ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

The Last Days of Ptolemy Grey: Επίσημο trailer της νέας σειράς του Apple TV+

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Walter Mosley.

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας σειράς με τίτλο “The Last Days of Ptolemy Grey”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Samuel L. Jackson.

Στην υπόθεση, μένοντας ξαφνικά χωρίς τον έμπιστο φροντιστή του, ο Πτολεμαίος Γκρέι δέχεται τις φροντίδες της ορφανής έφηβης Ρόμπιν. Όταν μαθαίνουν για μια θεραπεία που θα αποκαταστήσει τις θολωμένες από την άνοια αναμνήσεις του Πτολεμαίου, ξεκινά ένα ταξίδι προς σοκαριστικές αλήθειες.

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Walter Mosley και θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 11 Μαρτίου του 2022.

NEWS

Το Mayor of Kingstown έρχεται στην COSMOTE TV – Ποιες άλλες σειρές θα δούμε τον Ιούνιο

Πρεμιέρα για το βιογραφικό «Miss Fallaci» και την 3η σεζόν του «The Outlaws» .

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η COSMOTE TV καλωσορίζει τον Ιούνιο με το αστυνομικό θρίλερ «Mayor of Kingstown», με τον Τζέρεμι Ρένερ των «Avengers», στον ρόλο ενός πρώην κατάδικου που εργάζεται ως μεσολαβητής μεταξύ των συμμοριών του δρόμου, των κρατούμενων και των αστυνομικών στην φανταστική πόλη Κίνγκσταουν του Μίσιγκαν. Η 3η σεζόν της σειράς διά χειρός Τέιλορ Σέρινταν (Yellowstone Universe, Sicario, Hell or High Water) και Χιου Ντίλον θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV αμέσως μετά την προβολή της στις ΗΠΑ. Στην COSMOTE TV θα διατεθούν και οι 2 πρώτοι κύκλοι της σειράς.

Πρεμιέρα τον Ιούνιο στην COSMOTE TV θα κάνει και το βιογραφικό δράμα «Miss Fallaci», που βασίζεται στα βιβλία της Ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνα Φαλάτσι, η οποία κάλυψε τους περισσότερους πολέμους της δεκαετίας του 1970, αλλά και τις επαναστάσεις της εποχής της. Η σειρά εξερευνά τα πρώτα βήματα της δημοσιογράφου στην Αμερική της δεκαετίας του ’50 και ’60, όπου κυνηγά το όνειρό της να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Στην ατζέντα του μήνα ξεχωρίζει και η επιστροφή με νέα επεισόδια του κωμικού θρίλερ «The Outlaws» του Στίβεν Μέρτσαντ (The Office) με τον Κρίστοφερ Γουόκεν (The Deer Hunter, Catch Me If You Can).

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά την προβολή του στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.



Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες του Ιουνίου:

Mayor of Kingstown (1η – 3η σεζόν)
Στο Κίνγκσταουν του Μίσιγκαν, η μόνη κερδοφόρα βιομηχανία που έχει απομείνει είναι οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και ιδιωτικές φυλακές. Η οικογένεια ΜακΛάσκι διατηρεί για δεκαετίες την ειρήνη στην περιοχή, ενεργώντας ως διαμεσολαβητής μεταξύ εγκληματιών, κρατούμενων, αστυνομικών και πολιτικών. Αγγίζοντας τα θέματα του ρατσισμού, της διαφθοράς και της ανισότητας, η σειρά ρίχνει φως στην προσπάθεια των ΜακΛάσκι να φέρουν τάξη και δικαιοσύνη σε μια πόλη που δεν έχει τίποτα από τα δύο. Εκτός από τον Τζέρεμι Ρένερ, το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνεται από τη βραβευμένη με 2 Όσκαρ Ντάιαν Γουίστ και τον Έινταν Γκίλεν (Game of Thrones). Παράλληλα, ως ηθοποιός συμμετέχει και ο σεναριογράφος του Mayor of Kingstown, Χιου Ντίλον.
Πρεμιέρα 1ης σεζόν: Σάββατο 1/6, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD & Paramount+ branded destination.
Πρεμιέρα 2ης σεζόν: Κυριακή 2/6, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD & Paramount+ branded destination.
Πρεμιέρα πρώτου επεισοδίου της 3ης σεζόν την Δευτέρα 3/6, 24 ώρες μετά την Αμερική, όπως και κάθε Δευτέρα με νέο επεισόδιο στο Paramount+ branded destination.

The Outlaws (3η σεζόν)
Οι «Παράνομοι» συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, με τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας που φέρει το παρατσούκλι «The Dean» να βρίσκεται στη φυλακή και να περιμένει τη δίκη του. Ωστόσο, η ξαφνική επιστροφή ενός δικού τους μέλους που κρύβει ένα θανατηφόρο μυστικό, τους βυθίζει ξανά στο χάος. Καθώς ένα ανθρωποκυνηγητό πλησιάζει, τα μέλη της ομάδας πρέπει να εξερευνήσουν τις περίπλοκες σχέσεις τους για να αποδείξουν την αθωότητά τους.
Πρεμιέρα: Σάββατο 8/6, 18:30, COSMOTE SERIES MARATHON HD.

DI Ray (2η σεζόν)
Η επιθεωρητής Ρατσίτα Ρέι επιστρέφει για να ερευνήσει τη δολοφονία μιας νεαρής νοσοκόμας και του επικεφαλής μιας διαβόητης εγκληματικής οργάνωσης. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για πόλεμο μεταξύ συμμοριών, αλλά νέα στοιχεία ξετυλίγουν ένα πολύ πιο περίπλοκο μυστήριο.
Πρεμιέρα: Κυριακή 16/6, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

Grantchester (9η σεζόν)
Ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά με τις οικογένειες των Γουίλ και Τζόρντι, ο Γουίλ δέχεται μια προσφορά που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα μπορέσει, όμως, να αφήσει πίσω το Γκράντσεστερ και τον Τζόρντι, ο οποίος αντιμετωπίζει μια προσωπική απώλεια, αλλά και οικογενειακές συγκρούσεις;
Πρεμιέρα 24 ώρες μετά την Αγγλία: Δευτέρα 17/6, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

The Famous Five (3ο επεισόδιο)
Η τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς παιδικών βιβλίων της Ένιντ Μπλάιτον με τον Τζακ Γκλίσον, ή αλλιώς Τζόφρι του Game of Thrones, επιστρέφει με το 3ο και τελευταίο επεισόδιο. Η σειρά του BBC ακολουθεί τέσσερις τολμηρούς νεαρούς εξερευνητές και τον σκύλο τους, καθώς μπλέκονται σε γεμάτες δράση περιπέτειες, ενώ έρχονται αντιμέτωποι με μυστήρια, σε ένα αξέχαστο ταξίδι που αναδεικνύει τη δύναμη της φιλίας.
Πρεμιέρα: Σάββατο 22/6, 23.00 COSMOTE SERIES HD.

Miss Fallaci
Η Οριάνα αφήνει την Ιταλία για τις ΗΠΑ, όπου παίρνει συνεντεύξεις από κινηματογραφικούς αστέρες. Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στα φώτα του Χόλιγουντ, την ποπ κουλτούρα και τις κοινωνικές αναταραχές της εποχής, η Οριάνα κυνηγά το όνειρό της: να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη Ιταλίδα ηθοποιός Μίριαμ Λεόνε.
Πρεμιέρα: Τρίτη 25/6, 22.00 COSMOTE SERIES HD.

Viola Come Il Mare (2η σεζόν)
Η Βιολέτ έχει ένα μοναδικό χάρισμα: όταν κοιτάζει ένα άτομο βλέπει χρώματα να αναδύονται ανάλογα με τα συναισθήματά του. Αποφασισμένη να αξιοποιήσει το χάρισμά της μετακομίζει στο Παλέρμο για να αναζητήσει τον πατέρα που δε γνώρισε ποτέ, εργαζόμενη ως αστυνομική ρεπόρτερ. Στα νέα επεισόδια της σειράς, η σχέση της με τον επιθεωρητή Φραντσέσκο εξελίσσεται, ενώ δίνονται απαντήσεις σε άλυτες υποθέσεις του 1ου κύκλου.
Πρεμιέρα: Σάββατο 29/6, 22.00 COSMOTE SERIES HD.

McDonald & Dodds (4η σεζόν)
Οι δυο ντετέκτιβ ΜακΝτόναλντ και Ντοντς επιστρέφουν στην ιστορική πόλη του Μπαθ και αναλαμβάνουν νέες υποθέσεις. Η πρώτη έρευνα ξεκινά όταν μια μεσήλικη γυναίκα βρίσκεται νεκρή από πυροβολισμό σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Θα καταφέρει το πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιλύσει και αυτό το μυστήριο;
Πρεμιέρα: Σάββατο 29/6, 23.00 COSMOTE SERIES HD.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Wolfs: Brad Pitt και George Clooney σε νέα ταινία δράσης

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά μετά από 16 χρόνια από την ταινία «Burn After Reading».

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Brad Pitt και ο George Clooney θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία δράσης με τίτλο «Wolfs» των Sony Pictures Entertainment και Apple Original Films.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά μετά από 16 χρόνια από την ταινία «Burn After Reading». Το καστ θα συμπληρώσουν οι Austin Abrams, Amy Ryan και Poorna Jagannathan, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jon Watts.

Το πρώτο trailer δείχνει τον Clooney να υποδύεται έναν εγκληματία του υποκόσμου, ο οποίος φοράει γάντια για να εξαφανίσει ένα πτώμα. «Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να κάνει αυτό που κάνω εγώ» λέει στο τρέιλερ ο διάσημος πρωταγωνιστής. Ωστόσο, εκπλήσσεται και απογοητεύεται όταν σε δευτερόλεπτα εμφανίζεται απροσδόκητα Pitt με την ίδια αποστολή.

Το «Wolfs» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου ενώ στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει και στο Apple TV+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «Virgin River» έγινε παιχνίδι για το κινητό

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix μεταφέρθηκε σε παιχνίδι από την Boss Fight – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

H τηλεοπτική σειρά «Virgin River» έγινε παιχνίδι για το κινητό, για όσους έχουν συνδρομή στο Netflix.

Η περιγραφή του νέου παιχνιδιού που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά, αναφέρει:

Καλώς όρισες σε έναν μικρό παράδεισο. Περπάτησε σε μια γνώριμη πόλη, βρες την αγάπη, την αδελφοσύνη και το δράμα σε αυτό το αφηγηματικό παιχνίδι που βασίζεται στη σειρά.

Έχεις κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά και προσπαθείς να φροντίσεις τη ραγισμένη σου καρδιά. Ξέρεις πως πρέπει να κάνεις μια αλλαγή. Όταν η μοίρα σε οδηγεί στο Βέρτζιν Ρίβερ, αυτό που ξεκίνησε σαν απλό ταξίδι γίνεται κάτι πολύ μεγαλύτερο. Οι επιλογές που κάνεις θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σου: αδελφοσύνη, εκπλήρωση και, τελικά, αληθινή αγάπη.

Ταξίδεψε στο φιλόξενο και όμορφο Βέρτζιν Ρίβερ, για να βρεις τη γαλήνη εκεί που δεν την περιμένεις. Επισκέψου γνώριμες τοποθεσίες όπως το Μπαρ του Τζακ και αλληλεπίδρασε με αγαπημένους χαρακτήρες, όπως τη Μελ και τη Χόουπ. Είσαι το νέο πρόσωπο της πόλης, επομένως, προσπάθησε να εξοικειωθείς με τη ζωή σε μια μικρή πόλη. Η αγάπη και άλλες ουσιώδεις σχέσεις μπορεί να κρύβονται πολύ κοντά.

Ένα παιχνίδι, πολλές δυνατότητες. Είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας σε αυτό το διαδραστικό αφηγηματικό παιχνίδι, με μια συλλογή ιστοριών που βασίζονται στις επιτυχημένες σειρές και ταινίες του Netflix.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

The Umbrella Academy: Kυκλοφόρησε το teaser της τελευταίας σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Αυγούστου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

To Netflix κυκλοφόρησε το teaser της τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Umbrella Academy», που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Αυγούστου. Το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν θα έχει τίτλο «Η αφόρητη τραγωδία του να πάρεις αυτό που θέλεις» και το τελευταίο θα ονομάζεται «Τέλος της αρχής», ενώ ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια.

Μιλώντας στο «The Hollywood Reporter» τον Ιούνιο του 2022, ο δημιουργός Steve Blackman, αποκάλυψε ότι είχε πάντα στο μυαλό του μια σειρά τεσσάρων κύκλων, οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η επιτυχημένη σειρά υπερήρωων θα τελειώσει σύντομα.

Δείτε το teaser

Αν δεν έχετε δει ακόμα τον τρίτο κύκλο, θα συνιστούσαμε να παραλείψετε την ανάγνωση.

Η περασμένη σεζόν τελείωσε με μια σημαντική ανατροπή, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει ένα νέο χρονοδιάγραμμα που υπαγορεύεται από τον πατριάρχη της οικογένειας, Reginald (Colm Feore), και τα αδέρφια δεν έχουν πλέον τις δυνάμεις τους. Αυτό δεν είναι το μόνο παράξενο σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, αφού το διακύβευμα είναι υψηλότερο από ποτέ. Υπάρχουν νέοι εχθροί που θέλουν να δουν τα αδέρφια να εξαφανίζονται αλλά πώς θα τους αντιμετωπίζουν χωρίς τις δυνάμεις τους; Μήπως όμως θα καταφέρουν να τις ανακτήσουν;

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τελικό χρονοδιάγραμμα

Η Emmy Raver-Lampman, η οποία υποδύεται την Allison Hargreeves, έχει δηλώσει για τα τελευταία επεισόδια: «Είναι πραγματικά γεμάτα με κλασικές ανοησίες της οικογένειας της Ακαδημίας Umbrella που ανυπομονείς να δεις. Υπάρχουν και μερικοί απίστευτοι νέοι χαρακτήρες και κακοί που είναι εξαιρετικά συναρπαστικοί».

Όσο για τον David Castañeda, ο οποίος υποδύεται τον Diego Hargreeves, περιγράφει την 4η σεζόν ως την «αγαπημένη του σεζόν».

Τον περασμένο Νοέμβριο στο Netflix Geeked, η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που εστιάζει στα κεντρικά πρόσωπα της σειράς που μιλάνε για τον τελευταίο κύκλο.

Στον τέταρτο κύκλο του «The Umbrella Academy» πρωταγωνιστούν οι Elliot Page , Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore. Ο Nick Offerman, η Megan Mullally και ο David Cross συμμετέχουν επίσης στην τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix.

Τι γίνεται με τους νεοφερμένους;
Όπως αποκάλυψε ένα tweet πριν από έναν χρόνο, ο Nick Offerman (The Last of Us, Parks and Recreation) θα υποδυθεί κάποιον που ονομάζεται Doctor Gene Thibedeau, ενώ η Megan Mullally (Will & Grace, Parks and Recreation) υποδύεται τη σύζυγό τους, που διαθέτει παρόμοια επιστημονική βάση, με το όνομα Doctor Jean Thibedeauπου. Επίσης, ο David Cross (Arrested Development) θα παίξει τον χαρακτήρα του Sy Grossman.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Ark: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του νέου κύκλου

Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει την ιστορία 100 χρόνια στο μέλλον.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «The Ark» θα κάνει πρεμιέρα με τον δεύτερο κύκλο της στο Syfy την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Η σειρά, η οποία ακολουθεί το πλήρωμα ενός διαστημόπλοιου που αναζητά έναν νέο κατοικήσιμο πλανήτη για την ανθρωπότητα, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Απρίλιο του 2023.

Η δεύτερη σεζόν συνεχίζει την ιστορία 100 χρόνια στο μέλλον, καθώς το πλήρωμα του Ark One βρίσκει τον αρχικό του προορισμό μη κατοικήσιμο και πρέπει να αναζητήσει άλλη πατρίδα.

Η πρώτη σεζόν προσέλκυσε 6,5 εκατομμύρια θεατές σε όλες τις πλατφόρμες.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read και Ryan Adams. Ο Dean Devlin και ο Jonathan Glassner είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Marc Roskin και Rachel Olschan-Wilson της Electric Entertainment και τους παραγωγούς Jonathan English και Mark Franco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ