ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Oppenheimer: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο υπέροχος Cillian Murphy.

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Universal Pictures έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι η επόμενη ταινία του Christopher Nolan θα έχει τίτλο “Oppenheimer” και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Cillian Murphy (Inception, The Dark Knight trilogy, A Quiet Place Part II, Peaky Blinders), στον ρόλο του J. Robert Oppenheimer.

Τις προάλλες κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer, το οποίο δείχνει την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει ακόμα μία φορά, από τον ταλαντούχο δημιουργό.

Στο καστ θα δούμε επίσης τους ηθοποιούς Florence Pugh ( Midsommar, Black Widow) και Rami Malek (Bohemian Rhapsody, No Time to Die). Η Pugh θα υποδυθεί την Jean Tatlock, μία ψυχίατρο και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος με τον οποία ο Oppenheimer είχε μια ρομαντική σχέση και ο Malek θα παίξει έναν επιστήμονα. Η Emily Blunt θα υποδυθεί τη σύζυγο του Oppenheimer, ενώ σε δεύτερους ρόλους θα δούμε τους Matt Damon και Robert Downey Jr. 

Το Oppenheimer βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” των Kai Bird και Martin J. Sherwin.

Η παραγωγή ξεκίνησε στις αρχές του 2022, θα γυριστεί σε IMAX 65mm για την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και θα ενώσει ξανά τον Nolan με μερικούς από τους κορυφαίους συνεργάτες του. Πρόκειται για τον παραγωγό Charles Roven (The Dark Knight, Man of Steel), τον υποψήφιο για Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Hoyte Van Hoytema (Tenet, Dunkirk, Interstellar), την Jennifer Lame (Tenet, Marriage Story, Hereditary) και τον Οσκαρικό συνθέτη Ludwig Göransson (Tenet, Black Panther, Creed).

Το μυθιστόρημα “American Prometheus” αποτελεί την πρώτη πλήρη βιογραφία του χαρισματικού φυσικού J. Robert Oppenheimer. Αμέσως μετά τη Χιροσίμα, ο Oppenheimer έγινε ο πιο διάσημος επιστήμονας της γενιάς του – μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες του 20ού αιώνα, η ενσάρκωση του σύγχρονου ανθρώπου που αντιμετωπίζει τις συνέπειες της επιστημονικής προόδου. Το βιβλίο βασίζεται σε χιλιάδες δίσκους και επιστολές που συγκεντρώθηκαν από αρχεία στην Αμερική και στο εξωτερικό, σε τεράστια αρχεία του FBI και σε σχεδόν εκατό συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους του Oppenheimer.

Μόνο που θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε με αρκετή υπομονή, αφού το “Oppenheimer” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 21 Ιουλίου του 2023. Δεν πειράζει, κάτι μας λέει πως θα αξίζει και μάλιστα πολύ!

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

COSMOTE TV

Το «Special Ops: Lioness» ανανεώθηκε και αλλάζει τίτλο

H σειρά του Taylor Sheridan βασίζεται σε ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το «Special Ops: Lioness» του μετρ των γουέστερν δραμάτων και θρίλερ, Taylor Sheridan, έλαβε το πράσινο φως για νέα σεζόν. Εφεξής, η σειρά θα έχει τον τίτλο «Lioness».

Το κατασκοπικό θρίλερ που στην Ελλάδα το βλέπουμε αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA και ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA.

Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

 

Στο καστ συναντάμε κορυφαίους ηθοποιούς. Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Martin Donovan είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ανυπομονούμε, να είναι και η αγαπημένη μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

A Quiet Place: Day One – Δείτε το επίσημο trailer της prequel ταινίας

Απολαύστε το.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το «A Quiet Place: Day One», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024.

Στην ταινία που αποτελεί το prequel του 2018, οι θεατές θα ζήσουν την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος σιώπησε. Το prequel βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bryan Woods και Scott Beck.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Michael Sarnoski, στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff και Djimon Hounsou.

Δείτε το trailer

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Allyson Seeger και η Vicki Dee Rock. Παραγωγοί είναι οι Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller και John Krasinski.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ από τη Eurovision

Ο τραγουδιστής είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2009 με το τραγούδι Fairytale.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ αναδείχθηκε νικητής στη Eurovision το 2009, με το τραγούδι «Fairytale». Την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά εκπροσωπούσε ο Σάκης Ρουβάς με το «This is our night», ο Ρίμπακ όμως είχε κλέψει από νωρίς την παράσταση με το βιολί του.

15 χρόνια αργότερα, ο 37χρονος πλέον Ρίμπακ δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική. Ο Λευκορώσος-Νορβηγός είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο Instagram διαθέτει πάνω από 1 εκατ. followers.

Ο ίδιος δηλώνει μουσικοσύνθετης και συνεχίζει να μαγεύει τους φαν του με τη μουσική και το βιολί του.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ



Διαβάστε επίσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Dana International – Η Ισραηλινή που κατάφερε να αλλάξει για πάντα τον θεσμό της Eurovision αντιμετώπισε διάφορες προκλήσεις με την ψυχική της υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε τρία μέρη, με 15 επεισόδια συνολικά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Cobra Kai φτάνει στο τέλος του με την έκτη και τελευταία σεζόν του και πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία.

Στα καλά νέα, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 15 επεισόδια. Στα κακά νέα, δεν θα τα δούμε όλα μαζί, αφού θα χωριστεί σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο μέρος κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τίποτα περισσότερο δεν ξέρουμε ακόμη, ωστόσο όσο και να λατρέψαμε τη σειρά, θα έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε, χωρίς να το τραβήξουν από τα μαλλιά στο Netflix. Μεταξύ μας, δεν το λες και λίγο…

Το Cobra Kai αποτελεί το sequel της ταινίας Karate Kid και εισέπραξε θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην υπόθεση, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ