ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NETFLIX

Αυτό είναι το Stand-Up Comedy Special του Netflix που έσπασε ρεκόρ το 2020

Δημοσιεύτηκε

στις

Sweet Tooth

To δίκτυο Netflix ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το stand-up special που “σκαρφάλωσε” στην κορυφή της πλατφόρμας το 2020.

Πρόκειται για το “Kevin Hart: Zero F**ks Given”, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 21.000.000 προβολές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας του.

? 7 Stand-up Specials που αξίζει να δείτε στο Netflix

Τα γυρίσματα του stand-up special έγιναν στο σαλόνι του Kevin Hart και ο διάσημος κωμικός παρουσίασε και σχολίασε θέματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων, το σεξ μετά τα 40, τις ομαδικές συνομιλίες αλλά και τον κορωνοϊό.

Δείτε το trailer:

NEWS

Sweet Tooth: Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν της σειράς

Τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στο Netflix στις 6 Ιουνίου.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Sweet Tooth

To Netflix κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν του «Sweet Tooth», που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουνίου.

Το «Sweet Tooth» είναι το δημοφιλές κόμικ του Jeff Lemire με πρωταγωνιστή ένα αγόρι-ελάφι τον Gus, που ξεκινά μία περιπέτεια με άλλους ανθρώπους και υβρίδια μετά από έναν κατακλυσμό. Η περιπέτεια ξεδιπλώνει μια τεράστια συνωμοσία, η οποία αναγκάζει τον Gus να αμφισβητήσει την ίδια του την ύπαρξη.

Αφού νικήσουν τον στρατηγό Άμποτ στη μάχη στην καλύβα του Μπάμπα, ο Γκας (Κρίστιαν Κόνβερι), ο Τζέπερντ (Νόνσο Ανόζι), η Μπέκι (Στεφάνια ΛαΒί Όουεν) και η Γουέντι (Ναλέντι Μάρεϊ) ξεκινούν ένα ταξίδι με προορισμό την Αλάσκα για να βρουν τη μητέρα του Γκας, Μπέρντι (Έιμι Σάιμετς), που προσπαθεί να βρει από πού προήλθε η μυστηριώδης θανατηφόρα Αρρώστια. Στην πορεία, τους ακολουθεί και ο Δρ Σινγκ (Αντίλ Άχταρ), ο οποίος ίσως έχει τις δικές του επικίνδυνες απόψεις για τον Γκας και τον ρόλο του στην αναχαίτιση του ιού. Παράλληλα, μια νέα απειλή εμφανίζεται, με τη μορφή της Χέλεν Ζανγκ (Ρόζαλιντ Τσάο), της κόρης της, Ρόουζι (Κέλι Μαρί Τραν ) και των αδίστακτων Λύκων, που θέλουν να επανεκκινήσουν τη γέννηση του ανθρώπινου είδους και βλέπουν τον Γκας ως λύση στα σχέδιά τους. Αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους, ο Γκας και η παρέα του βρίσκουν καταφύγιο στο Φυλάκιο της Αλάσκας, όπου γνωρίζουν νέα πρόσωπα όπως τη Σιάνα (Κάρα Τζι) και την υβριδική της κόρη, Νούκα (Άγιαζαν Νταλαμπάγεβα). Καθώς ο χρόνος για να βρεθούν απαντήσεις εξαντλείται, συμμαχίες δοκιμάζονται, μοίρες μπλέκονται και όλα οδηγούν στο συναρπαστικό αποκορύφωμα που θα καθορίσει τη μοίρα των ανθρώπων και των υβριδικών. 

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Jim Mickle, γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Hap and Leonard. 

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Harry Hole στη νέα σειρά του Netflix από τα βιβλία του Jo Nesbø

Το καστ έφτασε στη συνέντευξη Τύπου με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν στη σειρά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Sweet Tooth

Το Netflix αποκάλυψε το βασικό καστ και τον τίτλο της επερχόμενης αστυνομικής σειράς για τον ντετέκτιβ Harry Hole, τον διάσημο δηλαδή ήρωα των βιβλίων του Jo Nesbø.

Η ανακοίνωση έγινε στο εμβληματικό εστιατόριο Schrøder στο Όσλο της Νορβηγίας, το οποίο λειτουργεί και ως το «δεύτερο σπίτι» του Harry Hole στα μυθιστορήματα.

O τίτλος της σειράς θα είναι «Jo Nesbø’s Harry Hole» και ο Tobias Santelmann θα ηγηθεί του καστ ως ο θρυλικός ντετέκτιβ Harry Hole, μαζί με τον Joel Kinnaman ως Tom Waaler και την Pia Tjelta ως Rakel Fauke.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε στο να παίξω τον Χάρι Χόλε. Γνωρίζω πολύ καλά την τεράστια παγκόσμια βάση θαυμαστών και τα εκατομμύρια των αναγνωστών που αγαπούν τον χαρακτήρα», είπε ο Tobias Santelmann.

Sweet Tooth

Ο ηθοποιός Tobias Santelmann



Ο συγγραφέας και δημιουργός της σειράς Jo Nesbø πρόσθεσε: «Υποθέτω ότι όλοι οι αναγνώστες της σειράς βιβλίων έχουν το δικό τους όραμα για το πώς θα έμοιαζε ο Χάρι Χόλε και θα πρέπει να τους επιτραπεί να το διατηρήσουν. Θα δημιουργήσουμε έναν Χάρι που θα βασίζεται όχι μόνο στα βιβλία, αλλά σε κάποιον που βασίζεται στον ηθοποιό Tobias Santelmann και σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το έργο – τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα».

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν, ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με τον μακροχρόνιο αντίπαλό του και διεφθαρμένο ντετέκτιβ, Τομ Βάαλερ. Ο Χάρι είναι ένας λαμπρός αλλά βασανισμένος ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών που παλεύει με τους δαίμονές του. Καθώς οι δυο τους περιηγούνται στις ασαφείς ηθικές γραμμές του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, ο Χάρι πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο και να φέρει τον Βάαλερ στη δικαιοσύνη πριν να είναι πολύ αργά.

Το καστ έφτασε στη συνέντευξη Τύπου με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν στη σειρά, συμπεριλαμβανομένου ενός Ford Escort του 1988, ενός Skoda Enyaq και μιας ολοκαίνουργιας Lotus Emira.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σειράς είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθεί ακόμα, θα σας ενημερώνουμε όμως για κάθε εξέλιξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Ποια νέα σειρά κυκλοφόρησε στο Netflix και θυμίζει το Squid Game

H συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και προέρχεται επίσης από τη Νότια Κορέα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Sweet Tooth

Η νοτιοκορεάτικη σειρά «Squid Game» θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν κυκλοφορήσει στο Netflix, σημειώνοντας ρεκόρ προβολών.

Στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» όπως είναι ο τίτλος της σειράς, 456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Μέχρι η σειρά να επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της, τις προάλλες μπήκε στην πλατφόρμα μία ακόμα νοτιοκορεατική σειρά, η υπόθεση της οποίας θυμίζει πολύ το διάσημο Squid Game.



Πρόκειται για την «Εκπομπή των 8» (The 8 Show), όπου οκτώ άτομα κλεισμένα σε ένα μυστηριώδες οκταώροφο κτίριο, συμμετέχουν σε ένα δελεαστικό αλλά επικίνδυνο τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κερδίζεις χρήματα, όσο κυλά ο χρόνος.

Συνδρομητές του Netflix σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καινούρια σειρά τους θύμισε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη εκπομπή, αρκετοί θεώρησαν ωστόσο, πως δεν θα αγγίξει την ίδια επιτυχία. Αν και η υπόθεση κυλάει αργά στα πρώτα επεισόδια όμως, έχει αποκτήσει ήδη πολλούς θαυμαστές κι έχει λάβει θετικές κριτικές.

Δείτε το trailer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

To «3 Body Problem» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν από το Netflix

Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Sweet Tooth

Το Netflix  ανανέωσε τη sci-fi σειρά «3 Body Problem» (Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων) για δεύτερο κύκλο. Πρόκειται για την τηλεοπτική διασκευή της best seller τριλογίας βιβλίων του συγγραφέα Cixin Liu, που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 21 Μαρτίου του 2024.

H υπόθεση μας μεταφέρει στην Κίνα τη δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Δείτε το trailer

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς Jonathan Pryce (The Crown), Jovan Adepo (Watchmen), Rosalind Chao (Better Things), Eiza González (Baby Driver), John Bradley (Game of Thrones), Jess Hong (Inked), Benedict Wong (Dr. Strange in the Multiverse of Madness), Marlo Kelly (Dare Me), Eve Ridley (Peppa Pig), Ben Schnetzer (Y: The Last Man), Alex Sharp (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time), Sea Shimooka (Pink Skies Ahead), Zine Tseng (ντεμπούτο) και Saamer Usmani (Succession).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Sweet Tooth

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ