ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΙΝΕΜΑ

The Misfits: Δείτε το trailer της νέας ταινίας δράσης με τον Pierce Brosnan

Δημοσιεύτηκε

στις

To επίσημο trailer της νέας ταινίας “The Misfits” με πρωταγωνιστή τον Pierce Brosnan είναι πλέον διαθέσιμο, κι όπως όλα δείχνουν θα δούμε μια ταινία γεμάτη δράση και αγωνία.

Η υπόθεση μας μεταφέρει στη Μέση Ανατολή και ακολουθούμε έναν αρχιτέκτονα τον Richard Pace, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος σε μια μεγάλη ληστεία με επιπτώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια.

Tη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Renny Harlin (Die Hard 2), το σενάριο οι Robert Henny και  Kurt Wimmer. Το καστ θα συμπληρώσουν οι ηθοποιοί Rami Jaber, Hermione Corfield, Jamie Chung, Mike Angelo, Tim Roth και Nick Cannon.

Η ταινία “The Misfits” θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιούνιου του 2021. Ακολουθεί το trailer:

👉 Διαβάστε και τα υπόλοιπα κινηματογραφικά νέα.

NEWS

Πιρς Μπρόσναν: Κανείς δεν αναγνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Giant», για τον θρύλο της πυγμαχίας, Νασίμ Χάμεντ, έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του φιλμ βρίσκεται και ο Πιρς Μπρόσναν, που υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, δηλαδή τον Ιρλανδό προπονητή που βοήθησε τον Χάμεντ να κατακτήσει την κορυφή. O Μπρένταν Ίνγκλ πέθανε το 2018, σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρόσναν έχουν κυκλοφορήσει ήδη και η μεταμόρφωσή του είναι τόσο εντυπωσιακή, που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Οι πραγματικοί Μπρένταν Ίνγκλ και Νασίμ Χάμεντ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

After the Hunt: Ο Andrew Garfield συζητάει να πρωταγωνιστήσει στο νέο θρίλερ

Στο πλευρό της Julia Roberts.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Andrew Garfield συζητάει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο θρίλερ με τίτλο «After the Hunt», στο πλευρό της Julia Roberts.

Η υπόθεση του φιλμ επικεντρώνεται σε μία καθηγήτρια κολεγίου που βρίσκεται σε δύσκολη θέση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, όταν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν της, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Το σενάριο ανήκει στη Nora Garrett και η σκηνοθεσία είναι στον Luca Guadagnino.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

A Quiet Place: Day One – Δείτε το επίσημο trailer της prequel ταινίας

Απολαύστε το.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το «A Quiet Place: Day One», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου 2024.

Στην ταινία που αποτελεί το prequel του 2018, οι θεατές θα ζήσουν την εμπειρία της ημέρας που ο κόσμος σιώπησε. Το prequel βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bryan Woods και Scott Beck.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Michael Sarnoski, στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff και Djimon Hounsou.

Δείτε το trailer

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι η Allyson Seeger και η Vicki Dee Rock. Παραγωγοί είναι οι Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller και John Krasinski.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Mufasa: The Lion King – Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της live-action ταινίας της Disney

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου στο σινεμά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το πολυαναμενόμενο «Mufasa: The Lion King», που αποτελεί το prequel της ταινίας «The Lion King» που κυκλοφόρησε το 2019.

Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει στο σινεμά στις 20 Δεκεμβρίου και θα παρουσιάσει μια νέα ιστορία, με κεντρικό πρόσωπο τον Mufasa.

Το Mufasa: The Lion King φέρνει τον Rafiki να μεταφέρει τον μύθο του Mufasa στο μικρό λιοντάρι Kiara, που είναι κόρη των Simba και Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να βρίσκονται μαζί του. Η υπόθεση παρουσιάζει τον Mufasa ως ένα ορφανό λιοντάρι, που είναι χαμένο μέχρι που εμφανίζεται η Taka που έχει βασιλικό αίμα.

Δείτε το teaser

Στο καστ συμμετέχουν οι: Aaron Pierre ως Mufasa, Kelvin Harrison Jr. ως Taka, Thandiwe Newton ως Eshe, Tiffany Boone ως Sarabi, Kagiso Lediga ως Young Rafiki, Preston Nyman ως Zazu, Donald Glover ως Simba, Mads Mikkelsen ως Kiros, Lennie James ως Obasi, Anika Noni ως Afia, Keith David ως Masego, John Kani ως Rafiki, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon, Blue Ivy Carter ως Kiara και η Beyoncé ως Nala.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

H Julia Garner θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του «Rosemary’s Baby»

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Apartment 7A».

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Paramount+ ανακοίνωσε τις προάλλες ότι η νέα ταινία «Apartment 7A», που αποτελεί το prequel του «Rosemary’s Baby», θα έχει πρωταγωνίστρια τη νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας Julia Garner και θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο αποκλειστικά στο Paramount+ στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η σκηνοθεσία ανήκει στη Natalie Erika James και η ιστορία μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη του 1965 και αφηγείται όσα συνέβησαν πριν από το θρυλικό κλασικό τρόμου Rosemary’s Baby, εξερευνώντας τι εξελίχθηκε στο διαμέρισμα πριν μετακομίσει η Rosemary. Όταν μια νεαρή χορεύτρια υφίσταται έναν καταστροφικό τραυματισμό, έλκεται από σκοτεινές δυνάμεις, όταν ένα περίεργο, καλά συνδεδεμένο, ηλικιωμένο ζευγάρι της υπόσχεται να κερδίσει τη δόξα που επιθυμεί.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Dianne Wiest, ο Jim Sturgess και ο Kevin McNally.

Η ταινία «Το Μωρό της Ρόζμαρι» (1968) του Ρόμαν Πολάσκι, θεωρείται κλασική του ψυχολογικού τρόμου και έχει επαινεθεί για την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, τις ερμηνείες και το σενάριο. Κέρδισε ένα Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Ruth Gordon κι ήταν υποψήφια για άλλα δύο Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.



Στην υπόθεση του φιλμ, η νεαρή Ρόζμαρι Γούντχαουζ και ο σύζυγός της, Γκάι, μετακομίζουν σε ένα παλιό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ελπίζοντας να ξεκινήσουν την οικογένειά τους. Η Ρόζμαρι σύντομα αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι γείτονές τους, ένα παράξενο ζευγάρι ηλικιωμένων, κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό. Όταν μένει έγκυος μετά από ένα μυστηριώδες βράδυ, οι φόβοι της εντείνονται. Καθώς η εγκυμοσύνη της Ρόζμαρι εξελίσσεται, βιώνει παράξενες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές. Αρχίζει να πιστεύει ότι οι γείτονές της, μαζί με τον σύζυγό της, την έχουν συνωμοτήσει σε ένα σατανικό σχέδιο για να θυσιάσουν το παιδί της στον διάβολο.

Η ταινία έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή σε πολλά άλλα έργα τρόμου και θεωρείται μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ