ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NETFLIX

Όλα όσα έρχονται τον Αύγουστο στο Netflix

Δημοσιεύτηκε

στις

Το Νetflix υπόσχεται τον Αύγουστο να… εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μας, αφού θα διατεθούν τα πολυπόθητα πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν της σειράς Lucifer. Επιπλέον, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι το δίκτυο μας φέρνει το εξαιρετικό Cobra Kai. Το πρόγραμμα όμως όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, είναι πλούσιο και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ακολουθούν οι επιβεβαιωμένοι τίτλοι και το άρθρο θα ανανεώνεται κάθε φορά που κοινοποιούνται νέες πληροφορίες και trailer.

Ξεκινάμε!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

06.08.2020
The Rain – Season 3 (FINAL)

Στην υπόθεση των τελευταίων επεισοδίων, η μάχη ανάμεσα στον Ράσμους και τη Σιμόνε αρχίζει ξανά, καθώς παλεύουν να σώσουν ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε.


07.08.2020
The New Legends of Monkey – Season 2

Ένα ατρόμητο κορίτσι ελευθερώνει το Βασιλιά Πίθηκο, έναν θεό που ήταν παγιδευμένος στην πέτρα, και προσπαθεί να βρει εφτά Ιερές Γραφές για να σώσει τον κόσμο από το κακό.


07.08.2020
High Seas / Alta Mar – Season 3 (FINAL)

Οι μυστηριώδεις θάνατοι σε ένα πολυτελές πλοίο που ταξιδεύει από την Ισπανία προς το Ρίο τη δεκαετία του ’40 αποκαλύπτουν τα μυστικά δύο αδερφών που ταξιδεύουν μαζί.


07.08.2020
Wizards: Tales of Arcadia (Mini Series)

Τα τρολ, οι εξωγήινοι και οι μάγοι που ζουν στην Αρκάντια ρίχνονται σε μια αποκαλυπτική μάχη για τον έλεγχο του μαγικού τους κόσμου. Δημιουργός της σειράς είναι ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.


12.08.2020
Greenleaf – Season 5 (FINAL)

Αντιμέτωποι με την Α&Ε ενώ η Κάλβαρι είναι στο χείλος της καταστροφής, οι Γκρίνλιφ ατενίζουν το μέλλον ενώ προσπαθούν να γεφυρώσουν τις διαφορές του παρελθόντος.


14.08.2020
3% – Season 4 (FINAL)

To βραζιλιάνικο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο διχασμένο ανάμεσα στην πρόοδο και την καταστροφή, επιστρέφει για την τελευταία σεζόν.


14.08.2020
Dirty John: The Betty Broderick Story – Season 2

Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στη δεκαετία του 1960, όπου θα συναντήσουμε την Betty (Peet) και τον Dan Broderick (Slater). Μετά από χρόνια στερήσεων, προκειμένου ο Dan να τα βγάλει πέρα στο πανεπιστήμιο, τελικά η Betty αρχίζει να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της καθώς ο σύζυγός της αναδεικνύεται σε σταρ του νομικού κόσμου του Σαν Ντιέγκο. Όλα όμως θα αλλάξουν στη ζωή της, όταν εκείνος θα προσλάβει στο γραφείο του την όμορφη Linda…


14.08.2020
El Robo Del Siglo / The Great Heist / Η μεγάλη ληστεία του αιώνα – Season 1

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η σειρά παρακολουθεί την πασίγνωστη επίθεση που έγινε στην Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας το 1994. Μια ομάδα ληστών έκλεψε 33 εκατομμύρια δολάρια και αναστάτωσε ολόκληρη τη χώρα.


14.08.2020
Teenage Bounty Hunters / Νέες και Ατίθασες Κυνηγοί Κεφαλών – Season 1

Όταν οι δίδυμες αδελφές σε ένα χριστιανικό λύκειο πιάνουν κατά λάθος έναν φυγά, συνεργάζονται με έναν κυνηγό επικηρυγμένων για να πιάσουν όλους τους φυγάδες στην Ατλάντα.


15.08.2020
Rita – Season 5

Ανεξάρτητη, με άποψη και αγαπητή στους μαθητές της, η δασκάλα Ρίτα δεν τα πάει εξίσου καλά με τους ενήλικες σε αυτήν τη δραματική κομεντί από τη Δανία.


20.08.2020
Biohackers – Season 1

Η Μία πηγαίνει στην ιατρική σχολή για να πλησιάσει έναν καθηγητή που θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο σε ένα τραγικό οικογενειακό συμβάν και μπλέκεται στον κόσμο του βιοχάκινγκ.


21.08.2020
Hoops – Season 1

Σε αυτήν τη σειρά κινουμένων σχεδίων, ένας αθυρόστομος προπονητής μπάσκετ είναι σίγουρος ότι μπορεί να βοηθήσει τη φρικτή ομάδα του να κερδίσει πρωταθλήματα.


21.08.2020
Lucifer – Season 5 (A’ Mέρος)

Η νέα σεζόν υπόσχεται να… εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μας.


28.08.2020
Cobra Kai – Seasons 1 & 2

Στην υπόθεση της σειράς που αποτελεί το sequel του Karate Kid, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

ΤΑΙΝΙΕΣ

07.08.2020
Work it (2020)

H πανέξυπνη αλλά αδέξια 18χρονη Κουίν ορκίζεται να μπει στο Ντιουκ και γίνεται μια πολύ ανταγωνιστική χορεύτρια.


07.08.2020
Berlin, Berlin: Lolle on the Run (2020)

Στην κινηματογραφική συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, η Λόλε έχει ξεπεράσει τον Σβεν και είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Χαρτ. Μέχρι να τους χαλάσει τα σχέδια ο Σβεν.


12.08.2020
Gunjan Saxena: The Kargil Girl / Γκουντζάν Σαξένα: Το Κορίτσι των Αιθέρων (2020)

Η ταινία αντλεί έμπνευση από τη ζωή μιας ατρόμητης νεαρής αξιωματικού που άφησε ιστορία ως η πρώτη Ινδή πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας η οποία πέταξε σε εμπόλεμη ζώνη κατά τη διάρκεια του πολέμου του Καργκίλ το 1999.


13.08.2020
An Easy Girl / Une fille facile (2020)

Μια έφηβη παρασύρεται στον ηδονιστικό τρόπο ζωής της ξαδέρφης της και μαθαίνει τον εαυτό της και τις δικές της αξίες όταν περνούν μαζί το καλοκαίρι στις Κάννες.


14.08.2020
Project Power (2020)

Η υπόθεση του Project Power μας μεταφέρει στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, όπου κυκλοφορεί μια φήμη για ένα μυστηριώδες νέο χάπι που ξεκλειδώνει μοναδικές υπερδυνάμεις σε όποιον το παίρνει. Η παγίδα: δεν έχεις ιδέα τι θα σου συμβεί μέχρι να το πάρεις. Ενώ κάποιοι αποκτούν αδιαπέραστο στις σφαίρες δέρμα, γίνονται αόρατοι ή έχουν εξαιρετική δύναμη, άλλοι εμφανίζουν φονικές αντιδράσεις. Όταν όμως εξαιτίας του χαπιού η εκληματική δράση κλιμακώνεται σε επικίνδυνο βαθμό στην πόλη, ένας αστυνομικός (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) ενώνει δυνάμεις με μια έφηβη ντίλερ (Ντομινίκ Φίσμπακ) και έναν πρώην στρατιώτη με κρυφή βεντέτα (Τζέιμι Φοξ) για να πολεμήσουν τη “”δύναμη”” με δύναμη και ρισκάρουν παίρνοντας το χάπι για να εντοπίσουν και να αναχαιτίσουν την ομάδα που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του.


19.08.2020
Crímenes de Familia / Τα Εγκλήματα που μας Δένουν (2020)

Απεγνωσμένη και μπερδεμένη, η Αλίσια θα κινήσει γη και ουρανό για να βγάλει τον γιο της από τη φυλακή όταν καταδικάζεται για απόπειρα δολοφονίας της πρώην γυναίκας του.


21.08.2020
The Sleepover (2020)

Σε αυτήν την κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, η Κλάνσι (Σέιντι Στάνλι) και ο μικρός της αδελφός, ο Κέβιν (Μάξγουελ Σίμκνις), ανακαλύπτουν ότι η φαινομενικά φυσιολογική νοικοκυρά μαμά τους, η Μάργκο (Μάλιν Άκερμαν), είναι στην πραγματικότητα παλιό μέλος μιας ομάδας ελίτ ληστών του προγράμματος προστασίας μαρτύρων.


28.08.2020
Unknown Origins (2020)

Μπάτσοι (Χαβιέ Ρέι, Αντόνιο Ρεσίνες) ενώνουν τις δυνάμεις τους με σπασίκλες των κόμικ και του cosplay (Μπράις Έφε, Βερόνικα Έτσεγκουι) για να πιάσουν έναν φονιά.

ΠΑΙΔΙΚΑ

01.08.2020
Super Monsters: The New Class (2020)

Μια νέα τάξη νηπίων φτάνει στο Πίτσφορκ Πάινς. Τα Σούπερ Τερατάκια βελτιώνουν τις υπερδυνάμεις τους και μεταφέρονται στη μοβ αίθουσα!


04.08.2020
A Go! Go! Cory Carson Summer Camp (2020)

Ο Κόρι περνάει τα καλοκαίρια στην Κατασκήνωση Φιλίας με τον κολλητό του, Φρέντι. Όταν όμως ο Φρέντι φέρνει μαζί την ξαδέρφη του, Ρόζι, η ζήλια κάνει την εμφάνισή της.


04.08.2020
Malibu Rescue: The Next Wave (2020)

Το καλοκαίρι έρχεται ξανά στο Μαλιμπού και η ομάδα Γλώσσες επιστρέφει στην παραλία για να φιλοξενήσει -και να διαγωνιστεί, αναπάντεχα- στο Διεθνές Πρωτάθλημα.


07.08.2020
The Magic School Bus Rides Again Kids In Space (2020)

Τα παιδιά του Μαγικού Σχολικού ταξιδεύουν στο διάστημα και πηγαίνουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για να καταλήξουν να καταδιώκονται από ένα γιγάντιο βραδύπορο!


07.08.2020
Wizards: Tales of Arcadia (LIMITED SERIES)

Τα τρολ, οι εξωγήινοι και οι μάγοι που ζουν στην Αρκάντια ρίχνονται σε μια αποκαλυπτική μάχη για τον έλεγχο του μαγικού τους κόσμου. Δημιουργός ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.


07.08.2020
Word Party Songs – Season 1

Τραγούδησε και χόρεψε με τους Μπέιλι, Φράνι, Κιπ, Λούλου και Τίλι μέσα από αυτήν τη συλλογή μουσικών κλιπ που σε ξεσηκώνει!


17.08.2020
Glitch Techs – Season 2

Δύο έφηβοι δουλεύουν σε ένα μαγαζί με βιντεοπαιχνίδια για να καλύψουν την πραγματική τους δουλειά, δηλαδή το κυνήγι βιντεο-τεράτων που κυκλοφορούν στον αληθινό κόσμο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

02.08.2020
Connected – Season 1
Ο επιστημονικός δημοσιογράφος Λάτιφ Νάσερ ερευνά τους εκπληκτικούς και περίπλοκους τρόπους με τους οποίους συνδεόμαστε μεταξύ μας, με τον κόσμο και το σύμπαν.


03.08.2020
Immigration Nation: Το Μεταναστευτικό στις ΗΠΑ (ΜΙΝΙ SERIES)

Ένα ντοκιμαντέρ για τη μετανάστευση στις ΗΠΑ σήμερα, με άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε υλικό της Υπηρεσίας Μετανάστευσης των ΗΠΑ καθώς και συγκινητικά πορτρέτα μεταναστών.


04.08.2020
Mystery Lab – Season 1

Ο παρουσιαστής Φελίπε Καστανιάρι βουτά στα άδυτα της επιστήμης, της Ιστορίας, των μυστηρίων και διάφορων θαυμαστών φαινομένων, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους του.


05.08.2020
Anelka: Misunderstood / Ανελκά: Ο Παρεξηγημένος (2020)

Το κακό παιδί του γαλλικού ποδοσφαίρου, αλαζόνας, ανώριμος, παρεξηγημένος, σκόρερ, μη κατηγοριοποιήσιμος, διάνοια, μη διαχειρίσμος… Παρόλο που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε μέσα από την 20ετή λαμπρή του καριέρα, παραμένει ακόμα δύσκολο να προσδιορίσουμε τον Νικολά Ανελκά. Από τα αθλητικά επιτεύγματα έως τις αντιπαραθέσεις, παραμένει μια μυστηριώδης περσόνα για πολλούς παρατηρητές. Την εικόνα αυτή την καλλιέργησε ο ίδιος ο Ανελκά. Για επτά χρόνια, ο Φρανκ Νατάφ ακολουθούσε τον Νικολά Ανελκά στην καθημερινότητά του: στις εμπειρίες του στην Κίνα, την Ινδία, στη ζωή του μακριά από τη Γαλλία, στα γενέθλια των παιδιών του, στις στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους του, Πολ Πογκμπά, Τιερί Ανρί και Πατρίς Εβρά. Ο σκηνοθέτης δημιούργησε ένα ρεαλιστικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει μια αμφιλεγόμενη αθλητική προσωπικότητα. Το πρώην νούμερο 9 παρουσιάζεται από διαφορετική οπτική γωνία, ως πατέρας και ποδοσφαιριστής, και μοιράζεται την εμπειρία του ως αθλητής κορυφαίου επιπέδου. Εξάλλου, όλα για την μπάλα γίνονται…


12.08.2020
(Un)Well – Season 1

Nτοκιμαντέρ που ρίχνει μια διερευνητική ματιά στον προσοδοφόρο κλάδο ευεξίας, ο οποίος υπόσχεται υγεία και θεραπεία. Aυτές οι τάσεις όμως ανταποκρίνονται τελικά στις υποσχέσεις τους;


20.08.2020
John Was Trying to Contact Aliens (2020)

Ένας επαρχιώτης που είναι άσος στα ηλεκτρονικά εκπέμπει ραδιοσήματα στα άστρα και ψάχνει να βρει σημάδια εξωγήινων πολιτισμών, ζώντας κατά τα άλλα μια μοναχική ζωή.

ANIME

06.08.2020
The Seven Deadly Sins – Season 4

Με το Κάμελοτ προπύργιο των Δέκα Εντολών πια, τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα μαζεύονται ακόμη μία φορά για να απελευθερώσουν όλη την Μπριτάνια από τη Φατρία των Δαιμόνων.

INTERACTIVE

05.08.2020
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend (Η Αχτύπητη Κίμι Σμιντ: Κίμι Εναντίον Αιδεσιμότατου)

Στην υπόθεση του διαδραστικού αυτού παιχνιδιού, η Κίμι βάζει πλώρη για την πιο τρελή της περιπέτεια κι εμείς ως θεατές πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

REALITY

07.08.2020
Selling Sunset – Season 3

Στον Όμιλο Όπενχαϊμ, η αφρόκρεμα των μεσιτών πουλάει πολυτέλεια σε εύπορους αγοραστές του Λος Άντζελες. Οι σχέσεις είναι το παν κι αυτό συνήθως σημαίνει πολύ δράμα.


07.08.2020
Sing On! Germany – Season 1

Σ’ αυτόν τον διαγωνισμό καραόκε που παρουσιάζει η Παλίνα Ροζίνσκι, οι παίκτες πρέπει να “πατήσουν” στις σωστές νότες για να διεκδικήσουν μέχρι 30.000 ευρώ.

STAND-UP COMEDY

04.08.2020
Sam Jay: 3 In The Morning (2020)

Η Σαμ Τζέι, κωμικός και σεναριογράφος του “Saturday Night Live”, σερβίρει φρέσκες ατάκες για τις σχέσεις, τα απρόοπτα των ταξιδιών, το θράσος των λευκών και πολλά άλλα.

11.08.2020
Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids (2020)

O Rob Schneider επιστρέφει στη σκηνή για ένα αξέχαστο stand-up comedy special.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ…

Διαθέσιμες από 01.08.2020

Upgrade (2018)
What Happened to Monday (2018)
Night School (2018)
BlacKkKlansman (2018)
Johnny English Strikes Again (2018)
Where’s the Money (2017)
The Intern (2015)
Run All Night (2015)
This Is Where I Leave You (2014)
War (2007)
Crank (2006)
Land of the Dead (2005)
Seed of Chucky (2004)
Paycheck (2003)
Half Past Dead (2002)
Jason X (2001)
Nutty Professor II: The Klumps (2000)
Little Women (1994)
The Addams Family (1991)
Jason and the Argonauts (1963)

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

NETFLIX

Το «Unstable» επιστρέφει στο Netflix τον Αύγουστο

Στην κωμική σειρά πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει την ημερομηνία επιστροφής της κωμικής σειράς «Unstable», με πρωταγωνιστές τον Rob Lowe και τον γιο του, John Owen

Ο Έλις Ντράγκον είναι ένας εκκεντρικός, νάρκισσος επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που όλοι θαυμάζουν, ο οποίος προσπαθεί να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Επίσης, βρίσκεται σε συναισθηματικό χάος. Ο γιος του, Τζάκσον Ντράγκον, δεν είναι… τίποτα από αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την επιχείρησή του και μαζί την αποξενωμένη σχέση τους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα κάτι που είναι μάλλον απίθανο: να βγει από τη σκιά του δυναμικού του πατέρα;

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στο δίκτυο την 1η Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NETFLIX

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελευταίας σεζόν

Ο τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε τρία μέρη, με 15 επεισόδια συνολικά.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Cobra Kai φτάνει στο τέλος του με την έκτη και τελευταία σεζόν του και πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία.

Στα καλά νέα, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 15 επεισόδια. Στα κακά νέα, δεν θα τα δούμε όλα μαζί, αφού θα χωριστεί σε τρία μέρη. Το πρώτο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου και το τρίτο μέρος κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Τίποτα περισσότερο δεν ξέρουμε ακόμη, ωστόσο όσο και να λατρέψαμε τη σειρά, θα έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε, χωρίς να το τραβήξουν από τα μαλλιά στο Netflix. Μεταξύ μας, δεν το λες και λίγο…

Το Cobra Kai αποτελεί το sequel της ταινίας Karate Kid και εισέπραξε θετικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Στην υπόθεση, ο Johnny Lawrence είναι ένας μεσήλικας, προβληματικός λιγάκι τύπος, παλιοροκάς, αθυρόστομος και καβγατζής. Ζει με τις δόξες του παρελθόντος, όταν το παρόν του διαλύεται και το μέλλον του είναι αβέβαιο.Στην ίδια πόλη, η άλλη πλευρά του νομίσματος. Η νέμεσίς του, ο Daniel LaRusso, πετυχημένος μεγαλοαστός, έχει πιάσει το αμερικάνικο όνειρο και φαινομενικά έχει όλα όσα θέλει. Λεφτά, οικογένεια, status. Tι θα συμβεί όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν και πάλι;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Psych: Ήρθαν στο ελληνικό Netflix και οι 8 σεζόν της σειράς

Διαθέσιμες από σήμερα στο μενού.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η τηλεοπτική σειρά σειρά «Psych», που κυκλοφόρησε το 2006 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατά την προβολή της, είναι από σήμερα διαθέσιμη στο ελληνικό Netflix (και οι 8 σεζόν).

Μεγαλωμένος από έναν αυστηρό αστυνομικό πατέρα, ο Σον Σπένσερ αναπτύσσει μια ξεχωριστή ικανότητα να παρατηρεί ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, με έναν αφαιρετικό και ξεχωριστό τρόπο. Όταν φτάνει στην ενηλικίωση, δυσκολεύεται να βρει κάποια σταθερή δουλειά και προτιμά να περνά τον καιρό του κάνοντας ανώνυμα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και δίνοντας πληροφορίες για άλυτες εγκληματικές υποθέσεις.

Η παρατηρητικότητα και οι ικανότητες του Σον στην εξαγωγή συμπερασμάτων, βοηθούν τις Αρχές να εξιχνιάσουν μια σειρά από μυστηριώδεις υποθέσεις. Η αστυνομία όμως αρχίζει να τον υποψιάζεται, θεωρώντας ύποπτο το γεγονός ότι κάποιος γνωρίζει τόσες πολλές λεπτομέρειες για εγκλήματα, που δυσκολεύουν ακόμα και τους δοκιμασμένους ντετέκτιβ. Με συνοπτικές διαδικασίες, τον συλλαμβάνουν και τον ανακρίνουν αλλά ο Σον καταφέρνει να του πείσει ότι είναι μέντιουμ και διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες, που του επιτρέπουν να λύνει τα εγκλήματα.

Η αστυνόμος Κάρεν Βικ, δέχεται διστακτικά την ιστορία του «μέντιουμ» αλλά αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Σον και τον αναθέτει στον έμπειρο επιθεωρητή, Κάρλτον Λάσιτερ. Ο Σον καλεί κοντά του τον παιδικό του φίλο, Μπάρτον «Γκας» Γκάστερ και μαζί δημιουργούν το γραφείο …μεταφυσικών ερευνών με τίτλο «Psych».

Ερευνώντας τις υποθέσεις, ανακαλύπτουν στοιχεία, που είναι αναγκασμένοι να τα παρουσιάζουν ως «επικοινωνία με ανώτερες δυνάμεις» ή απλώς ως «διαίσθηση», με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργούνται κωμικές καταστάσεις, καθώς δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το επάγγελμα του μέντιουμ.

Ο επιθεωρητής Λάσιτερ δεν πείθεται από το ψέμα του Σον αλλά του αναθέτει όλες τις δύσκολες υποθέσεις, αναγνωρίζοντας τις ικανότητές του, παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι στο ιδιόρρυθμο δίδυμο. Από την άλλη πλευρά, η νεαρή ντετέκτιβ Τζούλιετ Ο’ Χάρα, η βοηθός του Λάσιτερ, συμπαθεί ιδιαίτερα τον Σον και δεν αργεί να δημιουργηθεί μεταξύ τους μια δυνατή ερωτική έλξη.

Βασικό ρόλο στη δράση της σειράς διαδραματίζει και ο Χένρι Σπένσερ, πατέρας του Σον. Ο Χένρι είναι παλιός αστυνομικός με αυστηρές αρχές και σκληρούς ηθικούς κανόνες. Είναι εκείνος, που έχει διδάξει στον γιο του από πολύ μικρή ηλικία την τέχνη της παρατηρητικότητας και της ανάλυσης των δεδομένων. Αν και πλέον είναι συνταξιούχος, πολλές φορές δίνει σημαντικές συμβουλές, τόσο στον Σον όσο και στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μπάρμπαρα (πηγή περίληψης).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Scooby-Doo: Το Netflix ετοιμάζει τη live-action σειρά

Aρκετά δίκτυα ανταγωνίστηκαν για τη νέα τηλεοπτική σειρά, όμως «κέρδισε» το Netflix.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix θα μεταφέρει το διάσημο franchise του Scooby-Doo στη μικρή οθόνη, μέσα από μία live-action τηλεοπτική σειρά.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η παραγωγή θα ανήκει στον Greg Berlanti και την εταιρεία του, Berlanti Productions, αλλά και στη Warner Bros. Television. Aρκετά δίκτυα ανταγωνίστηκαν για τα δικαιώματα της νέας τηλεοπτικής σειράς, όμως  στο τέλος «κέρδισε» το Netflix.

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια καινούρια εκδοχή του κινηματογραφικού franchise.

Η συμφωνία έρχεται μετά την κυκλοφορία του «Dead Boy Detectives» από τις Berlanti Productions/WBTV στο Netflix, την περασμένη εβδομάδα. Η προσαρμογή του κόμικ μπήκε στη λίστα με τις 10 κορυφαίες σειρές των ΗΠΑ του streamer μέσα σε 24 ώρες και παρέμεινε στο Top 3 όλο το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Senna: Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser για τη νέα μίνι σειρά

Όπως αναφέρει το δίκτυο, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το ταξίδι του Σένα μέσω του θριάμβου, της απογοήτευσης, της χαράς και της λύπης, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα του και τις προσωπικές του σχέσεις.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser για την επερχόμενη μίνι σειρά για τον Ayrton Senna, που θα έχει τίτλο «Senna» και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Όπως αναφέρει το δίκτυο, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το ταξίδι του Ayrton μέσω του θριάμβου, της απογοήτευσης, της χαράς και της λύπης, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα του και τις προσωπικές του σχέσεις.

Η σειρά ξεκινά με την αρχή της καριέρας του τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, όταν μετακομίζει στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford και θα φτάσει μέχρι το τραγικό του δυστύχημα στην Imola της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του Σαν Μαρίνο, όπου σκοτώθηκε σε ηλικία 34 ετών.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Senna κέρδισε τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (1988, 1990, 1991) και 41 Grand Prix, ενώ κατέκτησε 65 pole positions και 19 ταχύτερους γύρους. Φημιζόταν για το απίστευτο ταλέντο του στην οδήγηση, τις άφοβες προσπεράσεις και την αφοσίωση του στο άθλημα.

Ακόμα και 30 χρόνια μετά τον θάνατό του, παραμένει μια εμβληματική μορφή για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για οδηγούς και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

O Gabriel Leone υποδύεται τον Ayrton Senna και το καστ συμπληρώνουν οι Alice Wegmann, Camila Márdila, Christian Malheiros, Gabriel Louchard, Hugo Bonemer, Julia Foti, Marco Ricca και Susana Ribeiro.

Το «Senna» θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του χρόνου, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία από το Netflix.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ