ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε την ανατριχιαστική οντισιόν του Bill Skarsgård για τον ρόλο του Pennywise

Δημοσιεύτηκε

στις

Η πρώτη οντισιόν του Bill Skarsgård για τον ρόλο του τρομακτικού κλόουν Pennywise στην ταινία τρόμου “It” ήταν ανατριχιαστική, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο 30χρονος ηθοποιός έλαβε διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία του δολοφόνου που βασίστηκε στο διάσημο μυθιστόρημα του Stephen King και από την αρχή έμοιαζε ιδανικός για τον συγκεκριμένο ρόλο. Αν και ο Skarsgård για τις ανάγκες του φιλμ ήταν μεταφιεσμένος στον διαβόητο κλόουν, οι εκφράσεις του προσώπου στην οντισιόν είναι τόσο τρομακτικές, που το μακιγιάζ και το ντύσιμο έμοιαζαν… αχρείαστα.

Bill Skarsgård

Η “ευθύνη” που ανέλαβε ο Skarsgård ήταν μεγάλη αν αναρωτηθούμε πως πριν αυτόν, ο Tim Curry είχε αναλάβει τον ρόλο στην αρχική μίνι σειρά του 1990, καταφέρνοντας να δώσει σε σχεδόν κάθε παιδί της δεκαετίας του ’90, έναν παράλογο φόβο για τους κλόουν.

Είναι όμως δίκαιο να πούμε ότι ο Bill Skarsgård τα κατάφερε και με το παραπάνω, επιστρέφοντας και στο sequel.

Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στο Movie Pilot το 2017, είχε αναφέρει: “Σε μια σκηνή της ταινίας, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν χωρίς να με έχουν δει ακόμα. Όταν εμφανίστηκα ντυμένος ως Pennywise, τα μικρά αυτά παιδιά είχαν διάφορες αντιδράσεις. Κάποια ενθουσιάστηκαν, άλλα έτρεμαν και μερικά απέφευγαν να με κοιτάξουν. Θυμάμα ένα παιδί άρχισε να κλαίει και ο σκηνοθέτης φώναξε αμέσως ξεκινάμε!”.

Σε άλλη συνέντευξή του στους New York Times, είχε παραδεχτεί ωστόσο, ότι ο ρόλος του Pennywise ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία: “Όλα όσα έκανα πήραν το 100 τοις εκατό της ενέργειας μου. Ήταν μακράν ο πιο εξαντλητικός χαρακτήρας που έχω κάνει ποτέ, σωματικά και διανοητικά”.

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν αλλά και τη μεταμόρφωση στον Pennywise και αναμένουμε και τις δικές σας αντιδράσεις στα σχόλια!

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η συμπλήρωση του email σας, δεν είναι υποχρεωτική. Required fields are marked *

NEWS

Mufasa: The Lion King – Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της live-action ταινίας της Disney

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου στο σινεμά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το πολυαναμενόμενο «Mufasa: The Lion King», που αποτελεί το prequel της ταινίας «The Lion King» που κυκλοφόρησε το 2019.

Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει στο σινεμά στις 20 Δεκεμβρίου και θα παρουσιάσει μια νέα ιστορία, με κεντρικό πρόσωπο τον Mufasa.

Το Mufasa: The Lion King φέρνει τον Rafiki να μεταφέρει τον μύθο του Mufasa στο μικρό λιοντάρι Kiara, που είναι κόρη των Simba και Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να βρίσκονται μαζί του. Η υπόθεση παρουσιάζει τον Mufasa ως ένα ορφανό λιοντάρι, που είναι χαμένο μέχρι που εμφανίζεται η Taka που έχει βασιλικό αίμα.

Δείτε το teaser

Στο καστ συμμετέχουν οι: Aaron Pierre ως Mufasa, Kelvin Harrison Jr. ως Taka, Thandiwe Newton ως Eshe, Tiffany Boone ως Sarabi, Kagiso Lediga ως Young Rafiki, Preston Nyman ως Zazu, Donald Glover ως Simba, Mads Mikkelsen ως Kiros, Lennie James ως Obasi, Anika Noni ως Afia, Keith David ως Masego, John Kani ως Rafiki, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon, Blue Ivy Carter ως Kiara και η Beyoncé ως Nala.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

H Julia Garner θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του «Rosemary’s Baby»

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Apartment 7A».

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount+ ανακοίνωσε τις προάλλες ότι η νέα ταινία «Apartment 7A», που αποτελεί το prequel του «Rosemary’s Baby», θα έχει πρωταγωνίστρια τη νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας Julia Garner και θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο αποκλειστικά στο Paramount+ στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η σκηνοθεσία ανήκει στη Natalie Erika James και η ιστορία μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη του 1965 και αφηγείται όσα συνέβησαν πριν από το θρυλικό κλασικό τρόμου Rosemary’s Baby, εξερευνώντας τι εξελίχθηκε στο διαμέρισμα πριν μετακομίσει η Rosemary. Όταν μια νεαρή χορεύτρια υφίσταται έναν καταστροφικό τραυματισμό, έλκεται από σκοτεινές δυνάμεις, όταν ένα περίεργο, καλά συνδεδεμένο, ηλικιωμένο ζευγάρι της υπόσχεται να κερδίσει τη δόξα που επιθυμεί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Dianne Wiest, ο Jim Sturgess και ο Kevin McNally.

Η ταινία «Το Μωρό της Ρόζμαρι» (1968) του Ρόμαν Πολάσκι, θεωρείται κλασική του ψυχολογικού τρόμου και έχει επαινεθεί για την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, τις ερμηνείες και το σενάριο. Κέρδισε ένα Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Ruth Gordon κι ήταν υποψήφια για άλλα δύο Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.



Στην υπόθεση του φιλμ, η νεαρή Ρόζμαρι Γούντχαουζ και ο σύζυγός της, Γκάι, μετακομίζουν σε ένα παλιό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ελπίζοντας να ξεκινήσουν την οικογένειά τους. Η Ρόζμαρι σύντομα αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι γείτονές τους, ένα παράξενο ζευγάρι ηλικιωμένων, κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό. Όταν μένει έγκυος μετά από ένα μυστηριώδες βράδυ, οι φόβοι της εντείνονται. Καθώς η εγκυμοσύνη της Ρόζμαρι εξελίσσεται, βιώνει παράξενες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές. Αρχίζει να πιστεύει ότι οι γείτονές της, μαζί με τον σύζυγό της, την έχουν συνωμοτήσει σε ένα σατανικό σχέδιο για να θυσιάσουν το παιδί της στον διάβολο.

Η ταινία έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή σε πολλά άλλα έργα τρόμου και θεωρείται μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

O Άνταμ Σκοτ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία ταινία θρίλερ

Το φιλμ έχει τον τίτλο «Double Booked» και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Ζαζί Μπιτζ και Αλεξάντρα Νταντάριο.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Άνταμ Σκοτ θα πρωταγωνιστήσει ενώ παράλληλα θα κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στo θρίλερ «Double Booked». Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι ηθοποιοί Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Ζαζί Μπιτζ και Αλεξάντρα Νταντάριο.

Όπως αναφέρει ο Ντέιβ Μπίσοπ, διευθύνων σύμβουλος της Protagonist που έχει αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας στην επερχόμενη αγορά των Καννών: «Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές. Ο Άνταμ έχει συγκεντρώσει ένα πραγματικά εξαιρετικό καστ για να ζωντανέψει το όραμά του και η φρέσκια ματιά του σε ένα αγαπημένο είδος θα έχει απήχηση στο κοινό σε όλο τον κόσμο. Είναι η τέλεια προσθήκη στο πρόγραμμά μας για τις Κάννες».

Το σενάριο ανήκει στον Ντέιβιντ Μ. Λέβινσον και η υπόθεση ακολουθεί έναν επιτυχημένο συγγραφέα βιβλίων αυτοβοήθειας (Σκοτ) και την έγκυο σύζυγό του (Μπιτζ) που οργανώνουν ένα Σαββατοκύριακο σε ένα απομονωμένο καταφύγιο. Ωστόσο όταν φτάνουν συναντούν ένα άλλο ζευγάρι (Μπράουν και Νταντάριο) στην καλύβα τους. Με χιονοθύελλα να πλησιάζει, αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα μαζί και αυτό που μοιάζει με ένα αθώο λάθος μετατρέπεται σε μια ανατριχιαστική μάχη εξαπάτησης με μοιραίες συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Exorcism: O Russell Crowe πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία τρόμου

Δείτε το trailer.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Vertical κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας τρόμου με τίτλο The Exorcism, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Russell Crowe (Gladiator, A Beautiful Mind).

Από τη Miramax, τον παραγωγό Kevin Williamson και την Outerbanks Entertainment, η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Joshua John Miller και το σενάριο ανήκει στους Miller και MA Fortin, δηλαδή τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς Queen of the South και τους σεναριογράφους και παραγωγούς του The Final Girls.

H υπόθεση ακολουθεί τον Άντονι Μίλερ (Russell Crowe), έναν προβληματικό ηθοποιό που γυρίζει μια υπερφυσική ταινία τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του αναρωτιέται αν ξαναγλιστράει στους εθισμούς του από το παρελθόν, ή αν υπάρχει κάτι πιο απαίσιο.

Δείτε το trailer

 

Εκτός από τον Crowe, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ryan Simpkins, Sam Worthington, Chloe Bailey, Adam Goldberg και David Hyde Pierce.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τις 7 Ιουνίου 2024, αλλά το Shudder έχει αποκτήσει δικαιώματα για streaming.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Ritual: Al Pacino και Dan Stevens πρωταγωνιστούν σε νέα ταινία τρόμου

Το φιλμ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Al Pacino και ο Dan Stevens θα πρωταγωνιστήσουν στην επερχόμενη ταινία τρόμου με τίτλο «The Ritual», τη σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει David Midell.

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ακολουθεί δύο ιερείς, ο ένας από τους οποίους αμφισβητεί την πίστη του και ο άλλος αναμετράται με το δύσκολο παρελθόν του.Ωστόσο οι δύο άντρες πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να σώσουν μια νεαρή γυναίκα μέσα από μια δύσκολη και επικίνδυνη σειρά εξορκισμών.

Η ταινία περιγράφει ουσιαστικά την αληθινή ιστορία της Emma Schmidt, μιας Αμερικανίδας που υπέστη οδυνηρούς εξορκισμούς. Όπως αναφέρει το Variety, η περίπτωση της Schmidt παραμένει ο πιο λεπτομερώς τεκμηριωμένος εξορκισμός στην αμερικανική ιστορία.

Η ταινία «The Ritual» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
NEWS9 hours πριν

The White Lotus: Το κεντρικό θέμα της τρίτης σεζόν θα είναι ο… θάνατος

NEWS11 hours πριν

Mufasa: The Lion King – Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της live-action ταινίας της Disney

NEWS11 hours πριν

UNDERWONDER: Ο σπηλαιοδύτης Γιώργος Βανδώρος μιλάει για το νέο ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV – Τα συναισθήματα, οι προκλήσεις και η συμβουλή του στους δύτες

NEWS12 hours πριν

A Family Affair: Tι θα δούμε στη νέα ταινία του Netflix με τους Nicole Kidman, Joey King και Zac Efron

NEWS14 hours πριν

Δείτε πώς ήταν πριν την αλλαγή φύλου η τρανς Νάβα Μάου από το Μικρό Ταρανδάκι του Netflix

REVIEWS1 day πριν

Κριτική της σειράς «Υπόθεση Ασούντα»: Η σκοτεινή πλευρά μιας «τέλειας» οικογένειας

NEWS1 day πριν

H Julia Garner θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του «Rosemary’s Baby»

NEWS1 day πριν

O Άνταμ Σκοτ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία ταινία θρίλερ

GOSSIP2 days πριν

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και ποια η σχέση του με τον… Κάρολο Ντίκενς

NEWS4 days πριν

The Equalizer: Η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ