ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

The Walking Dead: World Beyond – Δείτε το trailer

Δημοσιεύτηκε

στις

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του Comic-Con, το trailer της spinoff σειράς του Walking Dead με τίτλο “The Walking Dead: World Beyond”.

H νέα σειρά θα επικεντρωθεί στην πρώτη γενιά της καταστροφής. Κάποιοι θα γίνουν ήρωες, κάποιοι θα υποκύψουν στο Κακό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι θα αλλάξουν για πάντα. Το καστ είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι ότι θα αποτελείται από τους ηθοποιούς Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella και Julia Ormond.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθεί το trailer:

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ από τη Eurovision

Ο τραγουδιστής είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2009 με το τραγούδι Fairytale.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ αναδείχθηκε νικητής στη Eurovision το 2009, με το τραγούδι «Fairytale». Την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά εκπροσωπούσε ο Σάκης Ρουβάς με το «This is our night», ο Ρίμπακ όμως είχε κλέψει από νωρίς την παράσταση με το βιολί του.

15 χρόνια αργότερα, ο 37χρονος πλέον Ρίμπακ δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τη μουσική. Ο Λευκορώσος-Νορβηγός είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο Instagram διαθέτει πάνω από 1 εκατ. followers.

Ο ίδιος δηλώνει μουσικοσύνθετης και συνεχίζει να μαγεύει τους φαν του με τη μουσική και το βιολί του.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αλεξάντερ Ρίμπακ



Διαβάστε επίσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Dana International – Η Ισραηλινή που κατάφερε να αλλάξει για πάντα τον θεσμό της Eurovision αντιμετώπισε διάφορες προκλήσεις με την ψυχική της υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε τρία μέρη, με 15 επεισόδια συνολικά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Cobra Kai φτάνει στο τέλος του με την έκτη και τελευταία σεζόν του και πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία.

Στα καλά νέα, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 15 επεισόδια. Στα κακά νέα, δεν θα τα δούμε όλα μαζί, αφού θα χωριστεί σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο μέρος κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τίποτα περισσότερο δεν ξέρουμε ακόμη, ωστόσο όσο και να λατρέψαμε τη σειρά, θα έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε, χωρίς να το τραβήξουν από τα μαλλιά στο Netflix. Μεταξύ μας, δεν το λες και λίγο…

Το Cobra Kai αποτελεί το sequel της ταινίας Karate Kid και εισέπραξε θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην υπόθεση, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Psych: Ήρθαν στο ελληνικό Netflix και οι 8 σεζόν της σειράς

Διαθέσιμες από σήμερα στο μενού.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η τηλεοπτική σειρά σειρά «Psych», που κυκλοφόρησε το 2006 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατά την προβολή της, είναι από σήμερα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix (και οι 8 σεζόν).

Μεγαλωμένος από έναν αυστηρό αστυνομικό πατέρα, ο Σον Σπένσερ αναπτύσσει μια ξεχωριστή ικανότητα να παρατηρεί ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, με έναν αφαιρετικό και ξεχωριστό τρόπο. Όταν φτάνει στην ενηλικίωση, δυσκολεύεται να βρει κάποια σταθερή δουλειά και προτιμά να περνά τον καιρό του κάνοντας ανώνυμα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και δίνοντας πληροφορίες για άλυτες εγκληματικές υποθέσεις.

Η παρατηρητικότητα και οι ικανότητες του Σον στην εξαγωγή συμπερασμάτων, βοηθούν τις Αρχές να εξιχνιάσουν μια σειρά από μυστηριώδεις υποθέσεις. Η αστυνομία όμως αρχίζει να τον υποψιάζεται, θεωρώντας ύποπτο το γεγονός ότι κάποιος γνωρίζει τόσες πολλές λεπτομέρειες για εγκλήματα, που δυσκολεύουν ακόμα και τους δοκιμασμένους ντετέκτιβ. Με συνοπτικές διαδικασίες, τον συλλαμβάνουν και τον ανακρίνουν αλλά ο Σον καταφέρνει να του πείσει ότι είναι μέντιουμ και διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες, που του επιτρέπουν να λύνει τα εγκλήματα.

Η αστυνόμος Κάρεν Βικ, δέχεται διστακτικά την ιστορία του «μέντιουμ» αλλά αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Σον και τον αναθέτει στον έμπειρο επιθεωρητή, Κάρλτον Λάσιτερ. Ο Σον καλεί κοντά του τον παιδικό του φίλο, Μπάρτον «Γκας» Γκάστερ και μαζί δημιουργούν το γραφείο …μεταφυσικών ερευνών με τίτλο «Psych».

Ερευνώντας τις υποθέσεις, ανακαλύπτουν στοιχεία, που είναι αναγκασμένοι να τα παρουσιάζουν ως «επικοινωνία με ανώτερες δυνάμεις» ή απλώς ως «διαίσθηση», με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργούνται κωμικές καταστάσεις, καθώς δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το επάγγελμα του μέντιουμ.

Ο επιθεωρητής Λάσιτερ δεν πείθεται από το ψέμα του Σον αλλά του αναθέτει όλες τις δύσκολες υποθέσεις, αναγνωρίζοντας τις ικανότητές του, παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι στο ιδιόρρυθμο δίδυμο. Από την άλλη πλευρά, η νεαρή ντετέκτιβ Τζούλιετ Ο’ Χάρα, η βοηθός του Λάσιτερ, συμπαθεί ιδιαίτερα τον Σον και δεν αργεί να δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή ερωτική έλξη.

Βασικό ρόλο στη δράση της σειράς διαδραματίζει και ο Χένρι Σπένσερ, πατέρας του Σον. Ο Χένρι είναι παλιός αστυνομικός με αυστηρές αρχές και σκληρούς ηθικούς κανόνες. Είναι εκείνος, που έχει διδάξει στον γιο του από πολύ μικρή ηλικία την τέχνη της παρατηρητικότητας και της ανάλυσης των δεδομένων. Αν και πλέον είναι συνταξιούχος, πολλές φορές δίνει σημαντικές συμβουλές, τόσο στον Σον όσο και στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα (πηγή περίληψης).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Scooby-Doo: Το Netflix ετοιμάζει τη live-action σειρά

Aρκετά δίκτυα ανταγωνίστηκαν για τη νέα τηλεοπτική σειρά, όμως «κέρδισε» το Netflix.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix θα μεταφέρει το διάσημο franchise του Scooby-Doo στη μικρή οθόνη, μέσα από μία live-action τηλεοπτική σειρά.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η παραγωγή θα ανήκει στον Greg Berlanti και την εταιρεία του, Berlanti Productions, αλλά και στη Warner Bros. Television. Aρκετά δίκτυα ανταγωνίστηκαν για τα δικαιώματα της νέας τηλεοπτικής σειράς, όμως  στο τέλος «κέρδισε» το Netflix.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια καινούρια εκδοχή του κινηματογραφικού franchise.

Η συμφωνία έρχεται μετά την κυκλοφορία του «Dead Boy Detectives» από τις Berlanti Productions/WBTV στο Netflix, την περασμένη εβδομάδα. Η προσαρμογή του κόμικ μπήκε στη λίστα με τις 10 κορυφαίες σειρές των ΗΠΑ του streamer μέσα σε 24 ώρες και παρέμεινε στο Top 3 όλο το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ