Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είναι η μέρα που άλλαξε τον κόσμο, αλλά και τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Σε τέσσερα πολιτικά αεροσκάφη εκδηλώθηκε αεροπειρατεία. Τα τρία από αυτά οδηγήθηκαν από τους αεροπειρατές και προσέκρουσαν στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και το Πεντάγωνο, ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε ανοικτό χώρο. Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγη ώρα μετά τις συγκρούσεις των αεροσκαφών επάνω τους. 2.997 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους…

Τέτοια μέρα, κάθε χρόνο, πολλοί θυμούνται τις δραματικές στιγμές που έζησαν, τους ανθρώπους που έχασαν, ενώ για κάποιους αποτελεί υπενθύμιση του πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Αυτό σίγουρα σκέφτονται όσοι στις 11/9 εκείνης της χρονιάς βρέθηκαν στο σκαλοπάτι του θανάτου. Σε αυτούς ανήκουν και δύο γνωστοί ηθοποιοί.

 

Mark Wahlberg

Ο Mark Wahlberg θα έπρεπε να είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος που έπεσε πάνω στον Βόρειο Πύργο. Κανονικά επρόκειτο να είναι στην πτήση 11, από τη γενέτειρά του Βοστόνη στο Λος Αντζελες. Τελευταία στιγμή όμως, αποφάσισε με μερικούς φίλους του να αλλάξει προορισμό και να πάει με τσάρτερ στο Τορόντο για το κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης. Μάλιστα μετά τις επιθέσεις είχε πει στο Men’s Journal ότι αν ήταν στο αεροπλάνο, θα είχε εξουδετερώσει τους αεροπειρατές, δήλωση που είχε ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων. Ήταν τέτοια η κατακραυγή που μετά ανασκεύασε λέγοντας ότι επρόκειτο για γελοία και ανεύθυνη δήλωση.

 

Seth MacFarlane

Ο ηθοποιός Seth MacFarlane επρόκειτο να είναι επίσης στην ίδια πτήση με τον Wahlberg. Ωστόσο το ποτό που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ του είχε προκαλέσει hangover, με αποτέλεσμα να αργήσει. Και δεν ήταν μόνο αυτό… Ο ταξιδιωτικός του πράκτορας έκανε λάθος και του είπε ότι η πτήση θα έφευγε στις 8.15, ενώ η ώρα αναχώρησης ήταν μισή ώρα νωρίτερα. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, μόλις ο Seth έφτασε στο αεροδρόμιο, η πύλη να έχει κλείσει και να χάσει το αεροπλάνο. Καταλαβαίνετε τι έπαθε μόλις άκουσε τι συνέβη με την πτήση του!

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!

Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

Δείτε Ακόμα