ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Αυτοί είναι οι 13 πιο άπιστοι celebrities

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπορεί να είναι διάσημοι σε ολόκληρο τον κόσμο εξαιτίας της επαγγελματικής τους ιδιότητας, ωστόσο έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και για έναν ακόμα λόγο: Υπήρξαν άπιστοι στους ερωτικούς τους συντρόφους.

Συγκεντρώσαμε μερικούς από τους celebrities που ενεπλάκησαν σε σεξουαλικά σκάνδαλα και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως τις… πικάντικες ιστορίες τους.

 

O Αμερικανός κωμικός Kevin Hart είχε παραδεχτεί και μάλιστα δημόσια ότι απάτησε την έγκυο σύζυγό του. Aρχικά τα αρνήθηκε όλα, όταν όμως κάποιος τον εκβίασε ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με τις σεξουαλικές του περιπτύξεις, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη από τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. «Δεν είμαι τέλειος, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι και υπόσχομαι να να φτιάξω τα πράγματα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

 

O χωρισμός του Arnold Schwarzenegger με την επί 25 χρόνια σύζυγό του Maria Shriver, έπεσε σαν βόμβα το 2011 αφού όλοι πίστευαν ότι δεν θα χώριζαν ποτέ. Η αιτία του χωρισμού προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο σοκ, αφού αποκαλύφθηκε ότι 14 χρόνια πριν, ο Schwarzenegger είχε αφήσει έγκυο την οικονόμο τους Mildred Patricia Baena.

Διαβάστε επίσης ? Αυτά είναι τα πιο βρωμικά μυστικά των σταρ: Τα αποκάλυψαν οι βοηθοί τους!

Οι ταινίες “Twilight” σημείωσαν τεράστια επιτυχία και στο επίκεντρο αυτής της φρενίτιδας ήταν οι πρωταγωνιστές Robert Pattinson και Kristen Stewart, οι οποίοι ξεκίνησαν τον δεσμό τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όλα άλλαξαν όμως όταν κυκλοφόρησαν προσωπικές φωτογραφίες της Stewart και του σκηνοθέτη Rupert Sanders. Η ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη δημοσίως στον Pattinson και οι δύο συμφιλιώθηκαν για λίγο καιρό, το γυαλί όμως είχε ραγίσει ήδη οπότε το παράτησαν.

 

To να απατήσεις τη σύντροφό σου στην Αμερική δεν είναι παρανόμο, η εμπλοκή όμως σε “άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο” είναι. Ο ηθοποιός Hugh Grant συνελήφθη το 1995 όταν η αστυνομία τον έπιασε στο αυτοκίνητό του με μία ιερόδουλη που είχε πληρώσει 60 δολάρια για να του κάνει στοματικό σεξ. Η φίλη του Elizabeth Hurley, τον στήριξε και παρέμεινε δίπλα του για ακόμα πέντε χρόνια, αλλά τελικά το ζευγάρι χώρισε.

 

Ο Jude Law και η Sienna Miller ήταν το τέλειο ζευγάρι στο Χόλιγουντ, όμως η νταντά των παιδιών τους Law Daisy Wright είχε διαφορετική άποψη αφού ο ηθοποιός διατηρούσε ερωτικές επαφές μαζί της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Law δημοσίευσε μια απολογία στο British Press Association, λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις μου, για τις οποίες λυπάμαι ειλικρινά και σας ζητώ να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή». Η Miller ωστόσο δεν πείστηκε και χώρισαν οριστικά το 2011.

 

Ο Jack Nicholson και η Anjelica Huston υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερα από 17 χρόνια και μοιραζόντουσαν μια βαθιά αγάπη. Τα πάντα όμως άλλαξαν όταν ο Nicholson της αποκάλυψε ότι όχι μόνο την απάτησε αλλά και ότι είχε έναν γιο με την ηθοποιό Rebecca Broussard. Δεν υπήρχε καν συνέχεια, αφού η Huston δεν συγχώρεσε τη διπλή ζωή του άλλοτε αγαπημένου της.

 

H λίστα μας συνεχίζει με έναν άντρα που μέχρι σήμερα δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα αναφορικά με τη σεξουαλική του ζωή. Πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Sandra Bullock, Jesse James, o oποίος κατά τη διάρκεια του γάμου τους την απάτησε δεκάδες φορές. Τα ξένα μέσα τον χαρακτήρισαν τότε τον πιο μισητό άντρα της Αμερικής, εκείνος όμως δεν ζήτησε καν συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης ? 10 διάσημοι ηθοποιοί που έπαιξαν σε ταινίες πορνό

 

Η ιστορία του Woody Allen και της Soon Yi Previn είναι γνωστή αφού απασχόλησε για πάρα πολύ καιρό τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Ενώ ήταν ακόμη σε σχέση με τη Mia Farrow – η οποία είχε υιοθετήσει τον Soon Yi με τον πρώην σύζυγό της Andre Previn – ο Allen ξεκίνησε σχέση με τον Soon Yi. Μετά την αποκάλυψη ήρθε μια μακρά δικαστική μάχη επιμέλειας και ισχυρισμών σεξουαλικής κακοποίησης. Τελικά ο Allen και η Previn παντρεύτηκαν και εκείνος αρκέστηκε να δηλώσει ότι η «Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τα πράγματα. Συναντάς κάποιον και ερωτεύεσαι και αυτό είναι».

 

Μετά από τρία χρόνια γάμου, η Eva Longoria κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Tony Parker το 2010, αναφέροντας ότι ο σύζυγός της έστελνε εκατοντάδες σεξουαλικά γραπτά μηνύματα σε άλλες γυναίκες. Μάλιστα, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος προτού τα μέσα ενημέρωσης ανακαλύψουν ότι ο Parker είχε σχέση με τη σύζυγο του πρώην συμπαίκτη του Brent Barry.

 

Το 2011, μετά από αρκετές εβδομάδες δημοσιευμάτων ότι ο ηθοποιός Ashton Kutcher έκανε σεξ με μία 22χρονη με το όνομα Sara Leal, η Demi Moore τελικά κυκλοφόρησε μια δήλωση, με την οποία ανακοίνωσε ότι χωρίζει μετά από έξι χρόνια γάμου. Το χειρότερο απ΄ όλα κι αυτό που φαίνεται ότι πλήγωσε περισσότερο την ηθοποιό ήταν ότι η απιστία συνέβη το βράδυ πριν την έβδομη επέτειο του γάμου τους.


Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Eδώ συναντάμε ένα ακόμα σκάνδαλο με νταντά. Ο Ethan Hawke και η Uma Thurman χώρισαν το 2003 μετά από πέντε χρόνια γάμου, αφού ο Hawke είχε σχέση με τη νταντά Ryan Shawhughes. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Shawhughes το 2008 και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά.

Διαβάστε επίσης ?Αληθινές ιστορίες: Πώς ανακάλυψαν ορισμένους από τους πιο γνωστούς σταρ

Ακολουθεί η απιστία που σχολιάστηκε όσο καμία. Το 2005, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με την Jennifer Aniston – και αρκετούς μήνες συνεργασίας μαζί με την Angelina Jolie στο σετ της ταινίας Mr. and Mrs. Smith – ο Brad Pitt ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει με τη γυναίκα του. Αν και όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν ότι ο Pitt είχε σεξουαλική σχέση με την Jolie ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Aniston, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Ο χωρισμός τους τότε προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές που επιθυμούν μετά το διαζύγιό του και από την Jolie, να ξανασμίξει με την αγαπητή Aniston.

 

Αχ αυτή η Angelina Jolie! Πριν την υπόθεση με την Aniston, υπήρχε κι άλλο ερωτικό τρίγωνο στο οποίο εμπλεκόταν. Ο ηθοποιός Billy Bob Thornton άφησε κυριολεκτικά στα κρύα του λουτρού την αρραβωνιστικιά του και βραβευμένη πλέον με Όσκαρ Laura Dern για να τα φτιάξει με την Jolie. Την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός η Jolie έκανε τατουάζ στο σώμα της με το όνομά του και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως.

 

Για περισσότερες λίστες του Watch & Chill, πατήστε ΕΔΩ!

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου/κειμένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, ακόμα κι αν υπάρχει αναφορά της πηγής, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αδιάφορος πατέρας – Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει επαφή

Τον ηθοποιό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο ρόλος του πατέρα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Μπορεί στον κινηματογράφο να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του πατέρα δεν τα πάει καθόλου καλά



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).

Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Only Murders in the Building: Κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει τον Αύγουστο – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η βραβευμένη με Emmy πρωτότυπη σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building» θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν της στις 27 Αυγούστου, με ένα νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Τρίτη.

Στην τέταρτη σεζόν του Only Murders in the Building , ο Charles, ο Oliver και η Mabel παλεύουν με τα συγκλονιστικά γεγονότα γύρω από τον κασκαντέρ και φίλο του Charles, Sazz Pataki, που είδαμε στο τέλος της τρίτης σεζόν. Αμφισβητώντας αν ο Sazz ή ο Charles ήταν το επιδιωκόμενο θύμα, η έρευνα της περιβόητης τριάδας, τους οδηγεί μέχρι το Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζει μια ταινία για το podcast “Only Murders”.

Δείτε το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα

Το καστ της τέταρτης σεζόν περιλαμβάνει τους Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez και Michael Cyril Creighton.

Στους special guest stars περιλαμβάνονται οι Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon , Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind, Jane Lynch και άλλοι.

Η σειρά παράγεται από την 20th Television, μέρος των Disney Television Studios.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Cleaning Lady: H σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν από το FOX

Η σειρά βασίζεται στο “La chica que limpia”.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το δίκτυο FOX ανανέωσε τη σειρά “The Cleaning Lady”, που βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά “La chica que limpia” και για τέταρτο κύκλο.

Με πρωταγωνίστρια την Elodie Yung, η σειρά παρουσιάζεται ως ένα σκοτεινό και φιλόδοξο δράμα για μια γιατρό που ονομάζεται Thony (Yung) και καταφτάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσει τον γιο της. Όταν όμως μια νύχτα όλα πάνε στραβά, εκείνη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς της κανόνες και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να καθαρίσει, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Adam Canto, Martha Millan και Valentino LaSalle. Σεναριογράφος είναι η Miranda Kwok και showrunner η Melissa Carter.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του νέου κύκλου.

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Πιρς Μπρόσναν: Κανείς δεν αναγνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Giant», για τον θρύλο της πυγμαχίας, Νασίμ Χάμεντ, έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του φιλμ βρίσκεται και ο Πιρς Μπρόσναν, που υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, δηλαδή τον Ιρλανδό προπονητή που βοήθησε τον Χάμεντ να κατακτήσει την κορυφή. O Μπρένταν Ίνγκλ πέθανε το 2018, σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρόσναν έχουν κυκλοφορήσει ήδη και η μεταμόρφωσή του είναι τόσο εντυπωσιακή, που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Οι πραγματικοί Μπρένταν Ίνγκλ και Νασίμ Χάμεντ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ