7 πράγματα που η Marvel θέλει να ξεχάσουμε για τον Punisher


Σε λίγες μέρες τελειώνει η αγωνία των θαυμαστών της σειράς “The Punisher” αφού το Netflix θα διαθέσει στις 18 Ιανουαρίου τη δεύτερη σεζόν.

Η σειρά όπως γνωρίζουμε βασίζεται στα ομότιτλα κόμιξ της Marvel, ωστόσο είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν εμφανίστηκαν κι ούτε θα εμφανιστούν ποτέ στη σειρά. Διαβάζοντας τους παρακάτω λόγους θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

1. Ο Punisher είναι ένας ψυχρός δολοφόνος
Πολλοί από εμάς ταυτιστήκαμε με τον Frank Castle στην πρώτη σεζόν της σειράς και σχεδόν τον λυπηθήκαμε για την απίστευτη ιστορία που έζησε στο παρελθόν, η αλήθεια είναι όμως πως ο Punisher έχει σκοτώσει συνολικά 48.502 ανθρώπους!

Punisher Killcount


2. Είχε κάνει πλαστική για να γίνει μαύρος

Σε ένα τεύχος του 1991 ο Punisher επειδή ήθελε να κρυφτεί αποφάσισε να πάει σε έναν πλαστικό χειρουργό και να γίνει… μαύρος. Η ιδέα ήταν του Mike Baron που ήθελε να τον κάνει να μοιάζει με τον Luke Cage και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο Baron απολύθηκε αμέσως μετά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε το συγκεκριμένο τεύχος.

The Punisher Blackface


3. Έγινε ζόμπι

Ω ναι, το 2009 το έκαναν κι αυτό. Ο Daken ο γιος του Wolverine τεμάχισε τον Punisher και εκείνος επανήλθε ως ‘Franken-Castle’, εμπνευσμένος από το τέρας του Frankenstein.

Punisher Frankencastle

 

4. Σκότωσε ένα παιδί
Κι αν νομίσατε ότι δεν γίνεται χειρότερο με όσα διαβάσατε παραπάνω, δυστυχώς ο Frank Miller τόλμησε να το βάλει κι αυτό στην ιστορία. Την ώρα που ο Punisher κυνηγάει μία ομάδα εμπόρων ναρκωτικών, πυροβολεί στο πλήθος και ανάμεσα βρισκόταν ένα παιδί. Ακόμα και σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί μπήκε αυτή η λεπτομέρεια στην ιστορία.

The Punisher kills a child

 

5. Ο Archie συναντάει τον Punisher
Τα crossovers στα κόμιξ είναι πολύ συχνά αλλά ειλικρινά τώρα, τι δουλειά είχε ο Batton Lash να βάλει τον Archie να μοιάζει με έναν κακοποιό που κυνηγούσε ο Punisher στο Riverdale;

Punisher Archie

 

6. Συμμαχία με πολικές αρκούδες
Γιατί όταν είσαι ομάδα είναι καλύτερα. Ή μήπως όχι;

Punisher Polar Bears

 

7. Η εμφάνιση του Eminem.
Μετά τον Archie το πράγμα χειροτέρεψε αφού σε ένα τεύχος του 2009 εμφανίστηκε ο ράπερ Eminem.

The Punisher Eminem

 

Και τώρα που διαβάσατε όλα αυτά που θέλει να ξεχάσει η Marvel σας καλούμε να τα ξεχάσετε κι εσείς διότι η σειρά The Punisher του Netflix δεν έχει καμία σχέση και η 2η σεζόν αναμένεται καλύτερη κι από την πρώτη!


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ