me), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο) και Saamer Usmani (Succession).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Horizon: An American Saga – Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Κέβιν Κόστνερ

O ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί το φιλμ που θυμίζει ήδη σε αρκετούς, το «Χορεύοντας με τους Λύκους».

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Κέβιν Κόστνερ επιστρέφει στη σκηνοθεσία μεγάλου μήκους ταινιών με το «Horizon: An American Saga», στο οποίο πρωταγωνιστεί κιόλας.

Το φιλόδοξο σχέδιο, που παράγεται μέσω της Territory Pictures του, εξερευνά την επέκταση και τον εποικισμό της αμερικανικής Δύσης κατά την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου. Η Warner Bros. Pictures έχει αναλάβει τη διανομή της ταινίας, ενώ είναι γνωστό εδώ και καιρό, ότι δύο μέρη της ταινίας θα βγουν στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι, με το πρώτο μέρος να φτάνει στις 28 Ιουνίου 2024 και το δεύτερο στις 16 Αυγούστου 2024.

Δείτε το trailer

Η ταινία ακολουθεί την παράδοση των εμβληματικών γουέστερν της Warner Bros. Pictures κι εμβαθύνει στη γοητεία της Παλιάς Δύσης και στους αγώνες και τις θυσίες που οδήγησαν στην κατάκτηση και την παρακμή της. Καλύπτει τα τέσσερα χρόνια του Εμφυλίου Πολέμου (1861-1865) και παρουσιάζει ένα συναισθηματικό ταξίδι μέσα από τα μάτια διαφόρων χαρακτήρων που παλεύουν με το νόημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Κόστνερ πρωταγωνιστεί μαζί με ένα αξιόλογο καστ, όπως η Σιένα Μίλερ, ο Σαμ Γουόρθινγκτον, η Τζένα Μαλόουν και πολλοί άλλοι. Το φιλμ σηματοδοτεί την επιστροφή του Κόστνερ στη σκηνοθεσία, την πρώτη του μετά την επιτυχία του 2003 “Open Range”, και επανεξετάζει την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου, θυμίζοντας το blockbuster του 1990 «Χορεύοντας με τους Λύκους», το οποίο απέσπασε επτά βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Howard Kaplan και Mark Gillard, ενώ πίσω από την κάμερα βρίσκεται ένα ταλαντούχο συνεργείο, όπως ο διευθυντής φωτογραφίας J. Michael Muro, ο σχεδιαστής παραγωγής Derek R. Hill και ο μοντέρ Miklos Wright. Η μουσική είναι γραμμένη από τον υποψήφιο για Όσκαρ John Debney.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Those About to Die: Δείτε φωτογραφίες της νέας σειράς με τον Anthony Hopkins

Η σειρά θα διαδραματίζεται μέσα στο «θεαματικό, περίπλοκο και διεφθαρμένο κόσμο των μονομάχων στην Αρχαία Ρώμη».

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Peacock κυκλοφόρησε κάποιες φωτογραφίες από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «They About to Die», που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου. Ο Roland Emmerich (The Day After Tomorrow, Independence Day ) σκηνοθετεί τη σειρά και είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Anthony Hopkins και το καστ συμπληρώνουν οι Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari και Moe Hashim.



Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Η υπόθεση διαδραματίζεται στον διεφθαρμένο κόσμο του διαγωνισμού μονομάχων που καθοδηγείται από το θέαμα, εξερευνώντας μια πλευρά της αρχαίας Ρώμης που δεν είχε ξαναειπωθεί – τη βρώμικη δουλειά της ψυχαγωγίας των μαζών, δίνοντας στον όχλο αυτό που θέλει περισσότερο, δηλαδή αθλητισμό και… αίμα.

Δείτε το teaser του «They About to Die»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ