8 πράγματα που γνωρίζουμε για την τέταρτη σεζόν του Lucifer


Ο Διάβολος βαριέται να είναι ο Άρχοντας της Κόλασης και μετακομίζει στο Λος Άντζελες, ανοίγει ένα κλαμπ και έρχεται σε επαφή με μια ντετέκτιβ που διερευνά φόνους. Αυτή είναι η υπόθεση της σειράς Lucifer η οποία κυκλοφόρησε από το FOX στις 25 Iανουαρίου 2016 αλλά μετά την τρίτη σεζόν ακυρώθηκε.

Φαίνεται όμως ότι ο Διάβολος είχε άλλα σχέδια και κατάφερε να σωθεί. Ακολουθούν οκτώ πληροφορίες που μάθαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας για τη νέα σεζόν:

 

1. Η «μετακόμιση» στο Netflix
Δεν συμβαίνει και τόσο συχνά μια σειρά που έχει ακυρωθεί να λαμβάνει μια δεύτερη ευκαιρία κι ο Lucifer είναι μία από τις σπάνιες εξαιρέσεις. Αφού ακυρώθηκε από τη Fox, οι φαν ξεκίνησαν μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσπαθήσουν να τη σώσουν και τελικά τον Ιούνιο του 2018, το Netflix ανακοίνωσε ότι το Lucifer περνάει πλέον στην κατοχή.

 

2. Ο Graham McTavish είναι το νέο μέλος της σειράς
Ο Graham McTavish τον οποίο γνωρίσαμε ως στη σειρά Outlander θα υποδυθεί τον Kinley, έναν ιερέα αποφασισμένο να κρατήσει την ανθρωπότητα ασφαλή από το κακό. Όπως καταλαβαίνετε η μάχη μεταξύ Lucifer και Κinley θα απασχολήσει πολύ τη νέα σεζόν.

 

3. Η τέταρτη σεζόν θα έχει δέκα επεισόδια
Πολλοί φαν της σειράς θεώρησαν ότι τα 26 επεισόδια της τρίτης σεζόν δεν είχαν και τόσο νόημα αφού ένιωσαν ότι η υπόθεση έκανε ελαφρώς “κοιλιά”. Το Netflix έχει ετοιμάσει δέκα επεισόδια για την τέταρτη σεζόν με μία τρομερά σφιχτοδεμένη ιστορία για να μη βαρεθεί κανείς!

 

4. Εμφανίζεται η αδερφή του Amenadiel
Ο Amenadiel είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Lucifer και ήρθε στη Γη για να τον πείσει να επιστρέψει στην Κόλαση. Στη νέα σεζόν θα γνωρίσουμε την αδερφή του Remiel, την οποία θα υποδυθεί η Vinessa Vidotto.

 

5. Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου
Το φινάλε της τρίτης σεζόν άφησε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα στο κοινό. Δεν ξέρουμε αν είναι συμβολικός λόγω της ακύρωσης ή περιγράφει τι συνέβη με τον Lucifer και την Chloe, αλλά ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν θα είναι “Everything’s Okay”.

 

6. #SaveLucifer
Όταν οι φαν ξεκίνησαν τον αγώνα για να σωθεί η σειρά, το hashtag #SaveLucifer κυκλοφορούσε παντού. Οι δημιουργοί ανακοίνωσαν ότι το 9ο επεισόδιο θα ονομάζεται “Save Lucifer”!

 

7. Περισσότερο ενήλικο περιεχόμενο
Αν και ο Lucifer είναι ένας χαρακτήρας βουτηγμένος στις αμαρτίες, οι ακατάλληλες σκηνές τη σειράς ήταν αρκετά περιορισμένες. Το Netflix έχει αποδείξει όμως ότι δεν έχει πρόβλημα με τις σκηνές σεξ, συνεπώς αναμείνατε στο ακουστικό σας για περισσότερο γυμνό.

 

8. Η Εύα
Στη νέα σεζόν θα εμφανιστεί η Εύα (Inbar Lavi), ναι η γνωστή, αυτή που ο Lucifer την είχε βάλει σε μεγάλο πειρασμό. Το θέμα όμως είναι ότι αυτή τη φορά ο Lucifer θα πέσει στην παγίδα.


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Δήμητρα Μπούζου 07/04/2019

    Αυτά είναι 😍😍😍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ