10 θάνατοι σε anime που δεν ξεπεράσαμε ποτέ


Υπάρχουν κάποιοι που όταν ακούνε τη λέξη anime θεωρούν ότι είναι απλώς κινούμενα σχέδια. O όρος anime στα λατινικά σημαίνει “ψυχή” και στην Ιαπωνία χαρακτηρίζονται έτσι όλα τα κινούμενα σχέδια, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσής τους. Ωστόσο, εκτός Ιαπωνίας έχει καθιερωθεί να χαρακτηρίζονται ως anime μόνο τα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια.Τα anime είναι πολύ δημοφιλή, απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες  και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον με χαρακτήρες και ιστορίες που σε προβληματίζουν, σε αφυπνίζουν και πολλές φορές σε κάνουν να λυγίζεις…

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα στιγμές από θανάτους anime χαρακτήρων που μας συγκλόνισαν. Γιατί επειδή είναι κινούμενο σχέδιο, δεν σημαίνει ότι είναι και λιγότερο οδυνηρό.

 

10.  Asuna – Sword Art Online

 

9. Koro Sensei – Assassination Classroom

 

8. Trigun – Vash the Stampede

 

7. L – Death Note

 

6. Maes Hughes – Fullmetal Alchemist: Brotherhood

 

5. Jiraiya – Naruto Shippuden

 

4. Kamina – Tengen Toppa Gurren Lagann

 

3. Mayuri – Steins;Gate

 

2. Ace – One Piece

 

1. Nina – Fullmetal Alchemist: Brotherhood


Απαγορεύεται ρητά από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του watchandchill.gr, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published.

  1. Labros Koutsospiros 16/02/2019

    ασχετο, αλλα μολις εμαθα πως διαβαζεται το επιθετο της Αννας χαχχαχαχχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ