ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΛΙΣΤΕΣ

7 ηθοποιοί που δεν πήραμε χαμπάρι ότι έκαναν guest στο Gilmore Girls!

Δημοσιεύτηκε

στις

Gilmore Girls, μία πολυβραβευμένη σειρά, η οποία μάγεψε τόσο το κοινό όσο και τους κριτικούς της τηλεόρασης.

Η σειρά τελείωσε το 2007, με συνολικά 154 επεισόδια, ωστόσο επανήλθε προς το τέλος του 2016 με 4 επεισόδια ακόμα. Εμείς θα ασχοληθούμε σήμερα όμως με το μακρινό παρελθόν, τότε που ανάμεσα στις αγαπημένες μας σκηνές εμφανίστηκαν ηθοποιοί που τότε μπορεί να μην μας θύμιζαν κάτι, τώρα όμως και μόνο που βλέπουμε τα πρόσωπά τους, θέλουμε να ξαναπατήσουμε το play για να τους δούμε ξανά!

Ακολουθούν 10 ηθοποιοί που εμείς τουλάχιστον δεν πήραμε χαμπάρι ότι εμφανίστηκαν στη θρυλική αυτή σειρά με αναφορά στη σεζόν, στο επεισόδιο και τον ρόλο όπου υποδύθηκαν! Αλήθεια, εσείς τους θυμάστε;

Jon Hamm
Επεισόδιο: 3.5 “Eight O’Clock at the Oasis” 
Ρόλος: Peyton Sanders

Krysten Ritter
Επεισόδιο: 7.4  “‘S Wonderful, ‘S Marvelous” 
Ρόλος: Lucy


Adam Brody
Επεισόδιο: 3.3 “Application Anxiety” 
Ρόλος: Dave Rygalski

Mary Lynn Rajskub
Επεισόδια: 2.19 “Teach Me Tonight” , 6.22 “Partings”
Ρόλος: Troubadour/’Girlfriend’ 

Chad Michael Murray
Επεισόδιο: 1.2 “The Lorelais’ First Day at Chilton”
Ρόλος: Tristan Dugray

Victoria Justice
Επεισόδιο: 4.3 “The Hobbit, the Sofa, and Digger Stiles” 
Ρόλος: Jill

Rami Malek
Επεισόδιο: 4.11 “In the Clamor and the Clangor”
Ρόλος: Andy

NETFLIX

5 λόγοι που το «One Day» είναι μία από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει στο Netflix

Aκόμα δεν έχουμε ξεπεράσει αυτό που είδαμε.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η σειρά «One Day» του Netflix, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του David Nicholls, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών και να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές της πλατφόρμας.

Η ιστορία που είχε μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη το 2011 με τον ίδιο τίτλο, αφηγείται τη σχέση της Έμμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχου, δύο νέων που γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους το 1988. Η μίνι σειρά εστιάζει σε μια ημέρα κάθε χρόνο, την 15η Ιουλίου, και καταγράφει την εξέλιξη της σχέσης της Έμμα και του Ντέξτερ σε διάστημα 20 ετών. Κάθε επεισόδιο λαμβάνει χώρα την ίδια μέρα, αλλά σε διαφορετικό έτος, και παρουσιάζει τις χαρές, τις λύπες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες των δύο χαρακτήρων.



Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που η ιστορία αγάπης της Έμμα και του Ντέξτερ μας συγκίνησε και μας άρεσε τόσο; (μη διαβάσετε τον 5ο λόγο αν δεν έχετε δει ακόμα τη σειρά….).

Η επιτυχία του «One Day» οφείλεται στον συνδυασμό μιας ελκυστικής ιστορίας, εξαιρετικών ερμηνειών, στιβαρής σκηνοθεσίας και διαχρονικής θεματολογίας. Η σειρά άγγιξε τις καρδιές των θεατών με τον ρεαλισμό, την ειλικρίνεια και την συναισθηματική της φόρτιση, αφήνοντάς τους με μια αίσθηση συγκίνησης, αλλά και προβληματισμού.

1. Η ελκυστική ιστορία
Η ιστορία αγάπης της Emma Morley και του Dexter Mayhew, που εκτυλίσσεται σε διάστημα 20 ετών, αγγίζει τις καρδιές των θεατών. Η σειρά εξερευνά με ειλικρίνεια και ρεαλισμό τα σκαμπανεβάσματα των σχέσεων, της φιλίας και της καριέρας. Το σενάριο καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στο χιούμορ και το δράμα, δημιουργώντας μια έντονη συναισθηματική εμπειρία.


2. Οι ερμηνείες
Η Abi Morgan και ο Leo Woodall δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη και οι θεατές νιώθουν ότι συμμετέχουν στην πορεία των χαρακτήρων. Η Morgan ενσαρκώνει με ακρίβεια την ευαισθησία και την ευφυΐα της Emma, ενώ ο Woodall αποδίδει με πειστικότητα τον γοητευτικό αλλά και ασταθή Dexter.

3. Η σκηνοθεσία
Τα όμορφα πλάνα και η προσεγμένη μουσική ταιριάζουν ιδανικά στην ιστορία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικειότητας και ρεαλισμού.


4. Η θεματολογία
Η σειρά αγγίζει διαχρονικά θέματα, όπως η αγάπη, η φιλία, η απώλεια, η ενηλικίωση και η αναζήτηση του εαυτού. Ο τρόπος με τον οποίο το «One Day» προσεγγίζει αυτά τα θέματα είναι ειλικρινής και ρεαλιστικός, κάτι που επιτρέπει στους θεατές να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες και τις εμπειρίες τους.

5. Το τραγικό τέλος
Το απρόσμενο και τραγικό τέλος της Emma άφησε τους θεατές με έντονα συναισθήματα θλίψης και συγκίνησης. Όλοι όσοι είδαν τη σειρά, περίμεναν με αγωνία το ζευγάρι να καταλήξει για πάντα μαζί, μετά από τόσα πολλά χρόνια που αγαπιόντουσαν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Η σειρά δεν δίνει εύκολες απαντήσεις και αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, κάτι που τροφοδοτεί την συζήτηση και την κριτική σκέψη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Φερίτ από το «Yali Çapkini»

Ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ έχει εντυπωσιάσει και το ελληνικό κοινό με την εμφάνιση και τις υποκριτικές του ικανότητες.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Όσοι παρακολουθείτε τουρκικές σειρές, θα γνωρίζετε ήδη την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το «Yali Çapkini» (Αλκυόνη – Το πουλί της αγάπης).

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, είναι ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού, ενώ σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύει πως είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήρθε για να μείνει.

Στη σημερινή λίστα, βρήκαμε 5 πληροφορίες για τον ηθοποιό που πιθανότατα δεν γνωρίζατε και σπεύδουμε να σας τις αποκαλύψουμε.

1. Ο Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1998. Στο γυμνάσιο ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας και αρχικά ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

2. Ο «Φερίτ» πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός απροσδόκητα, ενώ διάβαζε το έργο «Άμλετ». Έλαβε την επαγγελματική του εκπαίδευση στην υποκριτική στην Ακαδημία Επικοινωνίας και στο Michelle Danner Actors Studio, όπου γνώρισε διάσημους σκηνοθέτες.

3. Η πρώτη κινηματογραφική δουλειά του νεαρού ηθοποιού ήταν ένας μικρός ρόλος στην ταινία του Αφγανού σκηνοθέτη Sonia Nassery «I am You», η οποία ήταν υποψήφια για ένα από τα πιο σημαντικά κινηματογραφικά βραβεία, τη Χρυσή Σφαίρα.

4. Συμμετείχε σε κάποια πρότζεκτ των ψηφιακών πλατφορμών Blu TV και Netflix. Αν και η ταινία του «UFO» δεν έκανε μεγάλη εντύπωση στο ξένο κοινό, το ταλέντο του Μερτ, εκτιμήθηκε. Ο γνωστός παραγωγός Τίμουρ Σαβσί του προσέφερε έναν από τους κύριους ρόλους στη σειρά του Netflix «Şahmeran», όπου συμπρωταγωνιστές του ήταν οι Σερενάι Σαρίκαγια και Μπουράκ Ντενίζ.

5. Η πρώτη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μερτ Ραμαζάν Ντεμίρ είχε τίτλο «Teacher», δεν ήταν πολύ επιτυχημένη και ακυρώθηκε πρόωρα. Ωστόσο, ενώ δούλευε στη σειρά, γνώρισε την Άφρα Σαρατσόγλου, η οποία έπαιξε επίσης έναν από τους ρόλους στη σειρά. Η αλληλεπίδρασή τους εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον παραγωγό Ονούρ Γκιουβενατάμ, ο οποίος προσέφερε στους νεαρούς ηθοποιούς τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική του σειρά, «Yali Çapkini».

Η επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς εκτόξευσε τον ηθοποιό στην κορυφή της τουρκικής σόουμπιζ. Το αν θα μπορέσει να εδραιώσει την επιτυχία του σε έναν ανελέητο ανταγωνιστικό αγώνα, θα το δείξει ο χρόνος.

Φωτογραφίες: @mertramazandemir

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

5 δικαστικά θρίλερ που κατάφεραν να συγκλονίσουν και να συγκινήσουν τους θεατές

Είτε σας γοητεύουν οι νομικές διαδικασίες, είτε σας ελκύουν οι δυνατές ερμηνείες, είτε σας ιντριγκάρουν τα ηθικά διλήμματα, αυτές οι ταινίες αποτελούν απόδειξη της διαρκούς γοητείας των δικαστικών δραμάτων.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Στους σιωπηλούς θαλάμους της δικαιοσύνης, εκεί όπου η αλήθεια ξεδιπλώνεται εν μέσω της σύγκρουσης των επιχειρημάτων και της βαρύτητας των αποδεικτικών στοιχείων, η ασημένια οθόνη αντικατοπτρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες το καθηλωτικό δράμα της δικαστικής αίθουσας.

Σε όλη την ιστορία του κινηματογράφου, έχουν κυκλοφορήσει αριστουργηματικά φιλμ που όχι μόνο ψυχαγωγούν, αλλά και συγκινούν, συγκλονίζουν και γοητεύουν το κοινό με τις περίπλοκες υποθέσεις, τους συναρπαστικούς χαρακτήρες και την τέχνη της δικαστικής μάχης.

Οι ταινίες αυτές είναι πολλές, όμως στο συγκεκριμένο κείμενο, θα ασχοληθούμε με πέντε από αυτές. Κάθε μία από τις παρακάτω ταινίες προσφέρει μια μοναδική οπτική γωνία, συνθέτοντας συναρπαστικές αφηγήσεις που συναρπάζουν τους θεατές και αφήνουν μόνιμο αντίκτυπο. Είτε σας γοητεύουν οι νομικές διαδικασίες, είτε σας ελκύουν οι δυνατές ερμηνείες, είτε σας ιντριγκάρουν τα ηθικά διλήμματα, αυτές οι ταινίες αποτελούν απόδειξη της διαρκούς γοητείας των δικαστικών δραμάτων.

«12 οργισμένοι άνδρες» (1957)
Μεταφερθείτε σε μια αποπνικτική αίθουσα ενόρκων, όπου δώδεκα ένορκοι συζητούν την τύχη ενός νεαρού άνδρα που κατηγορείται για φόνο. Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται και οι προσωπικότητες συγκρούονται, η δύναμη της πειθούς και η επιδίωξη της δικαιοσύνης μπαίνουν στο επίκεντρο. Αυτό το κλασικό αριστούργημα, σε σκηνοθεσία του Sidney Lumet, είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση της προκατάληψης, της εύλογης αμφιβολίας και των περιπλοκών της νομικής διαδικασίας.

«To Kill a Mockingbird» (1962)
Το διαχρονικό μυθιστόρημα της Harper Lee ζωντανεύει στην εμβληματική ταινία με τον Gregory Peck στον ρόλο του Atticus Finch, ενός δικηγόρου με αρχές που υπερασπίζεται έναν μαύρο άνδρα που κατηγορείται άδικα για επίθεση σε μια λευκή γυναίκα, στη ρατσιστικά φορτισμένη ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1930. Μέσα από τα μάτια της νεαρής κόρης του Atticus, Scout, η ταινία πραγματεύεται με συγκλονιστικό τρόπο θέματα ηθικής, ενσυναίσθησης και τα εγγενή ελαττώματα του νομικού συστήματος της κοινωνίας.

«A Few Good Men» (1992)
«Δεν μπορείς να χειριστείς την αλήθεια!» Αυτή η αξέχαστη ατάκα αντηχεί σε αυτό το συναρπαστικό δικαστικό δράμα που ξετυλίγει το μυστήριο πίσω από τον θάνατο ενός πεζοναύτη. Με δυνατές ερμηνείες από τον Τομ Κρουζ και τον Τζακ Νίκολσον, η ταινία εμβαθύνει στα ηθικά διλήμματα μέσα στο στρατό και στα όρια που φτάνουν τα άτομα για την αναζήτηση της τιμής και της δικαιοσύνης.

«Φιλαδέλφεια» (1993)
Ο Τομ Χανκς και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ηγούνται αυτής της συναισθηματικά φορτισμένης ταινίας που αντιμετωπίζει την ομοφοβία και τις διακρίσεις στον νομικό στίβο. Ο Χανκς υποδύεται έναν δικηγόρο που παλεύει με το AIDS και αναζητά δικαιοσύνη μετά την άδικη καταγγελία του, αναδεικνύοντας τους αγώνες των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων και τον αγώνα για ισότητα βάσει του νόμου.

«Η ετυμηγορία» (1982)
Ο Πολ Νιούμαν αποδίδει μια ερμηνεία tour de force ως ένας ξεπεσμένος δικηγόρος που του δίνεται η ευκαιρία για εξιλέωση με μια υπόθεση ιατρικής αμέλειας. Η ταινία περιηγείται επιδέξια στα ηθικά διλήμματα του δικηγορικού επαγγέλματος, τονίζοντας τη σημασία της ακεραιότητας και της αναζήτησης της λύτρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

14 φορές – και όχι μόνο – που αγαπήσαμε τον Αντρέ Μπράουερ στο «Brooklyn Nine-Nine»

Ο ηθοποιός πέθανε στα 61 του χρόνια.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Ο ηθοποιός Αντρέ Μπράουερ, έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, μετά από μία σύντομη ασθένεια, όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπό του.

Ο βραβευμένος ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Captain Raymond Holt» στο επιτυχημένο«Brooklyn Nine-Nine», αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους θαυμαστές της σειράς. Ο χαρακτήρας του, ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και αξιομνημόνευτους. Είναι ένας αυστηρός αλλά δίκαιος διοικητής που είναι αφοσιωμένος στην εξυπηρέτηση της δικαιοσύνης. Είναι επίσης ένας ευαίσθητος και συμπονετικός άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από τη διοίκηση του.

Οι σκηνές που πρόσφερε ο Μπράουερ κατά τη διάρκεια της σειράς, ήταν πάρα πολλές και αξιομνημόνευτες. Ακολουθούν 14 από αυτές.

“A bold personality. We know what that’s code for. She’s a b****.”

“You know me. I see a pair of thick, weighty breasts, and all logic flies out the window.”

“Why is no one having a good time? I specifically requested it!”

“Ding dong, the Wuntch is dead!”

“The statistical analysis, it’s so beautiful.”

“Vindication!”

“You’re not Cheddar. You’re just some common b****.”

“Yas queen!”

“No. for now on, call me…. Velvet Thunder!”

“You know what else is interesting? Grenades!”

“I have just erased…. everything.”

“BONE!”

“No one will ever believe you.”

“Oh damn! Oh Damn! OH DAMN!”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

NEWS

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος έκανε πρεμιέρα σαν σήμερα στην Αμερική, το 2001.

Δημοσιεύτηκε

στις

από

Η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» είναι ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που εισήγαγε το κοινό στον μαγικό κόσμο που δημιούργησε η J.K. Ρόουλινγκ. Ενώ πολλοί θαυμαστές γνωρίζουν καλά τον μαγικό κόσμο του franchise, υπάρχουν μερικά λιγότερο γνωστά γεγονότα σχετικά με την πρώτη δόση της σειράς ταινιών του Harry Potter.

Ακολουθούν πέντη πληροφορίες που πιθανώς δεν γνωρίζατε για την ταινία.

Το δίλημμα με τα πράσινα μάτια του Daniel Radcliffe
Στα βιβλία της J.K. Rowling, ο Harry περιγράφεται να έχει φωτεινά πράσινα μάτια, ένα βασικό γνώρισμα που είναι ζωτικής σημασίας για την ταυτότητα του χαρακτήρα. Ωστόσο, ο Daniel Radcliffe, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Harry, έχει μπλε μάτια. Για να παραμείνει πιστός στο αρχικό υλικό, ο Radcliffe φορούσε πράσινους φακούς επαφής καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων ολόκληρης της σειράς.

Η αντισυμβατική οντισιόν του Robbie Coltrane
Ο Robbie Coltrane, που υποδύθηκε τον ευγενικό γίγαντα Rubeus Hagrid, είχε μια αντισυμβατική οντισιόν για τον ρόλο. Αντί για μια παραδοσιακή ανάγνωση, ο Coltrane απλά μπήκε στην αίθουσα και είπε: «Θα παίξω αυτόν τον χαρακτήρα ως έναν ευγενικό, πατρικό και ευγενικό γίγαντα». Η προσέγγισή του είχε απήχηση στους δημιουργούς της ταινίας, οδηγώντας στην επιτυχημένη επιλογή του για τον ρόλο.

O Robbie Coltrane

Το Εξπρές του Χόγκουαρτς
Το εμβληματικό Εξπρές του Χόγκουαρτς αποτελεί κεντρικό στοιχείο της ταινίας, μεταφέροντας τους μαθητές στο μαγικό σχολείο. Τα εξωτερικά πλάνα του τρένου γυρίστηκαν χρησιμοποιώντας το πραγματικό ατμοκίνητο τρένο Jacobite Steam Train στη Σκωτία, το οποίο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Fort William και Mallaig. Το ταξίδι κατά μήκος της γραμμής West Highland Line έχει γίνει έκτοτε δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο για τους λάτρεις του Χάρι Πότερ.

Η έμπνευση της πραγματικής ζωής του Fluffy
Ο Fluffy, ο τρικέφαλος σκύλος που φυλάει την καταπακτή που οδηγεί στη Λίθο του Μάγου, εμπνεύστηκε από ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, γνωστό ως Κέρβερος. Ο Κέρβερος είναι το μυθικό τέρας με τα τρία κεφάλια που φυλάει την είσοδο του Κάτω Κόσμου. Οι σκηνοθέτες θέλησαν να να ζωντανέψουν αυτό το μυθικό πλάσμα, με αποτέλεσμα τον αξιομνημόνευτο και ελαφρώς τρομακτικό Fluffy.

Ο πρωτότυπος τίτλος
Ενώ οι περισσότεροι θαυμαστές γνωρίζουν την ταινία ως «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», ο τίτλος άλλαξε σε «Ο Χάρι Πότερ και η Πέτρα του Μάγου» για την κυκλοφορία στις ΗΠΑ. Η αλλαγή έγινε επειδή οι εκδότες πίστευαν ότι οι Αμερικανοί αναγνώστες μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένοι με τον όρο «φιλοσοφική λίθος». Παρά την αλλαγή του τίτλου, η ουσία της ιστορίας παρέμεινε αμετάβλητη, γοητεύοντας το κοινό και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
NEWS1 hour πριν

The Undertow: Ο Jamie Dornan στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Netflix

NEWS3 hours πριν

Scoop: Στη δημοσιότητα το trailer της ταινίας που παρουσιάζει την περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου

NEWS4 hours πριν

«Τρόμαξα τόσο πολύ, νιώθω ότι έχω κατάρα» γράφουν για ταινία τρόμου του Netflix

NETFLIX4 days πριν

Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση

NEWS4 days πριν

A Gentleman in Moscow: Η τηλεοπτική μεταφορά του παγκόσμιου best-seller έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

NEWS5 days πριν

The Crow: Kυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας

NEWS5 days πριν

Art of Love: Διαθέσιμη από σήμερα στο Netflix η νέα ρομαντική ταινία

NEWS5 days πριν

Ronja the Robber’s Daughter: Τι θα δούμε στη νέα σειρά του Netflix που βασίζεται στο διάσημο σουηδικό παραμύθι

NETFLIX5 days πριν

Αυτή είναι η πιο ακατάλληλη σειρά του Netflix – Περιλαμβάνει περισσότερες από 40 σκηνές σεξ

NEWS6 days πριν

Atlas: To Netflix κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας με την Jennifer Lopez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ