ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWS

Killing Eve: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τρίτης σεζόν

Δημοσιεύτηκε

στις

Το BBC America επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κυκλοφορήσει το teaser της τρίτης σεζόν, στο οποίο αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία πρεμιέρας. Η βραβευμένη σειρά με πρωταγωνίστριες τις Sandra Oh και Jodie Comer, θα επιστρέψει στις 26 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά έχει ανανεωθεί και για τέταρτη σεζόν. Βασίζεται σε μυθιστορήματα του συγγραφέα Luke Jennings και περιγράφει την εμμονική σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ της υπεύθυνης ασφαλείας Eve Polastri (Sandra Oh), με τη δολοφόνο Villanelle (Jodie Comer).

 

Διαβάστε επίσης:

Killing Eve: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν

Jodie Comer: «Θαυμάστρια μου ζήτησε να τη στραγγαλίσω!»

Killing Eve 2: Η Jodie Comer παραλίγο να πεθάνει στα γυρίσματα

 

NEWS

Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στο Netflix

Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί ταυτόχρονα σε Netflix και MEGA.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» επιστρέφει απόψε σε MEGA και Netflix στις 22:40, με την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου.

Στον νέο κύκλο, ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας αδιάφορος πατέρας – Ποιο είναι το μοναδικό παιδί του με το οποίο κρατάει επαφή

Τον ηθοποιό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο ρόλος του πατέρα.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Μπορεί σαν ηθοποιός να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα, σαν πατέρας όμως δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει τρία παιδιά, ωστόσο οι σχέσεις του μαζί τους μπορεί να χαρακτηριστεί από περίπλοκη έως… ανύπαρκτη.

Ο Κρουζ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ όταν ήταν παντρεμένος με τη Νικόλ Κίντμαν, ενώ είναι βιολογικός πατέρας και της Σούρι, μητέρα της οποίας είναι η δεύτερη (και πρώην εδώ και πολλά χρόνια) σύζυγός του, Κέιτι Χολμς.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990 και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την Ιζαμπέλα στην οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας μετά την έκτοπη κύηση της ηθοποιού. Το 1995, διεύρυναν την οικογένειά τους υιοθετώντας τον Κόνορ, ωστόσο, ο γάμος τους έλαβε τέλος το 2001.

Μπορεί στον κινηματογράφο να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Τομ Κρουζ όμως στον ρόλο του πατέρα δεν τα πάει καθόλου καλά



Πέντε χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός του Top Gun παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς. Η κόρη τους, Σούρι, γεννήθηκε το 2006 και οι γονείς της χώρισαν το 2011. Το διαζύγιο ήταν πολύ δύσκολο και τραυμάτισε τη σχέση πατέρα και κόρης. Τα πρακτικά από μια αγωγή του 2012 κατά της Bauer Media αποκάλυψαν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Χολμς, ο Κρουζ έκανε να δει τη Σούρι για τρεις μήνες.

«Ακούστε, όταν υπάρχει διαζύγιο… τα πράγματα αλλάζουν» είχε δηλώσει τότε στους δικηγόρους. «Δεν είναι ένα ιδανικό σκηνικό. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση». Παράλληλα αναγνώρισε ότι η δεσμοί του με τη Σαηεντολογία έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να μη βλέπει τη Σούρι.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χολμς χώρισε «εν μέρει για να προστατεύσει το παιδί από τη Σαηεντολογία», ο Κρουζ απάντησε: «Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς, ναι».

Τα άλλα δύο του παιδιά μεγάλωσαν στην αμφιλεγόμενη Εκκλησία της Σαηεντολογίας και μάλιστα σε μία φωτογραφία του Δεκεμβρίου του 2023 εμφανίστηκαν μαζί (ο Κόνορ είναι με το μπλε και η Ιζαμπέλα με τις αφέλειες διακρίνεται πίσω).

Ο Κόνορ είναι ο μόνος από τα παιδιά του που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον πατέρα του.

Μένει στη Φλόριντα σε κοινότητα της Σαηεντολογίας και περνάει πολύ χρόνο με τον πατέρα του. Και αυτός και η αδερφή του ζουν μία χαμηλών τόνων ζωή, αλλά εκείνος εμφανίζεται συχνά με τον πατέρα του, στηρίζοντάς τον σε διαφημιστικές περιοδείες σε όλο τον κόσμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Only Murders in the Building: Κυκλοφόρησε το teaser και η ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει τον Αύγουστο – Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η βραβευμένη με Emmy πρωτότυπη σειρά του Hulu, «Only Murders in the Building» θα επιστρέψει για την τέταρτη σεζόν της στις 27 Αυγούστου, με ένα νέο επεισόδιο να κυκλοφορεί κάθε Τρίτη.

Στην τέταρτη σεζόν του Only Murders in the Building , ο Charles, ο Oliver και η Mabel παλεύουν με τα συγκλονιστικά γεγονότα γύρω από τον κασκαντέρ και φίλο του Charles, Sazz Pataki, που είδαμε στο τέλος της τρίτης σεζόν. Αμφισβητώντας αν ο Sazz ή ο Charles ήταν το επιδιωκόμενο θύμα, η έρευνα της περιβόητης τριάδας, τους οδηγεί μέχρι το Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζει μια ταινία για το podcast “Only Murders”.

Δείτε το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα

Το καστ της τέταρτης σεζόν περιλαμβάνει τους Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez και Michael Cyril Creighton.

Στους special guest stars περιλαμβάνονται οι Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon , Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind, Jane Lynch και άλλοι.

Η σειρά παράγεται από την 20th Television, μέρος των Disney Television Studios.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

The Cleaning Lady: H σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν από το FOX

Η σειρά βασίζεται στο “La chica que limpia”.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Το δίκτυο FOX ανανέωσε τη σειρά “The Cleaning Lady”, που βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά “La chica que limpia” και για τέταρτο κύκλο.

Με πρωταγωνίστρια την Elodie Yung, η σειρά παρουσιάζεται ως ένα σκοτεινό και φιλόδοξο δράμα για μια γιατρό που ονομάζεται Thony (Yung) και καταφτάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσει τον γιο της. Όταν όμως μια νύχτα όλα πάνε στραβά, εκείνη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς της κανόνες και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να καθαρίσει, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Adam Canto, Martha Millan και Valentino LaSalle. Σεναριογράφος είναι η Miranda Kwok και showrunner η Melissa Carter.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του νέου κύκλου.

📰 Ακολουθήστε το Watch & Chill στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα που αφορούν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Πιρς Μπρόσναν: Κανείς δεν αναγνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη βιογραφική ταινία «Giant», για τον θρύλο της πυγμαχίας, Νασίμ Χάμεντ, έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του φιλμ βρίσκεται και ο Πιρς Μπρόσναν, που υποδύεται τον Μπρένταν Ίνγκλ, δηλαδή τον Ιρλανδό προπονητή που βοήθησε τον Χάμεντ να κατακτήσει την κορυφή. O Μπρένταν Ίνγκλ πέθανε το 2018, σε ηλικία 77 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εκτός από τον Χαμέντ, προπόνησε άλλους τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές: τους Τζόνι Νέλσον, Τζούνιορ Γουίτερ και Κελ Μπρουκ.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρόσναν έχουν κυκλοφορήσει ήδη και η μεταμόρφωσή του είναι τόσο εντυπωσιακή, που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Οι πραγματικοί Μπρένταν Ίνγκλ και Νασίμ Χάμεντ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ