Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους των φαν του Game of Thrones από τον όγδοο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Ειδικά το πέμπτο επεισόδιο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και τώρα μαζεύουν υπογραφές για να ζητήσουν από τους δημιουργούς να ξαναγυρίσουν τα επεισόδια.

«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητά μια διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο Change.org η οποία είχε συγκεντρώσει μέχρι το πρωί της Παρασκευής περισσότερες από 700.000 υπογραφές.

Η αίτηση αναφέρει ότι οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου David Benioff και Dan Weiss «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», καθώς το τελευταίο βιβλίο του Reorge R.R. Martin δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι η σειρά έχει διαφορετικό τέλος.

Οι απογοητευμένοι φαν καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων. Ειδικά την εξέλιξη με τη Daenerys, δεν μπορούν να τη χωνέψουν με τίποτε!
«Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», τονίζεται στην αίτηση, με τους υπογράφοντες να σχολιάζουν ότι ο 8ος κύκλος «μοιάζει βιαστικός», «δεν σέβεται καθόλου τον συγγραφέα» και «πετά στα σκουπίδια οκτώ χρόνια στα οποία αναπτύσσονταν οι χαρακτήρες».

Ωστόσο με δεδομένο το κόστος κάθε επεισοδίου, το οποίο ανέρχεται περίπου στα 15 εκατ. δολάρια έκαστο, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO είναι μάλλον απίθανο να υποχωρήσει στις εκκλήσεις των τηλεθεατών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Δείτε Ακόμα

3 Σχόλια

  1. Labros Koutsospiros 18/05/2019

    Η Ηλιθιοτητα της ανθρωπινης φυλης σε ενα αιτημα... ανθρωποι που εχουν μαθει να γινεται παντα το δικο τους... Κ γιατι πουλακια μου το GoT? κ γιατι οχι καθε αλλη σειρα η ταινια που δεν παει οπως εμεις θα θελαμε? Κ η συντριπτικη πλειοψηφια απο αυτους ειναι σιγουρα "πειρατες"... Τι ειπα στην αρχη? Η ηλιθιοτητα της ανθρωπινης φυλης :D