ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Riverdale: Η Kiernan Shipka θα παίξει στην έκτη σεζόν της σειράς

Η ανακοίνωση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιεύτηκε

στις

Η τηλεοπτική σειρά Riverdale ετοιμάζεται να επιστρέψει με την έκτη σεζόν στις 16 Νοεμβρίου κι έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη!

Η Warner Bros. TV επιβεβαίωσε με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που οι θαυμαστές της σειράς λαχταρούν καιρό:

Η Kiernan Shipka επιστρέφει στον ρόλο της Sabrina Spellman!

Δείτε το trailer:

To Riverdale βασίζεται στο εμβληματικό κόμικ του 1940, «Archie», και αποτελεί μια σύγχρονη παρουσίαση των χαρακτήρων, που εμπλέκονται σε μυστήρια και δολοφονίες. Παράλληλα όμως η σειρά αντιμετωπίζει και φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους έφηβους, όπως σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια.

Hθοποιός του Riverdale αποκάλυψε ότι είναι bisexual

Το καστ αποτελείται από τους παρακάτω ηθοποιούς:
Κ.Τζ. Άπα ως Archibald “Archie” Andrews
Λίλι Ράινχαρτ ως Elizabeth “Betty” Cooper
Καμίλα Μέντες ως Veronica Lodge
Κόουλ Σπράους ως Forsythe “Jughead” Jones ΙΙΙ
Μαρισόλ Νίκολς ως Hermione Lodge
Μαντλέν Πετς ως Cheryl Blossom
Άσλεϊ Μάρεϊ ως Josephine “Josie” McCoy
Μέντχεν Αμίκ ως Alice Cooper
και ο αδικοχαμένος Λουκ Πέρι υποδύθηκε τον Frederick “Fred” Andrews

NEWS

Μικρό Ταρανδάκι: Η αληθινή «Μάρθα» έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τη δική της αλήθεια

Η Φιόνα Χάρβευ είπε ότι ο Ρίτσαρντ Γκαντ, είναι ο «πραγματικός ψυχοπαθής» και βγάζει χρήματα από ψέματα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Αυτή τη στιγμή στο Netflix, η δημοφιλέστερη σειρά της streaming υπηρεσίας είναι το Baby Reindeer κι όχι τυχαία, καθώς βασίζεται στην ανατριχιαστική πραγματική ιστορία του πρωταγωνιστή Ρίτσαρντ Γκαντ, που είναι και ο δημιουργός.

Υποδυόμενος τον εαυτό του ως Nτόνι Νταν, ο Γκαντ εμβαθύνει στην πολυετή παρενόχληση από μια γυναίκα ονόματι Μάρθα, απεικονίζοντας τα δικά του ελαττώματα και τη δική του συνενοχή στην κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν σε μία παμπ του Λονδίνου όπου δούλευε, εμφανίστηκε μία λυπημένη γυναίκα. Χωρίς να έχει χρήματα πάνω της, ο Γκαντ προσφέρθηκε να την κεράσει ένα τσάι. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε ένας εφιάλτης που κράτησε 6 ολόκληρα χρόνια.

Η αληθινή όμως Μάρθα, που oνομάζεται Φιόνα Χάρβευ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια και έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν. Η γυναίκα αποκάλυψε τη δική της αλήθεια και δίχασε ακόμα περισσότερο το κοινό με όσα ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο δεν έστειλε τόσα μηνύματα στον Γκαντ, αλλά εκείνος είναι ο πραγματικός ψυχοπαθής και προσπαθεί να βγάλει χρήματα εις βάρος της.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Φιόνα Χάρβευ

Η Φιόνα περιέγραψε στη συνέντευξη τον Γκαντ «έναν ψυχοπαθή» που «τα κατάφερε πολύ καλά επειδή με δυσφήμησε», καθώς της είπαν ότι πιθανότατα έχει κερδίσει εκατομμύρια από τη σειρά, ενώ τον αποκάλεσε και μισογύνη.

«Απλώς γενικά πιστεύω ότι έχει ακραία ψυχιατρικά προβλήματα» τόνισε για τον Γκαντ και πρόσθεσε: ««Είναι ένα έργο μυθοπλασίας, είναι ένα έργο υπερβολής, όπως έλεγα πάντα. Και υπάρχουν δύο αληθινά γεγονότα σε αυτό. Το όνομά του είναι Ρίτσαρντ Γκαντ, και εργάστηκε ως μπάρμαν».

Ωστόσο η 58χρονη δήλωσε πως έχει συναντηθεί μαζί του δύο ή τρεις φορές.



Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αρνήθηκε ότι επικοινώνησε με τους γονείς του ή έστειλε χιλιάδες μηνύματα, ενώ όπως ξεκαθάρισε, η αρχή της γνωριμίας τους δεν έγινε από ένα τσάι, αλλά αυτός την διέκοψε την ώρα που γευμάτιζε και μιλούσε με ένα πλούσιο στο μπαρ, καθώς του άρεσε να είναι πάντα στο επίκεντρο.

Η Φιόνα Χάρβευ ανέφερε επίσης πως από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σειρά και οι θαυμαστές την ανακάλυψαν, έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

Ερωτηθείσα αν είχε παρακολουθήσει «Μικρό Ταρανδάκι», απάντησε: «Καθόλου. Έχω ακούσει για τη σκηνή του δικαστηρίου , για τις ποινές φυλάκισης και όλα αυτά τα πράγματα… Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα από αυτά».

Και μπορεί ο Γκαντ να αναφέρει στην αρχή κάθε επεισοδίου πως η σειρά είναι μία αληθινή ιστορία και δεν είναι απλά εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, η Χάρβευ όμως δήλωσε πως ούτε φυλακίστηκε ποτέ, ούτε έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ξανά για stalking.

Όπως έχει αναφέρει ο Γκαντ, η Μάρθα του έστειλε 41.071 email, φωνητικά μηνύματα 350 ωρών, 744 tweets, 46 μηνύματα στο Facebook, 106 σελίδες επιστολών και αρκετά περίεργα δώρα. Κάθε email μάλιστα που εμφανίζεται στη σειρά του Netflix, είναι ένα πραγματικό μήνυμα που έλαβε ο Ρίτσαρντ Γκαντ. Η Μάρθα παρενόχλησε επίσης αρκετούς ανθρώπους που ήταν κοντά του, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του και μιας τρανς γυναίκας, με την οποία είχε αρχίσει να βγαίνει λίγο πριν ξεκινήσει η εμμονή της Μάρθα μαζί του.

Η ηθοποιός Τζέσικα Γκάνινγκ, που έπαιξε τον περίπλοκο χαρακτήρα, είχε αποκαλύψει ότι μοιράζεται το ίδιο συναίσθημα για τη Μάρθα, με τους φαν της τηλεοπτικής σειράς. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της, σκοπός στην ερμηνεία της ήταν να δείξει τον χαρακτήρα της stalker με όση περισσότερη λεπτομέρεια μπορούσε και να μην κλίνει πολύ στην κακή πλευρά της Μάρθα, καθώς κατάλαβε ότι η πραγματική stalker είναι πολυεπίπεδη.

Η Γκάνινγκ είπε ακόμη, ότι η πραγματική ζωή της Μάρθα «ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της», χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα ως «λίγο χαριτωμένη, λίγο περίεργη και λίγο συμπονετική». Συζητώντας την προσέγγισή της στον χαρακτήρα, η Gunning είπε στο Dazed: «Νομίζω ότι θα ήταν λάθος, αν την έπαιζα ως κακιά ή ως κακοποιό».



 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Orphan Black: Echoes – Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το «Orphan Black: Echoes» έρχεται στα AMC, AMC+ και BBC America τον Ιούνιο και πιο συγκεκριμένα στις 23 του μήνα. Δέκα επεισόδια έχουν παραχθεί για τη spin-off σειρά του επιτυχημένου «Orphan Black», στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Krysten Ritter και πλέον κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer.

Οι Keeley Hawes, Amanda Fix, Avan Jogia, Rya Kihlstedt, James Hiroyuki Liao και Reed Diamond πρωταγωνιστούν επίσης στη σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Η ιστορία διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον και επικεντρώνεται στην «εξερεύνηση της επιστημονικής χειραγώγησης της ανθρώπινης ύπαρξης». Ακολουθεί μια ομάδα γυναικών που μπλέκονται στις ζωές των άλλων και ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι, ξετυλίγοντας το μυστήριο της ταυτότητάς τους και αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης και προδοσίας.

Δείτε το trailer

Η Kihlstedt θα υποδυθεί την Eleanor, μια λαμπρή, σκληροτράχηλη νευροεπιστήμονα, η οποία είναι πιστή στους ανθρώπους που έχει κοντά της, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου της και του γιου τους. Μεγαλωμένη από γονείς της εργατικής τάξης, τίποτα δεν της χαρίστηκε – είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και σηκώνεται κάθε μέρα με μοναδικό στόχο να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στην έρευνά της. Ο Hiroyuki Liao θα πρωταγωνιστήσει ως Darros, ένας εξαιρετικά ισχυρός αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος με προβληματικό παρελθόν. Ήπιος, αλλά με αναμφισβήτητη παρουσία, ο Darros είναι ένας άνθρωπος που παίρνει πάντα αυτό που θέλει, ανεξαρτήτως κόστους. Ο Diamond θα υποδυθεί τον Τομ, έναν πρώην στρατιωτικό, που είναι επικεφαλής της εταιρικής ασφάλειας του Ιδρύματος Ντάρος.

 

 

Η Ritter θα παίξει τη Lucy, μια γυναίκα με μια αδιανόητη ιστορία καταγωγής, που προσπαθεί να βρει τη θέση της στον κόσμο. Η υποψήφια για βραβείο BAFTA® Keeley Hawes (Bodyguard, Line of Duty), θα υποδύεται μια οξυδερκή αλλά ευαίσθητη επιστήμονα που βρίσκεται σε αντίθεση με τον ίδιο της τον ηθικό κώδικα, όταν οι περιστάσεις την οδηγούν σε μια αδιανόητη επιλογή. Η Amanda Fix (North of Normal, High School), πρωταγωνιστεί ως Jules, μια έφηβη που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Η πρόσφατα υιοθετημένη κόρη πλούσιων γονέων, είναι σκληρή σαν καρφιά, λίγο απερίσκεπτη, αλλά βάναυσα έξυπνη. Ο Avan Jogia (Now Apocalypse, Zombieland: Double Tap), θα παίξει τον φίλο της Lucy, τον Jack, έναν ήρεμο, πρώην στρατιωτικό γιατρό και ανύπαντρο πατέρα. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανατροφή της κόρης του και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα που αγαπάει έχει ένα αδιανόητο μυστικό.

Η Anna Fishko (Pieces of Her, The Society, Fear the Walking Dead) είναι δημιουργός, σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστική παραγωγός του «Orphan Black: Echoes» με τον John Fawcett, τον συνδημιουργό της αρχικής σειράς που σκηνοθέτησε επίσης 17 επεισόδια και στις πέντε σεζόν, ως σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό.


Το Orphan Black ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώθηκε το 2017 με πέντε σεζόν. Η ηθοποιός Tatiana Maslany κέρδισε βραβείο Emmy για την ερμηνεία της ως γυναίκα που ανακαλύπτει ότι είναι ένας από τους πολλούς κλώνους που δημιουργήθηκαν από ένα παράνομο πείραμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «Women in Blue» είναι το νέο αστυνομικό δράμα του Apple TV+ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Ισπανική σειρά γεμάτη μυστήριο!

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Tο Apple TV+ αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας στο «Women in Blue» (Las Azules), το επερχόμενο αστυνομικό δράμα δέκα επεισοδίων ισπανικής γλώσσας με ένα εξ ολοκλήρου ισπανόφωνο καστ, με επικεφαλής την υποψήφια για βραβείο Ariel, Bárbara Mori.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο Fernando Rovzar και τον Pablo Aramendi. Το Women in Blue θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του με τα δύο πρώτα επεισόδια την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 στο Apple TV+, ακολουθούμενο από ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Τοποθετημένο το 1970 και εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το Women in Blue αφηγείται την ιστορία τεσσάρων γυναικών που αψηφούν τους υπερσυντηρητικούς κανόνες της εποχής και εντάσσονται στην πρώτη γυναικεία αστυνομική δύναμη του Μεξικού, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η ομάδα τους είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για να αποσπάσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης από έναν κατά συρροή δολοφόνο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

H 40χρονη τραγουδίστρια όπως φαίνεται έχει πειράξει αρκετά το πρόσωπό της

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Loreen έχει καταφέρει ένα μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα της, καθώς μετά τον Τζόνι Λόγκαν, είναι η μόνη τραγουδίστρια που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ωστόσο, η εμφάνιση της 40χρονης τραγουδίστριας από τη Σουηδία πριν μερικά χρόνια, δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Η Loreen ήθελε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τη μουσική και στα 21 της χρόνια, αποφάσισε να διαγωνιστεί σε γνωστό ριάλιτι μουσικής. Με σγουρά μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα, η διάσημη πλέον τραγουδίστρια είχε δώσει τότε τον καλύτερο της εαυτό, τραγουδώντας το If I Ain’t Got You της Αλίσια Κιζ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν όμως, οι πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό της, την έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστη.

Δείτε πώς ήταν η Loreen πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Φωτογραφία άρθρου: Corinne Cumming – EBU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

COSMOTE TV

Το «Special Ops: Lioness» ανανεώθηκε και αλλάζει τίτλο

H σειρά του Taylor Sheridan βασίζεται σε ένα πραγματικό πρόγραμμα της CIA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το «Special Ops: Lioness» του μετρ των γουέστερν δραμάτων και θρίλερ, Taylor Sheridan, έλαβε το πράσινο φως για νέα σεζόν. Εφεξής, η σειρά θα έχει τον τίτλο «Lioness».

Το κατασκοπικό θρίλερ που στην Ελλάδα το βλέπουμε αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, βασίζεται σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA και ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα «Lioness Engagement» της CIA.

Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

 

Στο καστ συναντάμε κορυφαίους ηθοποιούς. Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Martin Donovan είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ανυπομονούμε, να είναι και η αγαπημένη μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ