ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

GOSSIP

Lady Gaga: Σας δουλεύαμε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπορεί να ακούγεται λίγο άκομψο, αλλά ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Lady Gaga παραδέχτηκε ότι η ίδια και ο Μπράντλεϊ Κούπερ μας δούλευαν ψιλό γαζί με τα λάγνα βλέμματα και την υπερβολική χημεία μεταξύ τους στο πλαίσιο της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται», όπου συμπρωταγωνίστησαν.
Εκείνη την περίοδο, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν που ήθελαν τους δυο τους ζευγάρι. Ήρθε μετά ο χωρισμός της Gaga, ακολούθησε και εκείνος του Κούπερ, δεν ήθελαν και πολύ οι φαν για να πιστέψουν ότι υπήρχε ένας φλογερός, πλην κρυφός έρωτας μεταξύ τους. Οι μήνες πέρασαν, ζευγάρι δεν τους είδαμε ποτέ και τώρα η ποπ σταρ αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη την περίοδο που έβλεπε το όνομά της καθημερινά στα πρωτοσέλιδα, πλάι σε εκείνο του Κούπερ.

Μία επίσης πολύ φορτισμένη στιγμή ήταν η ερμηνεία του κοινού τους τραγουδιού Shallow στη σκηνή των Όσκαρ, το οποίο είχαν ερμηνεύσει με πολύ πάθος και είχε μάλιστα κερδίσει και το χρυσό αγαλματίδιο:

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό ELLE US και την Όπρα Γουίνφρεϊ, η Lady Gaga είπε σχετικά: «Εγώ έκανα μια ερωτική ιστορία… Ως καλλιτέχνης και ως ηθοποιός, φυσικά και θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θελήσαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν αυτήν την αγάπη και στα Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει κατευθείαν από το φακό της κάμερας σε κάθε τηλεόραση. Και δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό, δουλέψαμε για μέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα – ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η συμπλήρωση του email σας, δεν είναι υποχρεωτική. Required fields are marked *

NEWS

Δείτε πώς ήταν πριν την αλλαγή φύλου η τρανς Νάβα Μάου από το Μικρό Ταρανδάκι του Netflix

Η τρανς γυναίκα προχώρησε σε διάφορες επεμβάσεις πριν 10 χρόνια για να αλλάξει το φύλο της

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η νέα τηλεοπτική σειρά «Baby Reindeer» (Μικρό Ταρανδάκι) συνεχίζει να σαρώνει στο Netflix και μία από τις πρωταγωνίστριες που έχουν τραβήξει την προσοχή των συνδρομητών, είναι η τρανς ηθοποιός Νάβα Μάου που υποδύεται την Τέρι.

Η 31χρονη Νάβα πριν 10 χρόνια άρχισε να προχωράει σε διάφορες επεμβάσεις προκειμένου να αλλάξει το φύλο της και τα ανδρικά χαρακτηριστικά της.

Μέχρι το 2013, η ηθοποιός που ασχολείται και με τη σκηνοθεσία δεν έμοιαζε όπως σήμερα και υποβλήθηκε στη διαδικασία αλλαγής φύλου. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει διάφορες θεραπείες και επεμβάσεις στο σώμα της. Αν και δεν συνηθίζει να μιλάει με λεπτομέρειες για το ταξίδι της, δηλώνει «υπερήφανη τρανς γυναίκα» και έχει αφήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις φωτογραφίες απ’ όταν ήταν αγόρι.



Δείτε πώς ήταν η Νάβα Μάου πριν την επέμβαση αλλαγής φύλου



Δείτε πώς είναι σήμερα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και ποια η σχέση του με τον… Κάρολο Ντίκενς

Ο Ρόμπερτ Πάουελ από τη διάσημη σειρά του Τζεφιρέλι, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη Βρετανία

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Ρόμπερτ Πάουελ έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μίνι σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του 1977. Μάλιστα, αν κι έχουν κυκλοφορήσει πολλές σειρές και ταινίες για τον βίο και τα πάθη του Χριστού, ο Πάουελ παραμένει μέχρι και σήμερα, ο πιο διάσημος «Ιησούς».



Ο Πάουελ όμως, πέρα από τον ρόλο που τον έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο, γνώρισε επιτυχία και αναγνώριση από τους κριτικούς για περισσότερα από 40 χρόνια, καθώς υπήρξε κι ένας σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου. Άλλοι σημαντικοί ρόλοι του περιλαμβάνουν τον μυστικό πράκτορα Richard Hannay στην κινηματογραφική εκδοχή του 1978 του βιβλίου του John Buchan με τίτλο «The Thirty Nine Steps» και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Mahler» του Ken Russell.

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του 79χρονου ηθοποιού είναι ελάχιστες, ο Πάουελ θα συμμετέχει τον Μάιο σε ένα αφιέρωμα στον Κάρολο Ντίκενς, που είναι κι ένας από τους αγαπημένους του Άγγλους συγγραφείς .

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

(Πηγή εικόνας: ticketsource.co.uk)

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάουελ θα παρουσιάσει στις 12 Μαΐου στο Beccles Public Hall & Theatre, τη συναρπαστική ζωή του Ντίκενς, μέσα από τα δικά του γραπτά και τις επιστολές του μαζί με εκείνες των φίλων και των συγχρόνων του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη σελίδα του θεάτρου, ο ηθοποιός θα «ζωντανέψει» χαρακτήρες που αγαπήθηκαν παγκοσμίως, από τον κ. Πίκγουικ, τον κ. Μάικουμπερ και την κ. Νίκλεμπι, μέχρι την κ. Γκαμπ, τον Ουρία Χιπ και τον Σκρουτζ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

GOSSIP

H σπάνια εμφάνιση της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στα 90 της χρόνια

Με μαύρα γυαλιά κι ένα καπέλο, απόλαυσε το μεσημεριανό της στο Μαλιμπού.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν γιόρτασε πρόσφατα τα 90ά γενέθλιά της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, καθώς η εμβληματική ηθοποιός δεν απαθανατίζεται συχνά στην καθημερινότητά της



Όπως αναφέρει η Daily Mirror, η σταρ του σινεμά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Wall of Life», τα οποία θα περιλαμβάνουν φωτογραφίες και ιστορίες από τη λαμπρή καριέρα και την προσωπική της ζωή. Τα απομνημονεύματα θα περιλαμβάνουν ανέκδοτες ιστορίες για τις επαφές της με τον Elvis Presley, τον Jack Nicholson και τον Δαλάι Λάμα, μεταξύ άλλων. Στο βιβλίο θα περιγράφονται επίσης τα σημαντικότερα σημεία της καριέρας της, οι προσωπικές της σχέσεις και οι λογοτεχνικές της προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της αποξενωμένης σχέσης της με την κόρη της και τα τρέχοντα υποκριτικά της σχέδια.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η 90χρονη σταρ απολαμβάνει ένα χαλαρό γεύμα στο Μαλιμπού, φορώντας ένα καπέλο και μαύρα γυαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Mαχόνι από την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή»

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ αν και πλέον δεν παίζει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, παραμένει ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ θεωρείται ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της δεκατίας του 1980 κι ας έχει εξαφανιστεί από το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια.

Ο Γκούτενμπεργκ ήταν ήδη πολύ γνωστός όταν υπέγραψε για την ταινία Police Academy («Η μεγάλη των μπάτσων σχολή») και η ερμηνεία του ως Κάρεϊ Μαχόνι, βοήθησε τη φήμη και την καριέρα του να φτάσουν σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε τρεις συνέχειες της αρχικής ταινίας, καθώς και σε άλλες κλασικές ταινίες όπως το «Cocoon» και το «Ένα μωρό για τρεις».



Στη δεκαετία του 1990, ο ηθοποιός συνέχισε να πρωταγωνιστεί και σε άλλες κωμωδίες και οικογενειακές ταινίες όπως οι The Big Green, Home for the Holidays και It Takes Two. Αργότερα κέρδισε έναν ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Veronica Mars τη δεκαετία του 2000. Το 2005 συμμετείχε στην 6η σεζόν του «Dancing With the Stars» και τελευταία φορά που εμφανίστηκε, ήταν σε επτά επεισόδια της σειράς «The Goldbergs», που έληξε το 2023.

Ο Στιβ Γκούτενμπεργκ αν και πλέον δεν παίζει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, παραμένει ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και κρατάει καθημερινή επαφή με τους 300 χιλιάδες followers που έχει στο Instagram.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στιβ Γκούτενμπεργκ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

Δείτε πως είναι σήμερα ο 83χρονος Νικ Νόλτε

Ο διάσημος ηθοποιός συνηθίζει να πηγαίνει βόλτα φορώντας τις… πυτζάμες του, ενώ κάποια άρθρα σχολίασαν πως η εμφάνισή του, παραπέμπει στον… Άγιο Βασίλη

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Mπορεί τα τελευταία χρόνια να μην βλέπουμε τον Νικ Νόλτε σε μεγάλες παραγωγές του κινηματογράφου, παραμένει όμως ένας αξιοσέβαστος ηθοποιός με μεγάλη καριέρα. Ο Νόλτε έχει προταθεί για 3 Όσκαρ, ενώ αρκετές γυναίκες τον θυμούνται και ως… καρδιοκατακτητή, καθώς το 1992 έλαβε τον τίτλο του πιο σέξι άντρα του κόσμου από το περιοδικό People.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν ως guest star στη σειρά Poker Face, στην οποία πρωταγωνιστεί η Νατάσα Λιόν. Ο Νικ Νόλτε θα εμφανιστεί όμως και πάλι στη μεγάλη οθόνη σε μία ταινία, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τη Ζακλίν Μπισέτ και τον Όλιβερ Μασούτσι. Η ταινία θα έχει τίτλο «Shelter Me» και αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής.



Τα τελευταία χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις του 83χρονου πλέον ηθοποιού είναι ελάχιστες. Οι παπαράτσι κατάφεραν να τον απαθανατίσουν σε κάποιες βόλτες του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου κατοικεί.

Ο Νικ Νόλτε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, είναι αρκετά αλλαγμένος, όχι μόνο εξαιτίας της ηλικίας του, αλλά και του ατημέλητου στυλ που πλέον έχει υιοθετήσει. Στις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο άλλοτε γόης του σινεμά εμφανίζεται ακόμα και με πυτζάμες στη μέση του δρόμου, ενώ κάποια άρθρα σχολίασαν πως η εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια, παραπέμπει στον… Άγιο Βασίλη.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον Νικ Νόλτε



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
NEWS12 hours πριν

The White Lotus: Το κεντρικό θέμα της τρίτης σεζόν θα είναι ο… θάνατος

NEWS13 hours πριν

Mufasa: The Lion King – Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της live-action ταινίας της Disney

NEWS13 hours πριν

UNDERWONDER: Ο σπηλαιοδύτης Γιώργος Βανδώρος μιλάει για το νέο ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV – Τα συναισθήματα, οι προκλήσεις και η συμβουλή του στους δύτες

NEWS14 hours πριν

A Family Affair: Tι θα δούμε στη νέα ταινία του Netflix με τους Nicole Kidman, Joey King και Zac Efron

NEWS16 hours πριν

Δείτε πώς ήταν πριν την αλλαγή φύλου η τρανς Νάβα Μάου από το Μικρό Ταρανδάκι του Netflix

REVIEWS1 day πριν

Κριτική της σειράς «Υπόθεση Ασούντα»: Η σκοτεινή πλευρά μιας «τέλειας» οικογένειας

NEWS1 day πριν

H Julia Garner θα πρωταγωνιστήσει στο prequel του «Rosemary’s Baby»

NEWS2 days πριν

O Άνταμ Σκοτ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία ταινία θρίλερ

GOSSIP2 days πριν

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και ποια η σχέση του με τον… Κάρολο Ντίκενς

NEWS4 days πριν

The Equalizer: Η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ