8 καινούρια trailer που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε!


Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν πολύ «δυνατά» trailer που αφορούν τις αγαπημένες μας σειρές ή τις αφίξεις νέων ταινιών. Συγκεντρώσαμε αυτά στα οποία πρέπει να ρίξετε οπωσδήποτε μια ματιά και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

GAME OF THRONES
Kυκλοφόρησε -επιτέλους- το επίσημο trailer της όγδοης σεζόν του Game Of Thrones και μέχρι στιγμής έχει 40 εκατομμύρια προβολές! Δείτε το παρακάτω και σημειώστε και πάλι τη «μαγική» ημερομηνία: 14 Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2 0 1 9!!!

 

GOOD OMENS
Αυτή η σειρά έχει αποκτήσει θαυμαστές πριν καν ξεκινήσει. Δείτε ένα νέο trailer που παρουσιάζει το καστ του Good Omens:

 

ANIARA
Mην προσπαθήσετε να προφέρετε τον τίτλο στα αγγλικά, είναι η ελληνική λέξη ανιαρά! Ταινία επιστημονικής φαντασίας από τη Σουηδία και πολλά υποσχόμενη:

 

SHAZAM!
Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam!

 

KILLING EVE
Μην ξεχαστείτε, η δεύτερη σεζόν επιστρέφει στις 7 Απριλίου!

MIDSOMMAR
Ο σκηνοθέτης του Hereditary ετοίμασε νέα ταινία τρόμου και θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι.

 

TOLKIEN
H ταινία για τον J. R. R. Tolkien έρχεται στις 10 Μαΐου.

 

BRIGHTBURN
Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό;

 

 


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Nikos Xristidis 11/03/2019

    Όλα τα τρέιλερ δυνατά. Με μια μικρή νίκη στο Σαζαμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ