ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

The Serpent: Η ανατριχιαστική ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Charles Sobhraj

Ο Charles Sobhraj με τη δράση του προκάλεσε τρόμο τη δεκαετία του 1970 – Η σειρά που θα προβάλλει η COSMOTE TV, φέρνει την ιστορία στις οθόνες μας.

Δημοσιεύτηκε

στις

Λίγες αληθινές ιστορίες μπορούν να προκαλέσουν την ανατριχίλα που νιώθει κάποιος όταν ακούει για πρώτη φορά την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου Charles Sobhraj, ή «The Serpent» («Το ερπετό»), όπως τον αποκαλούσαν λόγω της ικανότητας του να ελίσσεται.

Δεν είναι μόνο ο αριθμός των θυμάτων, τα οποία εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 24. Είναι η ίδια η προσωπικότητα του δολοφόνου Charles Sobhraj που σκότωνε τη δεκαετία του 1970, αλλά και ο τρόπος δράσης του, που προκαλούν ρίγος.

Η σειρά «The Serpent» που φέρνει στις οθόνες μας η COSMOTE TV από τις 14 Νοεμβρίου, περιγράφει την αληθινή ιστορία του serial killer Sobhraj που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη.

Ο Sobhraj γεννήθηκε το 1944 από Βιετναμέζα μητέρα και Ινδό πατέρα στη Σαιγκόν, το σημερινό Χο Τσι Μινχ. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός και ο πατέρας εγκατέλειψε την οικογένεια, ενώ η μητέρα του πήρε την απόφαση να μετακομίσουν στην Ευρώπη όταν ο Charles μεγάλωσε. Η εφηβεία τον βρήκε να ζει στη Γαλλία, όπου γρήγορα άρχισε να δείχνει την παραβατική του φύση. Βρέθηκε σε φυλακή  στο Παρίσι το 1963, ωστόσο εκεί όχι μόνο επιβίωσε, αλλά κατάφερε να έχει και ευνοϊκή μεταχείριση καταφέρνοντας να πιάσει φιλίες με… τους δεσμοφύλακες! Η αλήθεια είναι πως άπαντες αναγνώριζαν την υψηλή ευφυία του Sobhraj, ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα ήταν η ικανότητα του να ξεφεύγει από καταστάσεις ακόμα και να δραπετεύει, γεγονός που του χάρισε και το παρατσούκλι «The Serpent» (ερπετό). 

Η προσωπικότητα του Charles Sobhraj, τον έκανε να έχει επιτυχίες στις γυναίκες, γεγονός που ήταν καθοριστικό για τη ζωή του. Όπως θα δούμε στη σειρά, ο πρώτος του γάμος ήταν με μία Γαλλίδα από συντηρητική οικογένεια, η οποία δεν χώνεψε ποτέ την επιλογή της κόρης της.  

Εκείνη πάντως φαίνεται να ταίριαξε απόλυτα στον κόσμο του άντρα που αγάπησε, καθώς όταν έφυγαν μαζί για την Ασία, επιδόθηκαν στο να ληστεύουν τουρίστες. Γενικώς οι περιπλανήσεις τους στην Ασία σημαδεύτηκαν από τις περιπέτειες του Sobhraj με τη δικαιοσύνη, αφού πολλές φορές τον έπιανε η αστυνομία, αλλά εκείνος κατάφερνε ή να αποδράσει ή να ξεγελάσει τις αρχές. 

Η σύζυγός του αποφάσισε κάποια στιγμή ότι αυτή η ζωή δεν της ταιριάζει και τον εγκατέλειψε, επιστρέφοντας στη Γαλλία. Ωστόσο, όπως θα δούμε στη σειρά, δεν σταμάτησε να τον στηρίζει για χρόνια, κυρίως οικονομικά.

Ο Sobhraj στη συνέχεια συναντήθηκε με τον ετεροθαλή αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη και οι δυο τους έδρασαν σε Τουρκία και Ελλάδα, μέχρι που συνελήφθη στην Αθήνα και έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να αλλάξει ταυτότητα με τον αδερφό του, για να γλιτώσει τη φυλακή. Αυτό δεν το κατάφερε, μπόρεσε όμως πάλι να δραπετεύσει για την Ασία. Ο αδερφός του δεν στάθηκε τόσο τυχερός και θα πέρναγε τα υπόλοιπα 18 χρόνια της ζωής του σε φυλακή στην Τουρκία! Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει η δολοφονική μανία του Charles Sobhraj, ο οποίος άρχισε να σκοτώνει χίπηδες τουρίστες που εκείνη την εποχή ήταν μόδα να ταξιδεύουν στη Νοτιοανατολική Ασία.

Ο πρώτος φόνος
Αν και εκτιμάται ότι ο πρώτος του φόνος πρέπει να ήταν η δηλητηρίαση ενός Πακιστανού σοφέρ το 1972, η πρώτη φορά που έδρασε στη διαδρομή Hippie Trail που ταξίδευαν οι χίπηδες τη δεκαετία του 1970, ήταν το 1975. Μάλιστα είχε και συνεργό, έναν νεαρό με το όνομα Ajay Chowdhury, ο οποίος έγινε το δεξί του χέρι. Οι δυο τους έπνιξαν μία νεαρή γυναίκα από το Σιάτλ, με το όνομα Teresa Knowlton, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στον κόλπο της Ταϊλάνδης. Η κοπέλα φορούσε ένα φλοράλ μπικίνι και χρειάστηκαν 7 μήνες για να αναγνωριστεί το πτώμα. Στην αρχή οι αρχές μίλησαν για ατύχημα στο κολύμπι, ωστόσο η νεκροψία έδειξε ότι πρόκειται για δολοφονία.

Η συνεργός
Βασικό ρόλο στη ζωή του Sobhraj διαδραμάτισε μία γυναίκα, η Marie-Andrée Leclerc, την οποία στη σειρά «The Serpent», υποδύεται η ταλαντούχα Jenna Coleman. Ο Sobhraj και η όμορφη Καναδέζα Leclerc γνωρίστηκαν το 1975 όταν εκείνη ήταν διακοπές στην Ινδία. Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος και η κοπέλα ειδοποίησε την οικογένειά της στο Κεμπέκ ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην πατρίδα, αντίθετα μετακόμισε με τον Sobhraj στην Μπανγκόκ. Παρά την αφοσίωση της Leclerc, εκείνος συνέχισε να κοιμάται με άλλες γυναίκες και ταυτόχρονα την είχε σαν υπνωτισμένη σκλάβα, χωρίς εκείνη να μπορεί να τον εγκαταλείψει. Αντίθετα τον βοηθούσε στη δολοφονική του μανία με το να ναρκώνει τα θύματά του, ενώ μετά χρησιμοποιούσε και τα διαβατήριά τους.

Η σειρά που θα προβάλλει η COSMOTE TV ακολουθεί πιστά τα γεγονότα και έχει αλλάξει μόνο μερικά ονόματα, από σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων. Δείχνει πώς ο Sobhraj προσέγγιζε τα θύματά του πότε ως έμπορος ναρκωτικών και πότε ως πωλητής σπάνιων πετραδιών. Στη συνέχεια τους νάρκωνε, τους έκλεβε τα χρήματα και τα διαβατήρια. Άλλους τους έκαιγε και άλλους τους έπνιγε. Ο κατάλογος με τα θύματα μακρύς και μάλιστα εκτιμάται ότι συνολικά μπορεί να έφτασαν και τα 24.

Ξεχωριστό ρόλο στην ιστορία διαδραμάτισε και ένας νεαρός διπλωμάτης στην ολλανδική πρεσβεία της Μπανγκόκ, ο οποίος ενεπλάκη άθελά του στον περίπλοκο ιστό των εγκλημάτων του Sobhraj. Ο διπλωμάτης, με τη βοήθεια της συζύγου του, της αστυνομίας και μαρτύρων, οδήγησε με τις πράξεις του σε μια απίστευτη αλληλουχία συμβάντων που είχαν ως αποτέλεσμα ο Sobhraj να ανακηρυχθεί ως ο πλέον καταζητούμενος της Ιντερπόλ, με ένταλμα σύλληψης σε πολλές ηπείρους.

Πώς τον έπιασαν
Τον Ιούλιο του 1976, ο Sobhraj είχε στρατολογήσει ακόμα δύο γυναίκες, την Barbara Smith και την Αυστραλέζα νοσηλεύτρια Mary Ellen Eather, που τον βοήθησαν μαζί με τη Marie-Andrée Leclerc να ναρκώσουν και να κλέψουν μία παρέα Γάλλων φοιτητών. Εκείνος είπε στους νεαρούς ότι θα τους έδινε ένα φάρμακο για τη διάρροια, αλλά στην πραγματικότητα θα τους χορηγούσε δηλητήριο, όπως έκανε και στα υπόλοιπα θύματά του. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο Sobhraj και κάποιοι φοιτητές συνειδητοποίησαν τι γινόταν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι δύο γυναίκες δε, που στρατολόγησε τελευταίες, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να τον στείλουν στη φυλακή στην Ινδία για 12 χρόνια. 

O ηθοποιός Tahar Rahim υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Η φυλακή δεν ήταν το τέλος!
Αν νομίζετε πάντως, ότι η ιστορία τελειώνει εδώ, κάνετε λάθος. Ο Sobhraj μπήκε στη φυλακή για τη δολοφονία ενός Γάλλου φοιτητή, όμως εκεί μέσα κατάφερε να τα περάσει μια χαρά δωροδοκώντας τους φρουρούς με πολύτιμα πετράδια που έκρυβε μέσα… στο ίδιο του το σώμα. Δέκα χρόνια αργότερα κατάφερε να αποδράσει, παρά το γεγονός ότι η ποινή του τελείωνε επειδή υπήρχε εις βάρος του ένταλμα στην Ταϊλάνδη και αν τον έπιαναν εκεί, θα τον εκτελούσαν. Ο στόχος του ήταν να το σκάσει, να τον πιάσουν και να επιστρέψει στη φυλακή της Ινδίας, ώστε να εκτίσει μεγαλύτερη ποινή και να πάψει να ισχύει το ένταλμα της Ταϊλάνδης. Ο τρόπος απόδρασης ήταν αριστοτεχνικός: διοργάνωσε ένα πάρτι για τους δεσμοφύλακες όπου -τι άλλο- τους νάρκωσε. Λίγο αργότερα τον συνέλαβαν ξανά και μπήκε στη φυλακή, όπως ακριβώς σχεδίασε, για ακόμα δέκα χρόνια. 

Το 1997 απελευθερώθηκε και αποφάσισε να επιστρέψει στη Γαλλία. Το 2003 συνελήφθη σε καζίνο στο Νεπάλ, για ακόμα δύο φόνους και καταδικάστηκε σε ισόβια.

Όσο για τη στάση του απέναντι σε όλες τις δολοφονίες που του χρέωσαν; Δεν ομολόγησε ποτέ και έλεγε συνέχεια ότι δεν σκότωσε ποτέ κανέναν. Yποστήριζε ότι τα θύματα ήταν απλώς ναρκομανείς και μπορεί να τους σκότωσαν καρτέλ για διακίνηση ηρωίνης. Είναι πάντως γνωστό ότι έτρεφε απέχθεια για την κουλτούρα των χίπηδων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Γάλλος Tahar Rahim. Η Jenna Coleman υποδύεται τη συνεργό του Marie-Andrée Leclerc, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Tahar Rahim, Ellie Bamber, Amesh Edireweera, Mathilde Warnier και ο Tim McInnerny.

Η συγκλονιστική σειρά ρίχνει φως σε όσα διαδραματίστηκαν τη δεκαετία του 1970 και σε όσα οδήγησαν στις ειδεχθείς δολοφονίες και φέρνει στην οθόνη μας τους πρωταγωνιστές, που με τις πράξεις τους «έχτισαν» αυτή την ανατριχιαστική ιστορία.

Μη χάσετε την πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο, τη Δευτέρα 14/11 στις 23:00, στην COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD).

NEWS

Η Σάρα Πόλσον αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει με την 81χρονη σύντροφό της, Χόλαντ Τέιλορ

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από το 2015.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Σάρα Πόλσον είναι ζευγάρι με τη Χόλαντ Τέιλορ από το 2015. Η 49χρονη ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την 81χρονη συνάδελφό της το 2005, αλλά και οι δύο διατηρούσαν άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο.

Η Πόλσον έχει δηλώσει στο παρεθόν ότι έχει λάβει μερικά «τρομακτικά μηνύματα» σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με την επίσης διάσημη σύντροφό της. Όπως είχε αναφέρει τότε, της είχε κάνει εντύπωση μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπαθαν τόση εμμονή με τη σχέση τους. Η Σάρα Πόλσον είχε δηλώσει στους New York Times, ότι όταν είχε δει για πρώτη φορά την Τέιλορ, «ήταν η ομορφότερη γυναίκα που είχε συναντήσει ποτέ» και σε κάθε ευκαιρία, υποστηρίζει δημόσια την επιλογή της.

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast SmartLess μαζί με τους Τζέισον Μπέιτμα, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις, η Σάρα Πόλσον έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση που έχει με την Τέιλορ, αποκαλύπτοντας και ποιο  είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει μαζί της.




Οι δύο γυναίκες δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, κι όταν συζητήθηκε η ιδέα να μετακομίσουν τελικά μαζί αλλά να έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, η Πόλσον απέρριψε αυτή την πρόταση. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μείνει σε χωριστό δωμάτιο από τη σύντροφό της, καθώς: «Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να κοιμόμαστε πιασμένες χέρι χέρι, οπότε δεν συμφώνησα να μείνουμε μαζί και να κοιμόμαστε χώρια».

Στη συνέχεια, η 49χρονη τόνισε ότι σέβεται το γεγονός ότι η 81χρονη κοπέλα της δεν είχε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις πριν από εκείνη, συνεπώς δεν θα ήθελε να την κάνει να νιώσει ότι εισβάλλει στον χώρο της. Όσο δύσκολο κι αν της είναι να μην κοιμάται μαζί της κάθε βράδυ, για την Πόλσον έχει σημασία η Τέιλορ να μη χαλάσει τη ρουτίνα της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αδιάφορος πατέρας – Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει επαφή

Τον ηθοποιό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο ρόλος του πατέρα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Μπορεί στον κινηματογράφο να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του πατέρα δεν τα πάει καθόλου καλά



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).

Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Only Murders in the Building: Κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει τον Αύγουστο – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η βραβευμένη με Emmy πρωτότυπη σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building» θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν της στις 27 Αυγούστου, με ένα νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Τρίτη.

Στην τέταρτη σεζόν του Only Murders in the Building , ο Charles, ο Oliver και η Mabel παλεύουν με τα συγκλονιστικά γεγονότα γύρω από τον κασκαντέρ και φίλο του Charles, Sazz Pataki, που είδαμε στο τέλος της τρίτης σεζόν. Αμφισβητώντας αν ο Sazz ή ο Charles ήταν το επιδιωκόμενο θύμα, η έρευνα της περιβόητης τριάδας, τους οδηγεί μέχρι το Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζει μια ταινία για το podcast “Only Murders”.

Δείτε το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα

Το καστ της τέταρτης σεζόν περιλαμβάνει τους Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez και Michael Cyril Creighton.

Στους special guest stars περιλαμβάνονται οι Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon , Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind, Jane Lynch και άλλοι.

Η σειρά παράγεται από την 20th Television, μέρος των Disney Television Studios.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Cleaning Lady: H σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν από το FOX

Η σειρά βασίζεται στο “La chica que limpia”.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το δίκτυο FOX ανανέωσε τη σειρά “The Cleaning Lady”, που βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά “La chica que limpia” και για τέταρτο κύκλο.

Με πρωταγωνίστρια την Elodie Yung, η σειρά παρουσιάζεται ως ένα σκοτεινό και φιλόδοξο δράμα για μια γιατρό που ονομάζεται Thony (Yung) και καταφτάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσει τον γιο της. Όταν όμως μια νύχτα όλα πάνε στραβά, εκείνη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς της κανόνες και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να καθαρίσει, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Adam Canto, Martha Millan και Valentino LaSalle. Σεναριογράφος είναι η Miranda Kwok και showrunner η Melissa Carter.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του νέου κύκλου.

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ