ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

The Sandman: Βίντεο από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

To #GeekedWeek συνεχίζεται στο Netflix με το δίκτυο να μας προσφέρει καθημερινά πλούσιο υλικό από τις τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε.

Μία από αυτές είναι σαφέστατα το “The Sandman”, που βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμιξ του Neil Gaiman. O Neil Gaiman έφτιαξε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα:

Ο Allan Heinberg (Wonder Woman) έχει αναλάβει το σενάριο της σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ ενεργό ρόλο στην παραγωγή θα έχει και ο Neil Gaiman μαζί με τον David S. Goyer (Batman Begins).

Ακολουθούν οι πρωταγωνιστές της σειράς και οι ρόλοι που θα υποδυθούν:

Tom Sturridge ως Dream/Morpheus
Αθάνατο πλάσμα που κυριαρχεί στο βασίλειο των ονείρων (Dreaming), όπου κατοικούν τα όνειρα και οι εφιάλτες των θνητών. 

Gwendoline Christie ως Lucifer Morningstar
Για πρώτη φορά βλέπουμε γυναίκα σε αυτόν τον ρόλο (στο spin-off του Sandman “Lucifer”, τον χαρακτήρα τον υποδύεται ο Tom Ellis). Με τρομερή δύναμη και ικανότητες, ο Lucifer είναι ο μόνος που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Dream. 

Boyd Holbrook ως The Corinthian
Ο Corinthian δημιουργήθηκε από τον Dream. Έχει ανθρώπινη εμφάνιση και δύο μικρά επιπλέον στόματα στη θέση των ματιών του. Του αρέσει να τρώει τα μάτια των ανθρώπων που σκοτώνει.

Vivienne Acheampong ως Lucienne
Επικεφαλής βιβλιοθηκονόμος στο βασίλειο των ονείρων. Είναι ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες του Dream.

Charles Dance ως Roderick Burgess
Ο πρώτος κακός που εμφανίστηκε στη σειρά κόμιξ. Μοναδικός του σκοπός είναι να αποκτήσει χρήματα και δύναμη, αλλά και να επιτύχει την αθανασία.

Sanjeev Bhaskar ως Cain
Καταραμένος για μία αιωνιότητα, καθώς έχει διαπράξει τον πρώτο φόνο στην ανθρώπινη ιστορία. 

Asim Chaudhry ως Abel
Ο αδερφός του Cain και o πρώτος δολοφονημένος. Έχει καλή καρδιά και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός τον μισεί τόσο.

The Sandman

Σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου, ο Gaiman παρουσίασε με τον μοναδικό τρόπο, τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς:

ΘΑΝΑΤΟΣ – Η σοφότερη, καλύτερη και πολύ πιο λογική αδελφή του Ονείρου. Δυσκολευτήκαμε πολύ περισσότερο να την επιλέξουμε από όσο φαντάζεστε (τουλάχιστον από όσο φανταζόμουν εγώ). Εκατοντάδες ταλαντούχες γυναίκες από όλο τον πλανήτη πέρασαν από οντισιόν, οι οποίες ήταν εξαιρετικές αλλά καμιά δεν ήταν η σωστή. Κάποια που θα μπορούσε να δικαιώσει το Όνειρο, από τη μια, αλλά και θα είναι το άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε όταν τελειώσει η ζωή σας, από την άλλη. Μετά είδαμε την οντισιόν της Κίρμπι Χάουελ-Μπαπτίστ και καταλάβαμε ότι βρήκαμε τον Θάνατό μας.

ΕΠΙΘΥΜΙΑ – Αδέρφι του Ονείρου. Όλα όσα θέλετε και όλοι όσοι θέλετε να έχετε. Η Επιθυμία είναι επίσης μπελάς του Ονείρου. Οι οικογένειες είναι περίπλοκες. Είχαμε μόλις ξεκινήσει την αναζήτησή μας, όταν το Μέισον Αλεξάντερ Παρκ μάς εξέφρασε το ενδιαφέρον του μέσω του Twitter. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πήρε τον ρόλο.

ΑΠΟΓΝΩΣΗ – Δίδυμη αδελφή της Επιθυμίας και αδελφή του Ονείρου. Ενσαρκώνει τη στιγμή που όλοι μας ελπίζουμε να τελειώσει, το πιο ζοφερό σημείο του Απέραντου. Θα την υποδυθεί η Ντόνα Πρέστονκαι η ερμηνεία της είναι ανατριχιαστική και στενόχωρη. Θα πονέσετε μαζί της.

ΤΖΟΧΑΝΑ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ – Αποκρυφιστική εξερευνήτρια του 18ου αιώνα και προ-προ-προγιαγιά του Τζον Κονσταντίν. Αυτή η ηρωίδα του Sandman έγινε τόσο δημοφιλής που απέκτησε και το δικό της spin-off. Τη δημιούργησα για να αντικαταστήσει τον ρόλο που παίζει ο Τζον Κωνσταντίν στο παρελθόν. Αναλύοντας την πρώτη σεζόν, δεδομένου ότι γνωρίζαμε ότι θα συναντούσαμε την Τζοχάνα στο παρελθόν, αναρωτηθήκαμε τι θα συνέβαινε αν συναντούσαμε και μια εκδοχή της στο παρόν. Το προσπαθήσαμε και το σενάριο έγινε πιο ζωντανό, πιο δυναμικό και σε πολλά σημεία πιο απολαυστικό. Αφού γράψαμε τον ρόλο, έπρεπε να επιλέξουμε και την ηθοποιό που θα την υποδυθεί. Η Τζένα Κόλμανμάς χάρισε την Τζοχάνα των ονείρων μας – σκληρή, ευφυής, ζόρικη, στοιχειωμένη και μάλλον καταραμένη. 

ΕΘΕΛ ΚΡΙΠΣ – Ο έρωτας του Ρόντερικ Μπέρτζες και η μητέρα του Τζον Ντι. Διαδραματίζει μικρό αλλά καθοριστικό ρόλο στα κόμικ, αλλά στην πορεία της ιστορίας μας γίνεται πιο σημαντική. Στις δεκαετίες του ’20 και του ’30, την υποδύεται η Νιβ Γουόλς : μια προδομένη και αποφασιστική νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει. Στο σήμερα, μια γυναίκα με εκατοντάδες ταυτότητες και χιλιάδες ψέματα, την υποδύεται η εξαιρετική Τζόλι Ρίτσαρντσον.

ΤΖΟΝ ΝΤΙ – Ο γιος του Έθελ είναι επικίνδυνος. Τρελάθηκε πριν από χρόνια και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος αναζητώντας την Αλήθεια με ενδεχόμενο να καταστρέψει τον κόσμο. Χρειαζόμασταν έναν ηθοποιό που μπορεί να ραγίσει την καρδιά σας, ταυτόχρονα όμως τον συναισθάνεστε καθώς σας μεταφέρει στα πιο σκοτεινά μέρη. Είμαστε τυχεροί που ο Ντέιβιντ Θιούλις πήρε τον ρόλο.

Αυτήν την περίοδο γυρίζουμε το “The Doll’s House”, τη δεύτερη μεγάλη ιστορία του Sandman. Στην ιστορία εμφανίζονται οι εξής ήρωες:

ΡΟΟΥΖ ΓΟΥΟΚΕΡ – μια νεαρή γυναίκα που ψάχνει απεγνωσμένα τον αγνοούμενο αδελφό της και βρίσκει μια οικογένεια που δεν ήξερε ότι έχει, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια σχέση με το Όνειρο, από την οποία κανείς τους δεν μπορεί να ξεφύγει. Χρειαζόμασταν μια νεαρή γυναίκα που θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, ενώ εκείνη εισέρχεται σε πολύ επικίνδυνα μέρη. Εξάλλου, την περιμένει ο Κορίνθιος (Μπόιντ Χόλμπρουκ). Η Κίο Ρα το πέτυχε αυτό ως Ρόουζ.

ΛΙΤΑ ΧΟΛ – Η φίλη της Ρόουζ είναι μια νεαρή χήρα που θρηνεί τον άντρα της, Χέκτορ. Η Ρόουζ δεν γνωρίζει ωστόσο ότι ο Χέκτορ έχει αρχίσει να εμφανίζεται στα όνειρα της Λίτα. Ή ότι συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Η Ραζάν Τζαμάλ είναι η Λίτα και είναι απίθανη.

ΓΙΟΥΝΙΤΙ ΚΙΝΚΕΪΝΤ – Κληρονόμος και μυστηριώδης ευεργέτιδα της Ρόουζ. Για αιώνες κοιμόταν. Τώρα είναι ξύπνια, αφού έχασε το μισό μέρος της ζωής της. Την υποδύεται η Σάντρα Τζέιμς Γιανγκ.

ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ – Ο ευγενής προστάτης της Ρόουζ Γουόκερ. Ένας επιδέξιος άντρας με κάτι παράδοξο και ένα σπαθί-μπαστούνι. Ο Στίβεν Φράι είναι εθνικός θησαυρός και πολλές φορές ξεχνάμε ότι είναι και σπουδαίος ηθοποιός. Ξαφνιάστηκα όταν τον είδα με κοστούμι και μακιγιάζ: νόμιζα ότι ζωντάνεψε το κόμικ.

ΜΑΘΙΟΥ – Ο έμπιστος απεσταλμένος του Ονείρου. Ένα κοράκι. Περίμενα ότι τα ζώα μας θα ήταν σχεδιασμένα με CGI και ένιωσα έκπληξη και ενθουσιασμό όταν άρχισα να βλέπω ότι το Όνειρο συνομιλεί με… ένα κοράκι. Τα κοράκια βέβαια δεν μιλούν. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν αν μπορούμε να βρούμε έναν ηθοποιό που θα εγείρει το ενδιαφέρον μας για έναν πεθαμένο που πλέον είναι πουλί του Ονείρου – έναν ηθοποιό που δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει ή αν όλα αυτά είναι καλή ιδέα. Αναρωτηθήκαμε επίσης αν μπορούμε να βρούμε μια φωνή που ανήκει σε αυτό το είδος των φαν του Sandman που περίμεναν στην ουρά για να πάρουν υπογεγραμμένο αντίτυπο των κόμικ Sandman. Η απάντηση ήταν ότι θα μπορέσουμε, αν απευθυνθούμε στον Πάτον Όσγουαλτ. Ο Πάτον ήταν ο πρώτος που ρωτήσαμε και ο πρώτος που περάσαμε από οντισιόν, μία μέρα προτού παρουσιάσουμε τη σειρά The Sandman στο Netflix.

sandman

Μείνετε συντονισμένοι στο Watch & Chill για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές κι αν θέλετε, ακολουθήστε μας και στο Facebook.


NEWS

Η Σάρα Πόλσον αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει με την 81χρονη σύντροφό της, Χόλαντ Τέιλορ

Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από το 2015.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Σάρα Πόλσον είναι ζευγάρι με τη Χόλαντ Τέιλορ από το 2015. Η 49χρονη ηθοποιός συνάντησε για πρώτη φορά την 81χρονη συνάδελφό της το 2005, αλλά και οι δύο διατηρούσαν άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο.

Η Πόλσον έχει δηλώσει στο παρεθόν ότι έχει λάβει μερικά «τρομακτικά μηνύματα» σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με την επίσης διάσημη σύντροφό της. Όπως είχε αναφέρει τότε, της είχε κάνει εντύπωση μάλιστα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έπαθαν τόση εμμονή με τη σχέση τους. Η Σάρα Πόλσον είχε δηλώσει στους New York Times, ότι όταν είχε δει για πρώτη φορά την Τέιλορ, «ήταν η ομορφότερη γυναίκα που είχε συναντήσει ποτέ» και σε κάθε ευκαιρία, υποστηρίζει δημόσια την επιλογή της.

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast SmartLess μαζί με τους Τζέισον Μπέιτμα, Γουίλ Αρνέτ και Σον Χέις, η Σάρα Πόλσον έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση που έχει με την Τέιλορ, αποκαλύπτοντας και ποιο  είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνει μαζί της.




Οι δύο γυναίκες δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, κι όταν συζητήθηκε η ιδέα να μετακομίσουν τελικά μαζί αλλά να έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια, η Πόλσον απέρριψε αυτή την πρόταση. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, δεν θα μπορούσε να μείνει σε χωριστό δωμάτιο από τη σύντροφό της, καθώς: «Το αγαπημένο μου πράγμα είναι να κοιμόμαστε πιασμένες χέρι χέρι, οπότε δεν συμφώνησα να μείνουμε μαζί και να κοιμόμαστε χώρια».

Στη συνέχεια, η 49χρονη τόνισε ότι σέβεται το γεγονός ότι η 81χρονη κοπέλα της δεν είχε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις πριν από εκείνη, συνεπώς δεν θα ήθελε να την κάνει να νιώσει ότι εισβάλλει στον χώρο της. Όσο δύσκολο κι αν της είναι να μην κοιμάται μαζί της κάθε βράδυ, για την Πόλσον έχει σημασία η Τέιλορ να μη χαλάσει τη ρουτίνα της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αδιάφορος πατέρας – Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει επαφή

Τον ηθοποιό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο ρόλος του πατέρα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Μπορεί στον κινηματογράφο να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του πατέρα δεν τα πάει καθόλου καλά



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).

Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Only Murders in the Building: Κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει τον Αύγουστο – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η βραβευμένη με Emmy πρωτότυπη σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building» θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν της στις 27 Αυγούστου, με ένα νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Τρίτη.

Στην τέταρτη σεζόν του Only Murders in the Building , ο Charles, ο Oliver και η Mabel παλεύουν με τα συγκλονιστικά γεγονότα γύρω από τον κασκαντέρ και φίλο του Charles, Sazz Pataki, που είδαμε στο τέλος της τρίτης σεζόν. Αμφισβητώντας αν ο Sazz ή ο Charles ήταν το επιδιωκόμενο θύμα, η έρευνα της περιβόητης τριάδας, τους οδηγεί μέχρι το Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζει μια ταινία για το podcast “Only Murders”.

Δείτε το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα

Το καστ της τέταρτης σεζόν περιλαμβάνει τους Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez και Michael Cyril Creighton.

Στους special guest stars περιλαμβάνονται οι Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon , Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind, Jane Lynch και άλλοι.

Η σειρά παράγεται από την 20th Television, μέρος των Disney Television Studios.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Cleaning Lady: H σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν από το FOX

Η σειρά βασίζεται στο “La chica que limpia”.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το δίκτυο FOX ανανέωσε τη σειρά “The Cleaning Lady”, που βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά “La chica que limpia” και για τέταρτο κύκλο.

Με πρωταγωνίστρια την Elodie Yung, η σειρά παρουσιάζεται ως ένα σκοτεινό και φιλόδοξο δράμα για μια γιατρό που ονομάζεται Thony (Yung) και καταφτάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσει τον γιο της. Όταν όμως μια νύχτα όλα πάνε στραβά, εκείνη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς της κανόνες και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να καθαρίσει, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Adam Canto, Martha Millan και Valentino LaSalle. Σεναριογράφος είναι η Miranda Kwok και showrunner η Melissa Carter.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του νέου κύκλου.

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ