ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Ο Guillermo del Toro σκηνοθετεί τον «Πινόκιο» για το Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο Netflix θα κάνει το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία ταινιών κινουμένων σχεδίων ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργόςGuillermo del Toro, με το πρότζεκτ-όνειρο ζωής, Πινόκιο, ένα stop motion animation μιούζικαλ, του οποίου το σενάριο και την παραγωγή θα αναλάβει επίσης ο ίδιος. Το Πινόκιο θα είναι η πρώτη ταινία του del Toro από τη Μορφή του Νερού, που κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ πέρσι, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων για την Καλύτερη Σκηνοθεσία και την Καλύτερη Ταινία.

Ο Guillermo del Toro έχει τοποθετήσει την δική του εκδοχή στην κλασική ιστορία του Πινόκιο στην Ιταλία του 1930. Πρόκειται για επέκταση της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας του Netflix, ο οποίος βρίσκεται και πίσω από τη βραβευμένη με Emmy σειρά της DreamWorks, Κυνηγοί Τρολ, πρώτο μέρος της τριλογίας της DreamWorks Το Έπος της Αρκάντια. Το επόμενο κεφάλαιο, 3Below, αναμένεται στις 21 Δεκεμβρίου 2018, ενώ το Wizards θα ακολουθήσει το 2019. Είναι επίσης ο δημιουργός της επερχόμενης σειράς του Netflix, Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight.

Πίσω από την παραγωγή της stop-motion animation ταινίας Πινόκιο βρίσκεται ο Guillermo del Toro και οι εταιρείες The Jim Henson Company (The Dark Crystal: Age of Resistance) και Shadow Machine (Μπότζακ Χόρσμαν, The Shivering Truth). Συνεργάτες του Ντελ Τόρο στην παραγωγή θα είναι η Λίζα Χένσον, ο Άλεξ Μπάλκλεϊ της Shadow Machine, ο Κόρεϊ Καμποντόνικο και ο Γκάρι Ούνγκαρ της Exile Entertainment. Η Blanca Lista θα αναλάβει συμπαραγωγή. Ο Πάτρικ ΜακΧέιλ (Over The Garden Wall, Adventure Time) θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Ντελ Τόρο. Ο Μαρκ Γκούσταφσον (Ο Απίθανος Κύριος Φοξ) θα σκηνοθετήσει μαζί με τον Ντελ Τόρο και ο Guy Davis θα αναλάβει την σκηνογραφία και τον σχεδιασμό παραγωγής, αντλώντας έμπνευση από το αυθεντικό σκηνικό που σχεδίασε ο Gris Grimly για τον χαρακτήρα του Pinocchio. Οι μαριονέτες που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία θα κατασκευαστούν από την Mackinnon and Saunders (Η Νεκρή Νύφη). Το Netflix αναμένει η παραγωγή του Πινόκιο να ξεκινήσει φέτος το φθινόπωρο.

Δήλωση του Guillermo del Toro: «Καμία άλλη μορφή τέχνης δεν έχει επηρεάσει περισσότερο τη ζωή μου και τη δουλειά μου περισσότερο από την τέχνη του animation, και με κανέναν άλλο χαρακτήρα δεν έχω αναπτύξει τόσο στενή προσωπική σχέση, όσο με τον Πινόκιο. Στην ιστορία μας, ο Πινόκιο είναι μία αθώα ψυχή με έναν αδιάφορο πατέρα, που χάνεται σε έναν κόσμο που δεν μπορεί να κατανοήσει. Ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα το οποίο τον βοηθά να κατανοήσει σε βάθος τόσο τον πατέρα του όσο και τον πραγματικό κόσμο. Ήθελα να κάνω αυτή την ταινία από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έπειτα από την απίστευτη εμπειρία που είχαμε δημιουργώντας τους Κυνηγούς Τρολ, είμαι ευγνώμων που η ταλαντούχα ομάδα του Netflix μου δίνει αυτή την ευκαιρία ζωής να παρουσιάσω στο κοινό παγκοσμίως τη δική μου εκδοχή αυτής της παράξενης μαριονέτας-που-έγινε-παιδί.»

Δήλωση της Μελίσα Κομπ, Αντιπροέδρου Παιδικού Περιεχομένου του Netflix: «Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής του καριέρας, ο Guillermo έχει αποδείξει την ασυναγώνιστη ικανότητά του να εμπνέει τους θεατές μέσα από τους μαγικούς κόσμους που κατασκευάζει, γεμάτους αξέχαστους θαυμαστούς χαρακτήρες -από τα τέρατα του Λαβύρινθου του Πάνα μέχρι το υδρόβιο πλάσμα του Η Μορφή του Νερού. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Guillermo και είμαστε βέβαιοι πως το βαθιά συγκινητικό όραμά του να φέρει τον Πινόκιο στη ζωή για το Netflix θα συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.»

Ο Guillermo del Toro είναι ένας από τους λίγους καταξιωμένους δημιουργούς που πειραματίζονται τόσο συχνά και με τόσο αξιοθαύμαστη ευκολία ανάμεσα σε σινεμά και τηλεόραση, κινηματογραφημένη δράση και animation. Τα τελευταία επτά χρόνια συνεργάζεται ως εκτελεστικός παραγωγός με την DreamWorks Animation στις ταινίες κινουμένων σχεδίων, μεταξύ των οποίων και Ο Παπουτσωμένος Γάτος, Kung Fu Panda 3 και Οι Πέντε Θρύλοι, και έχει συμβόλαιο με την Fox Searchlight για τη συγγραφή σεναρίων, την παραγωγή και την σκηνοθεσία κινηματογραφικών ταινιών. Μερικές από τις ταινίες του Ντελ Τόρο είναι Η Μορφή του Νερού, Ο Λαβύρινθος του Πάνα, Hellboy, Hellboy II και Στη Ράχη του Διαβόλου. Είναι δημιουργός της βραβευμένης με Emmy σειράς του Netflix και της DreamWorks Κυνηγοί Τρολ, πρώτου μέρους της τριλογίας της DreamWorks Το Έπος της Αρκάντια. Το επόμενο κεφάλαιο, 3Below, αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ το Wizards θα ακολουθήσει το 2019. Είναι επίσης ο δημιουργός της επερχόμενης σειράς του Netflix, Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight.

NEWS

To «Women in Blue» είναι το νέο αστυνομικό δράμα του Apple TV+ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Ισπανική σειρά γεμάτη μυστήριο!

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Tο Apple TV+ αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας στο «Women in Blue» (Las Azules), το επερχόμενο αστυνομικό δράμα δέκα επεισοδίων ισπανικής γλώσσας με ένα εξ ολοκλήρου ισπανόφωνο καστ, με επικεφαλής την υποψήφια για βραβείο Ariel, Bárbara Mori.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο Fernando Rovzar και τον Pablo Aramendi. Το Women in Blue θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του με τα δύο πρώτα επεισόδια την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 στο Apple TV+, ακολουθούμενο από ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Τοποθετημένο το 1970 και εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Women in Blue αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που αψηφούν τους υπερσυντηρητικούς κανόνες της εποχής και εντάσσονται στην πρώτη γυναικεία αστυνομική δύναμη του Μεξικού, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η ομάδα τους είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από έναν κατά συρροή δολοφόνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

H 40χρονη τραγουδίστρια όπως φαίνεται έχει πειράξει αρκετά το πρόσωπό της

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Loreen έχει καταφέρει ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα της, καθώς μετά τον Τζόνι Λόγκαν, είναι η μόνη τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η εμφάνιση της 40χρονης τραγουδίστριας από τη Σουηδία πριν μερικά χρόνια, δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Η Loreen ήθελε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τη μουσική και στα 21 της χρόνια, αποφάσισε να διαγωνιστεί σε γνωστό ριάλιτι μουσικής. Με σγουρά μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα, η διάσημη πλέον τραγουδίστρια είχε δώσει τότε τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας το If I Ain’t Got You της Αλίσια Κιζ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν όμως, οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό της, την έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστη.

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Φωτογραφία άρθρου: Corinne Cumming – EBU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

COSMOTE TV

Το «Special Ops: Lioness» ανανεώθηκε και αλλάζει τίτλο

H σειρά του Taylor Sheridan βασίζεται σε ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το «Special Ops: Lioness» του μετρ των γουέστερν δραμάτων και θρίλερ, Taylor Sheridan, έλαβε το πράσινο φως για νέα σεζόν. Εφεξής, η σειρά θα έχει τον τίτλο «Lioness».

Το κατασκοπικό θρίλερ που στην Ελλάδα το βλέπουμε αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA και ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA.

Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

 

Στο καστ συναντάμε κορυφαίους ηθοποιούς. Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Martin Donovan είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ανυπομονούμε, να είναι και η αγαπημένη μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

A Quiet Place: Day One – Δείτε το επίσημο trailer της prequel ταινίας

Απολαύστε το.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το «A Quiet Place: Day One», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024.

Στην ταινία που αποτελεί το prequel του 2018, οι θεατές θα ζήσουν την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος σιώπησε. Το prequel βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bryan Woods και Scott Beck.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Michael Sarnoski, στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff και Djimon Hounsou.

Δείτε το trailer

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Allyson Seeger και η Vicki Dee Rock. Παραγωγοί είναι οι Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller και John Krasinski.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ